Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani pewnie sezon urlopowy sprawil ze nie wszyscy zdolali wplacic swoje deklaracje stale za sierpien - dzis wieczorkiem powysylam przypominajki na pw - brakuje nam wplat na 190zl.:oops:
Obraczus nie odpisala na moje pytanie o findusze z kundelkowej skarpety - wczesniej informowala o swoim urlopie i chyba nie ma dostepu do poczty.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwna5702 napisał(a):
Beatko widze ze nawet na urlopie mie ustajesz w dzialaniach na rzecz naszego pupilka. Wilekie dzieki.
Zaktualizowalampierwszypost ale nie wiem do konca czy dobrze zrozumialam.
Twoj wpyw 110zl na leczenie + 30 na hotelik mam na swoim koncie - natomiast te wpaty jednorazowe na lacznie 150 zl , o ktorych piszesz powyzej dopiero beda realizowane, czy masz je u siebie i bedziesz mi albo Natalii przelewac?
Na wszelki wypadek wpisalam je juz dorozliczenia w pierwszym poscie.:cool1:

iwonko, niestety, to nie sa nowe wpłaty, tylko chciałam podsumowac : a było tak: od Magdy S. 40 zł wysłalam od razu do Natalii, a do Ciebie poszło 110zl : 50 zL od Beaty CzD, 50 zł od Jurka S., 10 zł od Agnieszki K. W sumie przesłalam 150zl, a Ty dałaś 100zł z "kasy" Barrego, czyli w sumie 250 zł, jeszcze brakuje 150zl , żeby Barry miał 10 zabiegów.

Iwonko, może już pora założyc wątek Pokerkowi? Masz jakieś jego fajne zdjęcia.

Posted

Beat2010 napisał(a):
iwonko, niestety, to nie sa nowe wpłaty, tylko chciałam podsumowac : a było tak: od Magdy S. 40 zł wysłalam od razu do Natalii, a do Ciebie poszło 110zl : 50 zL od Beaty CzD, 50 zł od Jurka S., 10 zł od Agnieszki K. W sumie przesłalam 150zl, a Ty dałaś 100zł z "kasy" Barrego, czyli w sumie 250 zł, jeszcze brakuje 150zl , żeby Barry miał 10 zabiegów.

Iwonko, może już pora założyc wątek Pokerkowi? Masz jakieś jego fajne zdjęcia.

Juz nidlugo sie spotkamy - planowany termin - najblizsza niedziela , omowimy tematy brdziej szczgolowo.
Mam niezle zdjecia Pokera

Posted

Byliśmy z Barrym w piątek 13 sierpnia i w ostatni piątek 20 sierpnia na igiełkach. W tym tyg przerwa, jesteśmy umówieni na 31 sierpnia. Ale ostatnim razem jak byliśmy Barry miał gorszy dzień i pani weterynarz przepisała mu witamine B w zastrzykach (cocarboxylaze i wit B1 i B12) wyjdzie pewnie z 80zł, kupować? Od piątku gorzej chodzi, nie wiem czemu, dam mu też parafine, moż znowu mu cos zalega, ale witamina B by się przydała.

Posted

Astaroth napisał(a):
Byliśmy z Barrym w piątek 13 sierpnia i w ostatni piątek 20 sierpnia na igiełkach. W tym tyg przerwa, jesteśmy umówieni na 31 sierpnia. Ale ostatnim razem jak byliśmy Barry miał gorszy dzień i pani weterynarz przepisała mu witamine B w zastrzykach (cocarboxylaze i wit B1 i B12) wyjdzie pewnie z 80zł, kupować? Od piątku gorzej chodzi, nie wiem czemu, dam mu też parafine, moż znowu mu cos zalega, ale witamina B by się przydała.

Natalio, jak trzeba to trzeba - kup prosze Barrusiowi te witaminki.:cool1:

Posted

Iwonka proponował, żeby wybrać się w odwiedziny do Barrego i Niuni, póki jeszcze pogoda sprzyja, Moze i LIja pojedzie odwiedzić Niunię? Natalia, jaki dzień w tygodniu Tobie pasuje? ( po 18-tej)

Posted

ogarne się ze wszystkim jutro, z leczeniem Barrego, rechabilitacją itd i wszystko napisze. Dzisiaj jestem w Warszawie a o 18 na rechabilitacji z psami więc nie dam rady. W tym tyg już więcej podróży nie planuje ale nigdy nic nie wiadomo może coś wypaść więc umówcie się i dajcie znać.