Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Po długim czasie wrzucam trochę nowych zdjęć.
na początek trochę majówkowych, możecie zobaczyć jak wyglądają przy w typie rasy w porównaniu z moją Dorką;)

Posted

[quote name='Doti1986']Wiem coś na ten temat bo starałam się podtuczyć moją Pixi dwa tygodnie temu byłyśmy na wazeniu i było 2kilo a teraz jest z powrotem 1,8:(

Doti,ale ostatnio pisałaś,że Pixi przytyla i ma 2200g.Chyba,że pomyliłam z kimś innym.:roll:

http://i48.tinypic.com/qoatc3.jpg śliczna kruszynka :loveu:

Posted

[quote name='jot11']Doti,ale ostatnio pisałaś,że Pixi przytyla i ma 2200g.Chyba,że pomyliłam z kimś innym.:roll:

http://i48.tinypic.com/qoatc3.jpg śliczna kruszynka :loveu:

Tak. Ale 2200 to było przez kilka dni. Półtora miesiąca prób podtuczenia poszło z dymem. Po odrobaczeniu i szczepieniu przestała mi jeść. Na dzień potrafi zjeść 20gram karmy:( i reszta leży w misce:( Codziennie ważę jej rano porcję karmy a pod wieczór to co zostaje nie wiem co z nią jest:(

Posted

Boziu jaką ona ma śliczną bużkę,rośnie jak na drożdzach,śliczna jest,ale ta jej mordeczka jest powalająca:)a kilogramami się nie przejmuj dobije Ci na pewno do 2-2.5:)teraz to rośnie .....
pozdrawiamy:)
Wymiziaj tą mordeczkę od nas:)
Ucz ją pozycji i chodzenia na ringówce i spróbujcie wystaw bo jest śliczna:loveu:

Posted

dagos1 napisał(a):
:oops::oops: dziękujemy, fakt jej buźka to taki słodziak.
Trochę się boję wystaw, bo nie wiem czy sobie poradzę, ale zobaczymy!!!

A myślisz że ja się nie boję!!!przecież ja też nigdy....ale zawsze spróbować można:)U mnie jak dobrze pójdzie to mój pierwszy debiut będzie w pażdzierniku,hmmmm...ale na razie nie mam jeszcze co pokazać(a już planuję he he:))ale jak będzie to nawet się chwili nie zawaham(no nawet bym nie mogła,bo ta umowa ma być z wystawianiem),jedziemy oglądać w tą sobotę może coś sobie wybiorę(są dwa podobno śliczniutkie,ze słodkimi mordziami)ale w domku maluszek zawitał by dopiero pod koniec czerwca:)cieszę się że podjęłam taką decyzje(oj było ciężko!!!!:()

Posted

Doti1986 napisał(a):
Tak. Ale 2200 to było przez kilka dni. Półtora miesiąca prób podtuczenia poszło z dymem. Po odrobaczeniu i szczepieniu przestała mi jeść. Na dzień potrafi zjeść 20gram karmy:( i reszta leży w misce:( Codziennie ważę jej rano porcję karmy a pod wieczór to co zostaje nie wiem co z nią jest:(

Mam ten sam problem :(
Lucky trzyma się wagi 1,80 i nie zamierza jej zmieniać :shake:
Już raz podtuczyłam go do 2,30kg ,ale niestety po jakimś czasie znów wrócił do 1,80 kg :(