dagos1 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Zakładam:oops:, jak już są to szkoda żeby leżały, ale nie mam kiedy fotek zrobić. Może w weekend coś popstrykam. Quote
Doti1986 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 http://i51.tinypic.com/euihw9.jpg jaka śliczna dama:) Quote
dagos1 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Dziękujemy, śliczna jest, zresztą jaka by nie była, dla mnie najpiękniejsza:loveu: Cześć Dorotka, dawno cię nie było. Quote
Pegaza Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 No co tu taka cisza ? dziewczyny pokazywac mi sie tu migiem!!! Quote
*Jot* Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Cześć Dorki :multi: Daria ma rację,pokazywać się. :mad: Quote
chrupcia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cześć Dorki :) coś tu kiepsko z fotkami widze :mad: i u mnie w galerii pytanko, wydaje mi się że stosowałaś jedwab z Joanny więc prosze u mnie o odpowiedz :razz: Quote
dagos1 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Cześć Aga. Dziewczyny - biję się w piersi i błagam o wybaczenie:loveu::loveu::loveu: Ja po prostu nie mam weny na zdjęcia, Dorka nie chce pozować i jakaś poczochrana wiecznie, boli mnie szyja a od niej głowa, finansowo kiepsko, praca się wali i jakoś się to wszystko skumulowało. Niekiedy nawet pisać się nie chce, ale odwiedzam was systematycznie. Quote
dysia-u Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 głowa do góry , nie zawsze jest pochmurno , słonko wychodzi - czasem fajnie że jesteś na dogo Quote
Pegaza Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ty wiesz co ja tez dzis nie mam weny do pisania i chyba zara zejde z neta..:roll: moze taki dzien... ale nie martw sie z czasem sie wszystko ulozy..:glaszcze: moje tez ciagle poczochrane laza az wstyd czasem..;) Quote
Karolina. Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Cześć Dorcie :) Niech ta wena szybko wraca, bo ja czekam na zdjęcia ;) Quote
Connected Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Witam się , wszystko będzie dobrze.ułoży się ;) Quote
dagos1 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 We wtorek idziemy do fryzjera:crazyeye: Quote
chrupcia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 będzie krótka fryzurka ? :cool3: Cześć Kasia :) (moja imienniczka :cool3: a mnie cały czas się wydawało że Ty na imię masz Dorota :oops: ) Quote
dagos1 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Cześć dziewczyny!!! Dorota ma na imię Doris:eviltong::eviltong::eviltong: A ja nie... Nie wiem czy ścinam, czy podcinam, się okaże - zapraszam juro wieczorem Nastrój taki sobie, ale doszłam do wniosku, że nie ma się co martwić na zapas!!! .... ruda jestem:crazyeye: Quote
*Agnieszka* Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Cześć Kasia:multi:ja też myślałam że Ty Dorota jesteś heh:) A co do nastroju to bardzo mądrze piszesz że nie ma się co martwić na zapaś.....zawsze się jakoś ułoży Quote
chrupcia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Cześć Kasiu ;) to ja czekam na fotki Dorki po fryzjerze :razz: ciekawa jestem czy jakaś zmiana czy tylko takie drobne podcięcie ;) Quote
*Jot* Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 dagos1 napisał(a):.... ruda jestem:crazyeye: Ruda do rudej przyszła :eviltong: Jaki masz odcień? Bo ja taki dość "ostry". Cześć :multi: Quote
dagos1 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Moja córka mówi, że marchewkowy:evil_lol: A kolor nazywa się średnia złota miedź. Quote
Connected Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ostatnio bardzo mi się podobają takie rude kolory. Byś mogła się nam pokazać :) Cześć ;) Quote
chrupcia Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Cześć Kasiu :) przyszłam na fotki Dorki po fryzcu :cool3: Quote
dagos1 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Oj Kasia, ale ty niecierpliwa:evil_lol: Fotki mam, ale nie widać za bardzo fryzury, bo po pierwsze Dorka nie była chętna do współpracy a po drugie włosy tylko podcięłam. To jeszcze przed - nic nie podejrzewająca Doris Quote
Recommended Posts