Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzlikowa napisał(a):
A jaka jest tego przyczyna?
Będę pamiętać robiąc allegro.

bo nie ma miejsca, będą zamykać i to, ze jest pod opieką Emira

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Nie dziękuj tylko odbieraj telefony jak będzie ktoś dzwonił, a jak Asko znajdzie dom, to spisuj kontakty-beniów jest b. dużo :)

zawsze tak robię!!!!!! nie martw się:) psiego nieszczęścia jest za dużo!!!

Posted

jest chętna Pani z Piotrówka, która chce adoptować Asko. To jest koło Strzelec Opolskich. Prosze o pomoc w znalezieniu kogoś na wizytę przed adopcyjną.Czy ktoś może zna kogoś , wie gdzie szukać????
Jak co piszccie do mnie na pw lub maila:zofiakrystyna@poczta.onet.pl lub telefon: 508-063-271

Posted

Zofija, wpisz w tytule, ze poszukiwana osoba do wizyty przedadopcyjnej Piotrówek ok. Strzelec Opolskich.

SZUKAMY OsOBY DO WIZYTY!

A co mowila przez telefon? zna rase? miala juz wielkopsy?

Posted

[okolice Kluczborka] wiosna
[Kędzierzyn-Koźle] katrinko (obecnie tylko na terenie miasta)
[Kędzierzyn-Koźle / Ujazd / Strzelce Opolskie] NatiiMar (na terenie Kędzierzyna, Strzelec Opolskich)

to z mapy dogo ,może NatiiMar dałaby radę podskoczyć ....

Posted

czy ktoś może się zająć znalezieniem wolontariusza na wizytę??? czy ktoś z Was wspierajacych wątek moze się tym zająć???? . Moja przyjaciółka remontuje mieszkanie- ja prosto po pracy idę do niej jej pomagać, mój chłopka robi jej też remont i teraz tylko przyszłam wyprowadzić mojego psa i dalej tam idę. Nie wiem kiedy znajdę czas, ale liczy się każda godzina, zeby się Pani nie rozmyśliła

Posted

Witajcie kochani!
Zostałam zaproszona na wątek.
Ode mnie to jakieś 30 km, więc niedaleko. Jest tylko jeden problem. Obecnie nie prację i nie mam kasy na paliwo. Poruszam się rowerem gdzie się da...mam ostatki na wykończeniu, więc finansowo bym nie dała rady,a mój smok pali i to dużo....

Posted

NatiiMar napisał(a):
Witajcie kochani!
Zostałam zaproszona na wątek.
Ode mnie to jakieś 30 km, więc niedaleko. Jest tylko jeden problem. Obecnie nie prację i nie mam kasy na paliwo. Poruszam się rowerem gdzie się da...mam ostatki na wykończeniu, więc finansowo bym nie dała rady,a mój smok pali i to dużo....

Dzisiaj się dowiedziałam, ze rodziona z okolic Cieszyna też chce go adoptować. Dowiem się wszystkiego . Jeżeli będzie taka potrzeba to przelejemy Ci pieniążki na konto. Rozumieim Twoją sytuacje

Posted

zofijo ... jeśli ta rodzinka z pod cieszyna wzięłaby asko, proszę nie zapominaj o innych benkach i podrzuć im benkową stronę , może coś innego znajdę ... ta niedaleko jest też piękny misiowaty bernardyn w Dzierżoniowie , a i w Chorzowie też przepiękna sunia jest.
wysypały się domki ostatnio benkowe ... i bardzo mnie to cieszy :D

Posted

Madallena napisał(a):

NatiiMar - Ciebie tez wykorzystamy :P i za paliwo zwrocimy, oczywiscie, po wykorzystaniu :P Dzieki za pojawienie sie na watku!

Ja mam nadzieję,że moja sytuacja wkrótce się poprawi. Teraz jest cięzko. Zrezygnowałam nawet z adopcji psa, bo nie mogłabym go utrzymać...
Ale myslę,że jak przyjdą cieplejsze dni, to wtedy będę mogła więcej zdziałać:)

Posted

NatiiMar napisał(a):
Ja mam nadzieję,że moja sytuacja wkrótce się poprawi. Teraz jest cięzko. Zrezygnowałam nawet z adopcji psa, bo nie mogłabym go utrzymać...
Ale myslę,że jak przyjdą cieplejsze dni, to wtedy będę mogła więcej zdziałać:)

Natti to wez psiaka na DT. One nie potrzebuja pieniedzy :) pieniadze potrzebuje dogo i sobie radzi. DT jest mega pozadane! :) dla polowy psow na dogo to jedyny ratunek :(

Posted

Madallena, oczywiście rozważałam DT. I chyba tak zrobię, ale mam w domu rodziców, którzy stanowią dwa problemy. Jeden to ojciec, który średnio sie godzi na psa. Drugi to mama, która nie rozumie idei DT i twierdzi,że pieski się mczą oddawane z rąk do rąk...i jak już wezmę tymczasowicza to podejrzewam,że on zostanie na stałę, a wtedy będe musiała go utrzymać...

Ale spokojnie, myslę że moja działalnośc się rozwinie, wtedy nie bacząc na nic wezm psiaka. Najchętniej asta:)