Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beat2010 napisał(a):
A jakie są koszty zabiegu? Pewnie musi być jakaś seria. Laser i prądy też tam lub gdzieś blisko Natalii?

Gabinet Meridian www.bbvet.pl
Mam tam zniżke 50% dla bezdomnych - zabieg 40 zł po zniżce. Normalnie 80,-

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Malibo za informacje. Z tego, co przeczytałam na stronie lecznicy wgląda to super :lol:. Czy będzie możliwość skorzystania z Twojej zniżki ?
Natalia, czy jest to możliwe, żebyś jeździła z Barrym? Jeżeli tak, to jak z kosztami transportu?
Jak będziemy mieć pełne informacje o kosztach, to zaczniemy z Iwonką szukać sponsorów.

PS. że nie było takich rzeczy jak żył mój czarny wilczek :shake: . Wtedy dopiero ruszały lasery i nie za bardzo pomogły :-(

Posted

Pewnie, że możecie skorzystać ze zniżki. Tylko dajcie znać, jak będziecie chciały sie umawiać, to zadzwonię do pani doktor i "zapodam" Barry'ego.
Ja polecam akupunkturę. Basterowi nie można zrobić, bo sie buntuje, ale mojemu psu robi świetnie.

Posted

Boziu, ale tu ruch , ja sie odgrzebalam w kwestiach finansowych - umiescilam dotychczasowe rozliczenie, dziekujemy wszystkim za dotychczasowe wplaty, juz mam ta podwojna od Myszy 1 tez:lol:.
Trzeba zakombinowac z tymi zabiegami ale cz Astaroth da rade jezdzic tez z naszym Barrym, toz to kawal psa jest.

Posted

Moge podjechać z Barrym ale w tyg między 19 a 25 lipca bo w ten piątek z trzema psami się nie zabiore (bo jedzie Dorek do kardiologa i Baster na rehabilitacje) a potem Janusz wyjeżdza i jestem bez samochodu. Czyli jak będę w piątek to mam umawiać Barrego?

Posted

Astaroth napisał(a):
Moge podjechać z Barrym ale w tyg między 19 a 25 lipca bo w ten piątek z trzema psami się nie zabiore (bo jedzie Dorek do kardiologa i Baster na rehabilitacje) a potem Janusz wyjeżdza i jestem bez samochodu. Czyli jak będę w piątek to mam umawiać Barrego?

Iwonka, co Ty na to? ale szybka akcja :Dog_run:

Posted

Astaroth napisał(a):

Qurczę, Astaroth, ciężka sprawa w ten piątek - dzięki za to, i Tobie i Januszowi.

Posted

Doszla, doszla bardzo dzikeujemy - nareszcie troche chlodniej i mozna sie bardziej skupic - w pierwszym poscie rozliczylam lipiec uwzgledniajac ostatnie wplaty.
Kusze dzis pare spraw zalatwic ale wieczorkiem planuje naniesc pewne zmiany w naszym watku z tym ze nie jestem pewna czy dam rade technicznie ale zobaczymy.;)

Posted

Iwonka. udało się - w poscie 1-szym śliczne zdjęcia Barrego :multi:

Dzisiaj pierwszy dzień akupunktury-ciekawe jak będzie ?
Pewnie Natalia napisze parę słów o zabiegu Barrego .

Posted

Beat2010 napisał(a):
Iwonka. udało się - w poscie 1-szym śliczne zdjęcia Barrego :multi:

Dzisiaj pierwszy dzień akupunktury-ciekawe jak będzie ?
Pewnie Natalia napisze parę słów o zabiegu Barrego .

Udalo sie ale jeszcze musimy poracowac nad tytulem - tu tez potrzebna mala zmiana.
Ja znowu na wyjezdzie i sama nie dam rady zmienic - ale moja corka juz chyba wpadla na to jak wprowadzic zmiane w tytule - jak wroce (w sobote) postaramy sie jeszcze zmienic tez tytul.

Tak tak , czekamy na wiesci o terapii Barrego.

Dzis zmienilam w 1 poscie wplaty zalipiec - doszly pieniazki od Anett, mam tez juz pierwszy wplyw na sierpien od Tatiany -50,- zl - ale to wpisze do rozliczen nieco pozniej, rozpisujac wplywy sierpniowe.:lol:

Posted

Wczoraj byłam u dr Bałucińskiej, pytałam o Barry'ego. Był, igły mu się należą, powinny pomóc - a Barry jest bardzo sympatyczny:) Tyle od dr Bałucińskiej.
Efekty powinny być po trzecim zabiegu, ale mogą pojawić się wcześniej.

Posted

napastujcie mnie pw jak się nie odzywam,albo telefonami :) przepraszam, ciągle coś się dzieje, dzisiaj przepiszę to co napisała Pani dokotor bo nie mam skanera i wstawię na wątek, tylko się trochę ogarnę

Posted

[FONT=Calibri]„Niedowład kończyn tylnych spowodowany najprawdopodobniej zwyrodnieniem kręgosłupa i/lub miel opatią. Otrzymuje zabiegi akupunktury które mają na celu usprawnienie poruszania się bez konieczności długotrwałego podawania leków przeciwzapalnych (sterydowych lub nie sterydowych). Zwykle seria zabiegów przynosi poprawę na kilka miesięcy po których trzeba je powtórzyć, znacznie ogranicza konieczność stosowania leków przeciwbólowych.[/FONT]
[FONT=Calibri]Przy dolegliwościach Barrego nie można jednak mówić o trwałym wyleczeniu, można natomiast znacznie poprawić komfort życia i opóźnić postępowanie zmian.”[/FONT]

Posted

[quote name='Astaroth'][FONT=Calibri]„Niedowład kończyn tylnych spowodowany najprawdopodobniej zwyrodnieniem kręgosłupa i/lub miel opatią. Otrzymuje zabiegi akupunktury które mają na celu usprawnienie poruszania się bez konieczności długotrwałego podawania leków przeciwzapalnych (sterydowych lub nie sterydowych). Zwykle seria zabiegów przynosi poprawę na kilka miesięcy po których trzeba je powtórzyć, znacznie ogranicza konieczność stosowania leków przeciwbólowych.[/FONT]
[FONT=Calibri]Przy dolegliwościach Barrego nie można jednak mówić o trwałym wyleczeniu, można natomiast znacznie poprawić komfort życia i opóźnić postępowanie zmian.”[/FONT]

Natalio, dzieki za informacj i Twoje starania. Kazda najmniejsza poprawa lub przyniesienie ulgi naszemu Barremu jest wazne.Jeszcze tylko zeby upal troche zelzal nam jest goraco ale w futrze to juz chyba nie do wytrzymania.