Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uwaga na dziewczyne z Będzina miała kotka który skrecił kak "w zabawie" Pani ma 5 dzieci...
Teraz szuka kolejnego bo dzieci płacza za tamtym.
Dom sprawdzony pzez znajoma Emilki oczywiscie niepowinna miec zadnego zwierzaka!!!!

Podobno jak jej kot miał ten "wypadek" pojechala odazu do schroniska ale nie było kociąt...wiec uwaga

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='terenia1']O rety DT to u nas na wagę złota:lol::Zahir juz ma dawno domek:lol:
Ciesze sie ze ma dom a jesli jet potrzebny to Dt z przyjemnscia ofiaruje;)

[quote name='terenia1']A oto cała nasza ekipa na wydaniu :D wszystkie szukają domków :D
TO NASZE PANNY NA WYDANIUMłodzież od 5 mies życia do roku.Do adopcji na już!
]

Uwiebiam czarne i biale kateczki to Pendzelka sobie na DS zostawie cudnego ;)
A na Dt przyjne takiego ktory tego potrzebuje z Chatki np bo nie wiem ktore gdzie sa to juz zostawie w inwencji was specjalitow od tych koteczkow');)

Posted

MartynaP napisał(a):
uwaga na dziewczyne z Będzina miała kotka który skrecił kak "w zabawie" Pani ma 5 dzieci...
Teraz szuka kolejnego bo dzieci płacza za tamtym.
Dom sprawdzony pzez znajoma Emilki oczywiscie niepowinna miec zadnego zwierzaka!!!!

Podobno jak jej kot miał ten "wypadek" pojechala odazu do schroniska ale nie było kociąt...wiec uwaga

;/co za ludzie;

Posted

[quote name='Blood']Ciesze sie ze ma dom a jesli jet potrzebny to Dt z przyjemnscia ofiaruje;)

Uwiebiam czarne i biale kateczki to Pendzelka sobie na DS zostawie cudnego ;)
A na Dt przyjne takiego ktory tego potrzebuje z Chatki np bo nie wiem ktore gdzie sa to juz zostawie w inwencji was specjalitow od tych koteczkow');)
Mam serdeczną prośbę jeśli mogłabyś wejdź na naszą stronkę www.nadziejanadom.org tam jest podany nasz mail bedziemy mogły pokorespondować,i omówić szczegóły bo niestety logowanie się na dogomanii to kompletna udręka ewentualnie podam maila do mnie terenia14@gazeta.pl

Posted

moge paru kociakom zrobic allegro na Wrocław
prosze o fotki z opisem
raz w tyg jezdzi tam w weekend BUDRYSEK
więc moze kotka dowiezc do nowego domku

Posted

Dzisiejsza wizyta w schronie była po prostu zajebiasta :twisted: nie mam siły tego nawet komentować bo w :twisted: moim słowniku języka łacińskiego chyba by mi zabrakło słów :evil: ja już chyba wysiadam i nie mam siły do tego wszystkiego, jednym słowem dowiedziałam się ż jak mówię że jest tam syf itp to już tego syfu nie obejrzę chyba chcą mi zaoszczędzić widoku :twisted: jestem generalnie be :evil: bo jak ośmielam się mówić że coś jest nie tak :evil: :evil: a i dowiedziałam się że schronisko jest bardzo dobre, wszystko jest cacy dziś nawet w kociarniach posprzątali i umyli podłogi i koty mają się bardzo dobrze i czego ja się czepiam :evil: koty wszędzie umierają - zostałam pouczona, że jest to duże skupisko kotów i w takich skupiskach koty zdychają. A i ostatno w schronisku była pani prokuratot z Prokuratury Generalnej i powiedziała, że dawno ni widziała takich dobrych warunków dla kotów w schronisku - no i szczerze to k...wa ręce mi opadły :evil: wyszło na to że jestem jakimś kompletnym matołem i niezbyt jestem normalna bo o co mi chodzi i czego się czepiam :mrgreen: No nie wiem może jest jakiś konkurs na super schronisko i może powinnyśmy nasze schronisko zgłosić do tego konkursu :mrgreen:
Ja szczerze mówiąc mam dość udawania idiotki i płaszczenia się przed jakimiś debilami :twisted:
Dostałam 3 kociaki - już są w Kociej Chatce jeden ala Dyzio tylko mniejszy, jedno takie coś biało-czarne, i ostatni długowłosy cudny puchacz 8O załądowałam do boksów na nic więcej nie miałam siły, a teraz to powinnam iść i się zastrzlić :twisted: nie mam ochoty ani siły już tam jeździć - może zajmiemy się na dużą skalę sterylizacjami i kastracjami albo co... bo jak na tą chwilę nie mam siły do debili :twisted: a tu następuje duż ilość niecenzuralnych słów k#@%&*! itd itp :evil:
Na koniec wnerwiona powiedziałam, że takim bądź razie mam to wszystko gdzieś i niech nit do mnie nie dzwoni, że jest masa kotów i nie dają rady :twisted: :twisted: :twisted: czyli jednym słowem czarna dupa :evil

Posted

Blood napisał(a):
Masakra;( To jest jakas ogolna trragedia;/czy im tam nie zalezy na zwierzetach??

powiedzmy sobie szczeze...nie zalezy
przeciez to tylko praca gdzie trzeba odwalic swoje (jeszcze jak im sie chce tyłki ruszyc) i do domu isc :(
mało kogo obchodzi ze to paca ze zwierzetami,które czuja,widza,odczuwaja głód,zimno,pragnienie i wszystko inne to co człowiek
Przedewszystkim chcą kochac jak człowiek ale kogo to obchodzi to przeciesz tylko zwierzeta :angryy:

Posted

MartynaP napisał(a):

Przedewszystkim chcą kochac jak człowiek ale kogo to obchodzi to przeciesz tylko zwierzeta :angryy:

Zgadzam sie to po co tam pracuja :crazyeye::crazyeye: az sie we mnie gotuje;(:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
To sa AZ zwierzeta w porownaniu z tymi "ludzmi":shake::shake::shake:

Posted

NOWI LOKATORZY naszej Kociej Chatki
PAMPUCH -kocur dorosły.Zęby w dobrym stanie .Prawdopodobnie kastrowany(nie smierdzi w boksie).Przerażony ,nawet bardzo przerazony.Od soboty lezy plackiem w boksie ,lub w kuwecie .Trzęsie się jak galareta.
BARDZO POTRZEBNY DT!!!

MICHAŚ-kocur kastrowany.Młody ale jak narazie dość agresywny.Pacaniem łapy reaguje na nas ,a fuczeniem na inne koty

EWITA-kotka prawdopodobnie ciężarna.Kolejny koci szkielet.Wystający kregosłup i żebra i duży brzuch.Wzdłuż kregosłupa dwie blizny wielkości złotówki niezarośnięte sierścia ,co sugeruje stare ale głębokie rany.Kotka bardzo pprzytulasta i kontaktowa

Posted

MIKUŚ napisał(a):
Dziewczyny niestety takie jest Piękne Schronisko Sosnowiec. Blood widzę ze Pędzel Cię oczarował :D

No piekny jest ale tak ogolnie to obojetny wyglad;)

:multi::multi:To moze podkradne wam Tego slicznocha wystraszonego??:lol::lol:

Posted

Blood bierz kogo tylko chcesz ;)

A Ja szukam osoby która zechce i pokocha Sofisię. :(:(:(
Mała ma uszkodzony mózdzek w wyniku przebytej panleukopeni :/ Tak mówi doktor. Na razie się leczymy i robimy zeby wszystko było jak najlepsze. Jednakze moze mieć problemy z chodzeniem. Czyli w jakiś tam minimalny sposób będzie upośledzona, ale sobie świetnie radzi. Biega, szaleje, pod sam sufit skacze.
W 99% pełnospwrawny kot!!

Posted

Ciotki, a co z tą Ewitą, jak to sprawa z nią wygląda? Ona w tym schronie się okoci i co dalej. Jezu aż się boję spytać. Co z ciężarnymi kotkami się tam dzieje? Czy ta kotka jest tam dalej?

Posted

[quote name='zapka']Ciotki, a co z tą Ewitą, jak to sprawa z nią wygląda? Ona w tym schronie się okoci i co dalej. Jezu aż się boję spytać. Co z ciężarnymi kotkami się tam dzieje? Czy ta kotka jest tam dalej?[/QUOTE]
No nie Ewitka już w naszej Kociej Chatce we wtorek jedzie na sterylkę u nas nie ma takiej możliwości, żeby kotka się okociła

Posted

A to nowi nasi przybysze:) przybyli ze schronu do naszej kociarni
LENA -kotka domowa ,po sterylizacji powód oddania .Niby nie zgadza się z drugim kotem.Koteczka to chodzaca lagodnośc .Spokojna ,przytulasta.Narazie chyba tęskni bo niestety odmawia jedzenia

TRISZA koteczka ok 8 mies.Przyjechała w najgorszej kondycji.Ponieważ jest chudziutka i ma zapalenie dziąseł.Trisza kot przylepa,o najczarniejszych oczach jakie widziałam:0)

CHłOPAKI to dwa kocurki,chyba bracia .Kociaki około 8-9 mies.Ogień i woda,to ich charaktery.jeden nieśmiały strachliwy ,drugi odważny bardzo kontaktowy .W boksie niemiłosiernie miauczy

Z dobrych wieści .Do adopcji pojechała Michasia.Bedzie mieszkała w rodzinie która adoptowała od nas Fabię i Felicję.