Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beat2010 napisał(a):
Jak dobrze ze podajesz informacje, gdy z Barrym już jest OK, chociaż my mniej się martwimy. A może pomyśleć o Trocoxilu prod. Pfizer, podawanym raz na miesiąc? Natalia, może spytaj się vet czy potrzeba i ile by kosztowało?

gdyby było to coś poważnego to pisałabym odrazu, ale miałam nadzieje że to gorszy dzień, szczególnie że sobie trochę dreptał więc nie było aż tak źle. Zapytam o Trocoxil, ale on jest dosyć drogi.

Posted

Pytałam o cenę Trocoxilu. Wychodzi 150zł za opakowanie (2 tabletki). Trzeba podać jedną potem po 14 dniach drugą i potem dopiero po miesiącu następną.
Ja jestem jak najbardziej za Trocoxilem, Barry nie ma problemów z wątrobą ani z nerkami, ale cena tego leku jest niestety wysoka.

Posted

A potem co miesiąc jedną?
Teraz robimy bazarki, jak zarobimy to Barry będzie miał lekarstwa. Ponoć Trocoxil mniej szkodzi na nerki i watrobę niż inne lekarstwa. A czy nie mogłabyś porozmawiać z vet, żeby sprzedała po cenie zakupu?

Posted

Ja moze dzis wieczorkiem sie wyrobie z bazarkiem odziezowym, Beatka produkuje ciasteczka na bazarek walentynkowy - cos sie uzbiera.

Za luty wplacila tez Al-ka i Israel - Podziekowania:lol:

Posted

Barry dostał 20 zł od Kasi i 20zł od XXX, dziękujemy :multi:
Cos strasznie ubywa stałych wplat. Na początku było 100% a teraz coraz mniej...... w np styczniu brakuje 140zł, luty jeszcze trwa, więc zobaczymy.
Prosimy o wpłacanie deklarowanych wpłat na utrzymanie Barrego!!

Posted

Przewaznie tak sie dzieje gdy psiak dlugo nie moze znalezc domu. Na poczatku sporo deklaracji a pod koniec zostaja tylko najwytrwalsi,ktorym serdecznie dziekujemy.:loveu:
Pierwszy post zaktualizowany - dzieki bazarkowej robocie Beaty i wplatom naszych Darczyncow luty zapowiada sie nie najgorzej.

Posted

Barry wyglada wspaniale - szeleczki dodaja mu wdzieku , widac ze dobrze sobie radzi , nozki wyprostowane,naprawde super.
Jak zwykle w ulubionej pozycji z nochalkiem przy ziemi:cool3:.

Pewnie bylby jeszcze bardziej zadowolony, gdyby dolaczyl do niego dawny przyjaciel z boksu - POKER - ale co na to powiedzialaby Astaroth?

Posted

iwna5702 napisał(a):
Barry wyglada wspaniale - szeleczki dodaja mu wdzieku , widac ze dobrze sobie radzi , nozki wyprostowane,naprawde super.
Jak zwykle w ulubionej pozycji z nochalkiem przy ziemi:cool3:.

Pewnie bylby jeszcze bardziej zadowolony, gdyby dolaczyl do niego dawny przyjaciel z boksu - POKER - ale co na to powiedzialaby Astaroth?

Barry z nosem przy ziemi z dwóch powodów po pierwsze wącha po drugie uwielbia jeść śnieg :)
Poker mówisz :) Muszę sie zastanowić, ale myślałam raczej o mniejszym staruszku, takim ok 20kg.