Lidan Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Myślę, że to wydatek na szlachetny cel. Zawsze to większa szansa, że ktoś ją wypatrzy. Quote
BoUnTy Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Każdy próbuje jak może ;) Trzeba trzymać kciuki za ogłoszenia. Sunieczka wsprost cudo, i jeszcze taka mikro :) Quote
fizia Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Dzięki serdeczne, że nam pomozesz. Ja cos tam probowałam ogłaszać, Lidan nam zawsze pomaga z allegro - ale jakoś tym razem nie mamy szczęścia Może będziesz miała szczęsliwszą rękę :) Quote
fizia Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Super! doszły już do mnie aktywacje na gumtree warszawa pineska ojej Quote
BoUnTy Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Dużo jest tez bez aktywacji ;) Ja jade po kolei wg spisu podanego. Zrobiłam narazie 15, ale działam dalej ;) Quote
fizia Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 O rany Bounty - niesamowite masz tempo!!! Ale spokojnie, nie musisz tak przeciez odrazu robić wszystkiego :) mam jeszcze potwierdzenia z autogielda rozgłos mammisia najtrafniej adsy e-zwierzak Quote
BoUnTy Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Spoko, mam chwilkę czasu,. wiec robie ;) EDIT. JUŻ 30 ZA MNĄ ;) JESZCZE TYLKO 50 xD Quote
fizia Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Super!!! Oby się udało! A ja mam dobrą wiadomość! Przyszly Domek Molly - Pani Joasia z Mężem - postanowili przekazać 200 zł, które wcześniej, przed decyzją o adopcji wplacili dla Molly - na inne psiaki. A ponieważ Tesia nie ma żadnych deklaracji, opłacam Jej hotelik z pieniazków z bazarku - to postanowiłam, że będa te pieniązki własnie dla naszej Pchełki Gdyby Bounty wyczarowała Domek, to z pewnością się pieniążki nie zmarnują. Pelno cudnych psiaków czeka na swoją kolejkę w hoteliku np. taka cudna, szorstkowłosa, niebieskooka Szarotka - tak mi przypomina jakoś moją Pesię... http://www.dogomania.pl/threads/184400-*SZAROTKA*-szorstkowłose-cudo-o-niebieskich-oczach Quote
BoUnTy Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Dziewczynki Tesia już ogłoszona ;) +- odeszło 8 stron z powodów technicznych... Proszę Was o polecanie mojego bazarku i reklamowanie - będę wdzięczna, bo wczoraj stanęło, że Dorcia musi wrócić do schroniska, bo nie ma pieniędzy na jej hotelowanie :( A ona już 3 lata tuła się z domu do domu, a to był mój pierwszy tymczasowi cz :( Nie mogę jej tak zostawić... ;( Prosze, pomóżcie mi nagłośnic bazarek... Quote
fizia Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Narazie niestety nie mam żadnych chętnych, ale za to mam nowe zdjęcia od Astaroth Quote
clo Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 w koncu i ja sie pojawiam u tesi niestety moj telefon w jej sprawie milczy:(((nie rozumiem taka piekna sunia...przepraszam ze mnie tyle nie ma i malo pomagam..ale niestety mam bardzo duzo problemow jednak obiecuje wkrotce nadrobic i znow bywac an dogo czesciej:) Quote
Lidan Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Prześliczna jest ta Tesia. Dorzuciłam nowe zdjęcia do jej allegro. Żeby tak znalazł się sponsor do wyróżnienia tego ogłoszenia :modla: Quote
fizia Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Lidan - to powiedz ile wpłacić i jutro przeleję Dziś wysłałam 4 przesyłki z bazarku, akurat sa nowe pieniążki A przeciez musi to cudeńko wreszcie wyfrunąć do domu! Może wyróżnione allegro plus pakiet od Bounty to będzie to :) Quote
Lidan Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Takie ful wypas kosztuje 20 zł. Może połowę przelej to ja dorzucę resztę? Wyróżnione, pogrubione i podświetlone allegro Tesi Niewątpliwie zbankrutuję ;-) Quote
fizia Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Nie, nie Lidan, damy radę :) ale serdecznie dziękuję!!!! Jutro wpłacę 20 zł Ale śliczne to allegro i jeszcze z tymi wiosennymi zdjęciami! Super! Quote
Lidan Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Cieszę się fiziu :-) Przydałoby się więcej tekstu ale nie wiem nawet czy gdzieś jest więcej informacji o tej suczce. Może akurat teraz ktoś ją wypatrzy :kciuki: Quote
fizia Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 A jakby tak jeszcze np.: To idealna psinka dla kogoś, kto szuka małego pieska do kochania i przytulania. Tesia uwielbia się do kogoś przytulać, chętnie wskakuje na kolana lub do łóżka i wtulona w człowieka, spokojnie zasypia. Quote
Zuza i Noddy Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Z takimi zdjęciami to ona po prostu musi domek znaleźć :) Quote
Niebieska713 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Na tych zdjeciach Tesia nie wyglada na taka malutka... Quote
fizia Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Ale na tych poprzednich widać, że jest mała. Zazwyczaj na takich zdjęciach, gdzie psiak jest sam wygląda na większego Quote
Niebieska713 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='fizia']Narazie niestety nie mam żadnych chętnych, ale za to mam nowe zdjęcia od Astaroth Jak ona jest duza,bo mnie te zdjecia myla... Quote
fizia Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 tu co prawda już jakiś czas temu, ale widać, ze jest malutka Quote
Recommended Posts