fizia Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Malutka Tesia trafiła w zimie do schroniska As w Jamrozowiźnie koło Częstochowy. Nie traciła nadziei, że pewnego dnia ktoś przyjdzie po Nią, utuli Jej zmarznięte ciałko i zabierze do Domu. Niestety ostatnio w tym niewielkim schronisku było bardzo mało adopcji. A psiaki czekają.... Czekała i Tesia.... I w końcu się udało!! :) Kochana Fonia123 i Jej TZ zorganizowali bezpłatny transport i zawieżli Tesię do hoteliku u Astaroth koło Warszawy. Bardzo dziękujemy za wielką pomoc!! To właśnie Fonia wymyśliła dla malutkiej imię :) Tesia zwana Pchełką ma ok. 4 miesiące. Tak pisze o Niej Astaroth Sunia jest świetna, ma charakterek mimo młodego wieku, najpierw była troche przestraszona, ale już jej przeszło, uwielbi spać w łóżku, a najlepiej jeszcze jak można się na kimś położyć, jest drobniutka i myśłę że duża nie będzie, zdecydowanie psiak domowy, na spacery trzeba ją wyciągać na siłe, ale uczymy się załatwiać na zewnątrz wiec nie ma zmiłuj. W domu rządzi, wyjada nawet największym psom z misek. W schronisku zostało jeszcze kilka dzieciaków - same sunie - tez bardzo czekają na Domki.... Z całego serca prosimy o pomoc w szukaniu Domku dla TESI Każde ogłoszenie będzie bardzo cenne!! Gdyby ktoś miał możliwość pomóc w utrzymaniu malutkiej w hoteliku, będziemy wdzięczne. Quote
Zuza i Noddy Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Podnosimy malutką niech szybciutko domek znajduje. Quote
Astaroth Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Jestem wreszcie, niestety internet mi ciągle nie działa ale wybrałam się do Warszawy żeby pouzupełniać inforamcje na wątkach. Sunia jest świetne, ma charakterek mimo młodego wieku, najpierw była troche przestraszona, ale już jej przeszło, uwielbi spać w łóżku, a najlepiej jeszcze jak można się na kimś położyć, jest drobniutka i myśłę że duża nie będzie, zdecydowanie psiak domowy, na spacery trzeba ją wyciągać na siłe, ale uczymy się załatwiać na zewnątrz wiec nie ma zmiłuj ;) W domu rządzi, wyjada nawet największym psom z misek. Zaraz wrzuce nowe zdjecia. Quote
fizia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 No to wspaniałe wieści!!! Bardzo się cieszę :) Ona mi trochę przypomina moją Śrubkę - z wyglądu, ale też ma charakterek i też lubi spać w łóżki i kłaść się na kimś :) Quote
Astaroth Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 zdjęcia suni, my ją roboczo nazwaliśmy Pchełka ;) Quote
fizia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Ale slodzizna!! Taka trochę pinczerkowata nie? śmieszną ma mordkę - lekko sprasowaną :) Widać jaka tycia, ten kalosz przy Niej wielki taki :) Quote
fizia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Dodałam Tesię/Pchełkę na wątek szczeniaków http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie-Pomagamy-maluchom-PomA-A-i-TY-OGLOSZENIA-POTRZEBNE/page20 Quote
Astaroth Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 no tak te nieszczęsne kalosze, ciągle zapominam żeby do zdjęć kazać TZowi założyć inne buty ;) Quote
fizia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 hehe ale za to widać dobrze jaka jest psina malutka :) Quote
fizia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Trzeba ruszyć z ogłoszeniami - postaram się w weekend Quote
fizia Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Wreszcie udało mi się wejsć na dogo...mam nadzieję, że już po remoncie i nie będzie takich przerw.. Witaj Fonia - super, że jesteś! :) Quote
fizia Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Do góry malutka!!! http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=55616 gumtree Quote
fizia Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Oby wiosna przyniosła Tesi wspaniały Domek!! Quote
fizia Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Jasne Fonia, jeśli możesz. Ja też postaram się poogłaszać na kilku stronach. Bardzo przydałoby się allegro Quote
fizia Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Jejku miałam usiąść do tych ogłoszeń, ale mam jakiś zwariowany tydzien.... Postaram się jak najszybciej Quote
fizia Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Ja ogłaszałam z takim : Malutka Tesia trafiła w zimie do schroniska koło Częstochowy. Nie traciła nadziei, że pewnego dnia ktoś przyjdzie po Nią, utuli Jej zmarznięte ciałko i zabierze do Domu. Niestety ostatnio w tym niewielkim schronisku było bardzo mało adopcji. A psiaki czekają.... Czekała i Tesia.... I w końcu się udało!! Tesia pojechała do hoteliku dla psów pod Warszawą. Tesia zwana Pchełką ma ok. 4 miesiące. Tak pisze o Niej tymczasowa opiekunka: "Sunia jest świetna, ma charakterek mimo młodego wieku, najpierw była troche przestraszona, ale już jej przeszło, uwielbi spać w łóżku, a najlepiej jeszcze jak można się na kimś położyć, jest drobniutka i myśłę że duża nie będzie, zdecydowanie psiak domowy, na spacery trzeba ją wyciągać na siłe, ale uczymy się załatwiać na zewnątrz wiec nie ma zmiłuj. W domu rządzi, wyjada nawet największym psom z misek" Szukamy dla Tesi najlepszego domku, z odpowiedzialnym i łagodnym człowiekiem,który zapewni jej dobrą opiekę, pełną miskę i ciepły kąt na resztę życia. Dokładnych informacji o sposobie adopcji pieska można zasięgnąć dzwoniąc: 509173446 lub pisząc:upendo@op.pl "Pies strzeże snu swego pana biedaka, tak jakby był on księciem. Kiedy wszyscy inni przyjaciele odchodzą on pozostaje. Kiedy znikają bogactwa i dobre imię wali się w gruzy, on jest tak stały w swej miłości jak słońce w swej podróży przez nieboskłon Quote
fizia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Kochani czy ktoś mógłby zrobić malutkiej Allegro? Quote
Recommended Posts