Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

1.konto podam na pw,lub w sobote moge odebrac osobiscie w godz,9,30-11,30 na zeromskiego - 886 217 379
2.jesli ktos chce mi pomoc i ma kontakt z osrodkiem to moge zrobic sterylke suki w okolicach otwocka ale bez hotelowania,nie chce jednak sama jechac z psem-dlatego prosze o deklaracje na watku -mieszkam zbyt daleko i musialabym wziac urolp z pracy,w domu nie mam netu,kontakt tel
3.jesli suka zdazy byc wysterylizowana na kosiarzy moge tam zaplacic ale podjechac tylko moge w weekendy

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atomowka napisał(a):
Trzymam kciuki za Sabcie, ona jest taka ładna a jej sprawa tak się przeciąga. Lulka a co w końcu z tą sterylką, będzie ?

nawet już była ;-)

Posted

OOOOOoooo no to nawet nie widziała, chyba wątku nie doczytałam:oops: A gdzie ona teraz po tej sterylce jest? Ma jakiś tymczasowy DT czy wróciła do Ryni?

Posted

jest na Kosiarzy, po zdjęciu szwów wraca do Ryni
mam nadzieję, że ktoś ją zechce adoptować, bo jej los tam jest uzależniony od nastroju pana dyrektora...

Posted

bedzie tego pewnie kolo 500 zł, mam nadzieje ze nie wiecej, sterylka, pobyt 25 zł za dobe i badanie krwi chyba 70 zł, sunia jeszcze w klinice wiec nie wiem dokladnie ile to wyjdzie

Posted

Lulka bardzo mi przykro ale naprawdę, nie mam jak pomóc suni. Mówi się chcieć to móc, g...o prawda na dogomani to się w ogóle nie sprawdza. Saba jest już w Ryni?