Zofija Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [FONT=Times New Roman]Asko to pies w typie bernardyna, ma 4 lata. Jego obecny właściciel jest chory i nie może się już zajmować psem:placz:. Na razie w karmieniu pomagają sąsiedzi. Asko jest łagodnym, spokojny, lubi ludzi. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Nie wiadomo jaki jest jego stosunek do innych psów i do kotów. [/FONT] [FONT=Times New Roman]POTRZEBNY DOM NA JUŻ!!!! Może zostać zabrany razem ze swoją budą i kojcem. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Obecnie pies mieszka w Dębowcu koło Cieszyna.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Przed adopcją zostanie wykastrowany.[/FONT] [FONT=Times New Roman]POTRZEBNA POMOC W OGŁASZANIU, BANEREK I ALLEGRO!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie Asko: Kasia – 785-04-04-04 e-mail: [/FONT][FONT=Times New Roman]dea2@op.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]Lub Zosia 508-063-271 e-mail: [/FONT][FONT=Times New Roman]zofiakrystyna@poczta.onet.pl[/FONT] A to jest Asko: Quote
pati_zabrze Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Najważniejsze informacje o Asko: 1. Imię: Asko 2. Płeć: pies 3. Wiek: 4 lata 4. Sierść: półdługa 5. Sterylizacja: nie, ale przed adopcją zostanie wykastrowany 6. Wielkość: L 7. Miejscowość - Dębowiec, koło Cieszyna 8. Miejsce Pobytu - dom 9. Zachowanie - spokojny i łagodny 10. Zachowanie względem Dzieci - lubi dzieci 11. Zachowanie względem Zwierząt - nie wiemy jaki jest jego stosunek do innych zwierząt 12. Dla Kogo - dla osoby znającej rasę, najlepiej do domu z ogrodem 13. Historia - jego obecny właściciel jest bardzo chory i nie może się już zajmować psem, na razie w karmieniu pomagają sąsiedzi. 14. Kontakt - Kasia – 785-04-04-04 e-mail: dea2@op.pl lub Zosia 508-063-271 e-mail: zofiakrystyna@poczta.onet.pl 15. Krótki Opis: Asko to pies w typie bernardyna, ma 4 lata, jest łagodnym, spokojny, lubi ludzi. POTRZEBNY DOM NA JUŻ!!!! Może zostać zabrany razem ze swoją budą i kojcem. i banerek, prosze się częstować ;) Quote
pati_zabrze Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Umieściłam go na stronie adopcyjnej bernardynów: http://www.bernardyn.com.pl/ Zaraz spróbuję jeszcze znaleźć jakieś cioteczki od benków i zaprosić na wątek ;) Quote
Malwi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 jestem ;) widziałam na bernardynim forum ;) zaraz go wrzucę na stronkę. psina ma tylko 2 fotki ? reszta benkowych ciotek pewnie zaraz się zleci ;) Quote
zuzlikowa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Malwi']jestem ;) widziałam na bernardynim forum ;) zaraz go wrzucę na stronkę. psina ma tylko 2 fotki ? reszta benkowych ciotek pewnie zaraz się zleci ;) Już powoli się zlatuje! Jeśli się uda jeszcze dziś będzie allegro...więcej fotek proszę...jeśli tylko możliwe!!! Cudna psina... Quote
Madallena Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 I ja sie melduje :) Fotek wiecej! musowo! Jak dlugo pies moze tam zostac? Czy przetrzymaja go do czasu znalezienia DS? Jak mu tam? zle czy ma dobra opieke? Quote
Zofija Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='pati_zabrze']Umieściłam go na stronie adopcyjnej bernardynów: http://www.bernardyn.com.pl/ Zaraz spróbuję jeszcze znaleźć jakieś cioteczki od benków i zaprosić na wątek ;) Pati- piękne dzięki!!!!! Quote
Zofija Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Madallena']I ja sie melduje :) Fotek wiecej! musowo! Jak dlugo pies moze tam zostac? Czy przetrzymaja go do czasu znalezienia DS? Jak mu tam? zle czy ma dobra opieke?[/QUOTE] Muszę się dowiedzieć wszystkie info o nim dostałam od koleżanki. Z tego wynika, ze Pan jego jest obłożnie chory i piesa chodza karmić sąsiedzi. Także nie ma się za dobrze... Poprostu trzeba go zabrać stamtąd jak najszybciej Quote
pati_zabrze Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Zofija']Pati- piękne dzięki!!!!![/QUOTE] Nie ma za co ;) Wielkie dzięki cioteczki, że jesteście :loveu: Quote
Madallena Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Zabrac :( Miejsce sie znajdzie ale pieniadze sie nie znajda :( Dowiedz sie prosze o wszystko. Dowiedz sie czy wychodzi na spacery. I jezeli jest to mozliwe jaki jest jego stosunek do dzieci. Potrzebujemy wiecej szczegolowych informacji o nim. Kto pokryje koszty kastracji? wlasciciel? Quote
pati_zabrze Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 W pierwszym poście pisze, że jest łagodny, spokojny i lubi dzieci ;) Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 A inne psy toleruje? Bo taki psiak jak złapie to nie ma juz co ratować. Quote
zuzlikowa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Przeklejam z info na bernardyny.com.pl...tam już jego wątek jest (dzięki pati_zabrze!!) i mam nadzieją,że Malwi szybko wstawi go do zbiorówki!!! 1. Imię: Asko 2. Płeć: pies 3. Wiek: 4 lata 4. Sierść: półdługa 5. Sterylizacja: nie, ale przed adopcją zostanie wykastrowany 6. Wielkość: L 7. Miejscowość - Dębowiec, koło Cieszyna 8. Miejsce Pobytu - dom 9. Zachowanie - spokojny i łagodny 10. Zachowanie względem Dzieci - lubi dzieci 11. Zachowanie względem Zwierząt - nie wiemy jaki jest jego stosunek do innych zwierząt 12. Dla Kogo - dla osoby znającej rasę, najlepiej do domu z ogrodem 13. Historia - jego obecny właściciel jest bardzo chory i nie może się już zajmować psem, na razie w karmieniu pomagają sąsiedzi. 14. Kontakt - Kasia – 785-04-04-04 e-mail: dea2@op.pl lub Zosia 508-063-271 e-mail: zofiakrystyna@poczta.onet.pl 15. Krótki Opis: Asko to pies w typie bernardyna, ma 4 lata, jest łagodnym, spokojny, lubi ludzi. POTRZEBNY DOM NA JUŻ!!!! Może zostać zabrany razem ze swoją budą i kojcem. No i trzy newralgiczne pytania znalazły niejako odpowiedź...lubi dzieci, nie wiadomo jak do psów i kotów...może zabrać swoją budę i kojec...na początek!I najważniejsze,ze przed adopcja zostanie wykastrowany!!! Pati...przeklejcie tę metryczkę na początek wątku...łatwo podstawowe info wyłapać... Quote
pati_zabrze Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='zuzlikowa'] Pati...przeklejcie tę metryczkę na początek wątku...łatwo podstawowe info wyłapać...[/QUOTE] Zrobione ;) Quote
Zofija Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Madallena']Zabrac :( Miejsce sie znajdzie ale pieniadze sie nie znajda :( Dowiedz sie prosze o wszystko. Dowiedz sie czy wychodzi na spacery. I jezeli jest to mozliwe jaki jest jego stosunek do dzieci. Potrzebujemy wiecej szczegolowych informacji o nim. Kto pokryje koszty kastracji? wlasciciel?[/QUOTE] Koszty kastracji będą po naszej stronie -jak przypuszczam, Napiszę do Dei, zeby zajrzała na wątek i odpowiedziała na Wasze pytania. Jak najbardziej rozumiem, ze musimy mieć więcej szczegółów. Co do miejsca-pewnie masz na myśli Hotelik. Ja myślę, ze jak będziemy mieli więcej szczegółów to trzeba mu mnóstwo ogłoszeń zrobić i może od razu znajdziemy domek! Już piszę do Dei. Quote
zuzlikowa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Jak Wy tak pięknie i szybko...to ja choć, pokażę malucha w przerwie nad allegro! Miły psiak...oj, jak zycie bywa pokrecone...jak pokręcone!!! N ie bój się Asko...nie bój- będzie dobrze! Quote
zuzlikowa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Zofija']Koszty kastracji będą po naszej stronie -jak przypuszczam, Napiszę do Dei, zeby zajrzała na wątek i odpowiedziała na Wasze pytania. Jak najbardziej rozumiem, ze musimy mieć więcej szczegółów. Co do miejsca-pewnie masz na myśli Hotelik. Ja myślę, ze jak będziemy mieli więcej szczegółów to trzeba mu mnóstwo ogłoszeń zrobić i może od razu znajdziemy domek! Już piszę do Dei. ...więcej fotek i szczegółów...szybko musimy działać...szkoda chłopaka!!! Quote
Paulina_mickey Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Jestem i ja. Zapisuję-widziałam na forum bernardyn. Quote
Zofija Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 pati_zabrze napisał(a):Zosiu jakie są wymiary kojca? Wiesz co to wszystko może się dowiedzieć Dea. Nie odczytała wczoraj maila ode mnie, więc dzisiaj do niej zadzwonię i zaraz ją tu ściągnę!!!!! Quote
zuzlikowa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Asko...na razie tylko podnoszę! Dzień dobry! Quote
Recommended Posts