Astaroth Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 przedtem były odrobaczone pratelem, ale on nie działa na wszystko więc prosiłam o środek który pozbędzie się pasożytów którym pratel nie dał rady Quote
malibo57 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 No tak, czyli na dwa etapy. Przepraszam, że się tu mądrzę, ale wiem z doświadczenia, że na środkach na odrobaczanie nie warto oszczędzać. Pratel też jest do niczego. Quote
iwna5702 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Kochani zaktualizowalam pierwszy post - bo mamy juz troche wplywow na listopad i nawet jeden juz grudniowy. Bardzo dziekujemy Quote
Beat2010 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Astaroth']przedtem były odrobaczone pratelem, ale on nie działa na wszystko więc prosiłam o środek który pozbędzie się pasożytów którym pratel nie dał rady[/QUOTE] No i skończyło się zycie wewnetrzne psiaków :evil_lol: Quote
malibo57 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Miejmy nadzieję. Może kraczę, ale jeszcze zostały bezkarne przywry, lamblie i włosogłówka. Quote
Astaroth Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 no właśnie to drugie odrobaczenie miało być na lamblie i włosogłówkę Quote
Beat2010 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Biedne te włosogłówki, Natalia , jak mogłaś :mad: Quote
morisowa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Zostały jej tylko dni życia, proszę zajrzyjcie do Kamy: http://www.dogomania.pl/threads/1961...nie-%C5%BCycia. Quote
rencia42 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Deklaracja za listopad-40zl. poszła. Quote
iwna5702 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Dziekuje potwierdzam :lol:- w pierwszym poscie zrobilam aktualizacje. Zostal takze rozliczony juz calkowicie bazarek, ktory zasilil troszke nadwyrezone zasoby Barrego. Pogoda jak na razie dla staruszkow niezbyt mila ze wzgledu na wilgoc - ale na szczescie jeszcze jest dosc cieplo i nawet starsze pieski, w tym nasz Barrus moga spokojnie korzystac ze spacerkow.:lol: Quote
iwna5702 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 iwna5702 napisał(a):Dziekuje potwierdzam :lol:- w pierwszym poscie zrobilam aktualizacje. Zostal takze rozliczony juz calkowicie bazarek, ktory zasilil troszke nadwyrezone zasoby Barrego. Pogoda jak na razie dla staruszkow niezbyt mila ze wzgledu na wilgoc - ale na szczescie jeszcze jest dosc cieplo i nawet starsze pieski, w tym nasz Barrus moga spokojnie korzystac ze spacerkow.:lol: Aha! W pierwszym poscie wpisalam wydatki listopadowe - ale przelew zrobie w piatek - bo czekam jeszcze na wplywy, ktore moga do piatku doleciec.:roll: Quote
iwna5702 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Mam wplate od Anett - 30,- PLN - dziekujemy - przelalam dzis pieniazki za hotelik+lek p/robalom:roll: Quote
Beat2010 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Czy coś się zmieniło u Barrego po wybiciu robali? Barry zacząl tyć? Quote
iwna5702 Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Mamhy wplate od kakaicezar za listopad - w [ierwszym poscie zrobilam aktualizacje. Dziekujemy wszystkim za wspieranie nas w walce o lepsze zycie Barrusia.:lol: Quote
Astaroth Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Beat2010 napisał(a):Czy coś się zmieniło u Barrego po wybiciu robali? Barry zacząl tyć? jeszcze nic nie widać, może jakbym miała wagę dla psów to można by sprawdzić czy coś przytył ale tak na oko to trudno stwierdzić, nie wiem czy już mówiłam ale w jego kupie znalazłam robaki więc napewno mu ulżyło Quote
Beat2010 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Astaroth napisał(a):jeszcze nic nie widać, może jakbym miała wagę dla psów to można by sprawdzić czy coś przytył ale tak na oko to trudno stwierdzić, nie wiem czy już mówiłam ale w jego kupie znalazłam robaki więc napewno mu ulżyło O takich fajnych rzeczach jeszcze nie mówiłaś :diabloti: Quote
Beat2010 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 iwna5702 napisał(a):Mamhy wplate od kakaicezar za listopad - w [ierwszym poscie zrobilam aktualizacje. Dziekujemy wszystkim za wspieranie nas w walce o lepsze zycie Barrusia.:lol: A Iwonka to z Chin do nas pisze!!:multi: Quote
malibo57 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Astaroth napisał(a):jeszcze nic nie widać, może jakbym miała wagę dla psów to można by sprawdzić czy coś przytył ale tak na oko to trudno stwierdzić, nie wiem czy już mówiłam ale w jego kupie znalazłam robaki więc napewno mu ulżyło A ja nie oderwę się od jurty, jak pewien mongoł i bardzo prosze powtórzyć odrobaczanie za 2 do 3 tygodni po pierwszym terminie - nie później. Astaroth, jeśli zauważyłaś robaki w kupie, to była to postać dorosła. Aby pozbyć się reszty ( larw, przetrwalników) należy bezwzględnie powtórzyć odrobaczanie po czasie, o jakim wspominam. Jeśli tych robali w kupie było dużo, to należy zastosować 2 powtórki. Quote
iwna5702 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Malibo co za makabryczne zdjecia,jakie bestialstwo, ja boje sie nawet otwierac ten banner .... co te biedy sa winne ...:-(:placz: Quote
malibo57 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Baner prowadzi na razie do wątku o nowelizacji. Za chwilę zostanie podlinkowany do petycji w tej sprawie. Quote
iwna5702 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Nasz Barrus przywital zime w cieplym domu, jego kolega z boksu - POKEREK - nadal w schronisku, tyle potrzebujacych biednych zwierzakow, dobrze ze listopad byl w miare cieply. Staramy sie z Beata ile sie da upchnac slomy do bud, chociaz tyle mozemy zrobic.:roll: Quote
Beat2010 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Barremu wznawiam dziś ogłoszenia! Napewno są chętni , żeby mu dać domek !!! tylko niech zaczną czytać ogłoszenia Quote
iwna5702 Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Mamy juz wplyw od Israel za grudzien no i jeszcze w listopadzie awansem wplacila Magda S . W niedziele jedziemy zobaczyc jak zyja nasi podopieczny, ten tydzien byl makabryczny a to dopiero poczatek:shake: Quote
Recommended Posts