Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Astaroth']przedtem były odrobaczone pratelem, ale on nie działa na wszystko więc prosiłam o środek który pozbędzie się pasożytów którym pratel nie dał rady[/QUOTE]
No i skończyło się zycie wewnetrzne psiaków :evil_lol:

Posted

Dziekuje potwierdzam :lol:- w pierwszym poscie zrobilam aktualizacje.
Zostal takze rozliczony juz calkowicie bazarek, ktory zasilil troszke nadwyrezone zasoby Barrego.
Pogoda jak na razie dla staruszkow niezbyt mila ze wzgledu na wilgoc - ale na szczescie jeszcze jest dosc cieplo i nawet starsze pieski, w tym nasz Barrus moga spokojnie korzystac ze spacerkow.:lol:

Posted

iwna5702 napisał(a):
Dziekuje potwierdzam :lol:- w pierwszym poscie zrobilam aktualizacje.
Zostal takze rozliczony juz calkowicie bazarek, ktory zasilil troszke nadwyrezone zasoby Barrego.
Pogoda jak na razie dla staruszkow niezbyt mila ze wzgledu na wilgoc - ale na szczescie jeszcze jest dosc cieplo i nawet starsze pieski, w tym nasz Barrus moga spokojnie korzystac ze spacerkow.:lol:

Aha! W pierwszym poscie wpisalam wydatki listopadowe - ale przelew zrobie w piatek - bo czekam jeszcze na wplywy, ktore moga do piatku doleciec.:roll:

Posted

Beat2010 napisał(a):
Czy coś się zmieniło u Barrego po wybiciu robali? Barry zacząl tyć?

jeszcze nic nie widać, może jakbym miała wagę dla psów to można by sprawdzić czy coś przytył ale tak na oko to trudno stwierdzić, nie wiem czy już mówiłam ale w jego kupie znalazłam robaki więc napewno mu ulżyło

Posted

Astaroth napisał(a):
jeszcze nic nie widać, może jakbym miała wagę dla psów to można by sprawdzić czy coś przytył ale tak na oko to trudno stwierdzić, nie wiem czy już mówiłam ale w jego kupie znalazłam robaki więc napewno mu ulżyło

O takich fajnych rzeczach jeszcze nie mówiłaś :diabloti:

Posted

iwna5702 napisał(a):
Mamhy wplate od kakaicezar za listopad - w [ierwszym poscie zrobilam aktualizacje.
Dziekujemy wszystkim za wspieranie nas w walce o lepsze zycie Barrusia.:lol:

A Iwonka to z Chin do nas pisze!!:multi:

Posted

Astaroth napisał(a):

A ja nie oderwę się od jurty, jak pewien mongoł i bardzo prosze powtórzyć odrobaczanie za 2 do 3 tygodni po pierwszym terminie - nie później.
Astaroth, jeśli zauważyłaś robaki w kupie, to była to postać dorosła. Aby pozbyć się reszty ( larw, przetrwalników) należy bezwzględnie powtórzyć odrobaczanie po czasie, o jakim wspominam.
Jeśli tych robali w kupie było dużo, to należy zastosować 2 powtórki.

Posted

Nasz Barrus przywital zime w cieplym domu, jego kolega z boksu - POKEREK - nadal w schronisku, tyle potrzebujacych biednych zwierzakow, dobrze ze listopad byl w miare cieply.
Staramy sie z Beata ile sie da upchnac slomy do bud, chociaz tyle mozemy zrobic.:roll:

Posted

Mamy juz wplyw od Israel za grudzien no i jeszcze w listopadzie awansem wplacila Magda S .

W niedziele jedziemy zobaczyc jak zyja nasi podopieczny, ten tydzien byl makabryczny a to dopiero poczatek:shake: