Macho Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Melduję, że Rudi ma się coraz lepiej :) Kąpiele dają powoli efekty :) Jest bardzo przyjacielsko nastawiony do ludzi :) Ogłoszenia jak najbardziej potrzebne! Im więcej ogłoszeń tym większe szanse na Dom! :) Jak macie jakieś pytania (teraz bądź w przyszłości) to piszcie na PW, często mnie tu na wątku nie będzie ;) Quote
szachrajka14 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Również sie melduje:) Narazie rudika widziałam tylko raz ale zapewne sie zapoznamy jeszcze kochana psinko w góre:) Quote
Bjuta Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Może dopiszcie na 1 stronie, że na 5 i 6 są zdjęcia. No i aktualne info itd. Quote
_Aga_ Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Jaki biedny a mimo to "uśmiechnięty" pycholek :) Quote
kmurdz Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 dajcie prosze znak jaka jest obecna sytuacja? zbieracie na hotel, czy juz jest gdzies umieszczony? napiszcie prosze maila, chetnie pomoge bidulkowi Quote
Macho Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Rudziolek był dziś u weta, miał pobrane zeskrobiny, został zrobiony posiew. Trzeba go dziennie kąpać, podawać leki... To taki wesoły, żywy psiak... tak stęskniony za człowiekiem... Quote
czerda Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 to cudownie , że jest coraz lepiej , dzielny psiak i świetni poiekunowie Quote
Macho Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Rudi dzielnie, a nawet chętnie znosi codzienne kąpiele :) Już dziś było widać, że skóra bardziej różowa, mniej strupów... pewnie połowa była poprzyklejana, ale od razu to lepiej wygląda :) Quote
mari23 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 czerda napisał(a):takie miłe wiadomości , powodzenia i ja się cieszę bardzo, zdrowia i wspaniałego domku życzę chłopakowi, żeby poznał smak szczęścia ! Quote
Macho Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Rudi w czwartek bardzo źle się poczuł, nie chciał jeść, ledwo stał na nogach. Od razu pojechał do weta, dostał kroplówki, ma zmienione leki. W piątek już czuł się lepiej, dziś już dużo lepiej. Proszę o mocne kciuki za Rudiego i jego zdrówko :) Wydaje mi się, że wygląda już lepiej, ale to musiałabym wrzucić tu fotki, żeby ktoś "trzeźwym" okiem to ocenił ;) Quote
polubek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 tak czekamy już kolejny dzień i kolejny.... Quote
polubek Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 dodałam rodiego na swój profil nk, kto mnie odwiedził to wie że bidy z CK mają u mnie swoje zaciszne miejsce Quote
mari23 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='polubek']dodałam rodiego na swój profil nk, kto mnie odwiedził to wie że bidy z CK mają u mnie swoje zaciszne miejsce[/QUOTE] u mnie też jest w galerii... komentarzy sporo, żal go wszystkim, ale tylko tyle... Quote
Macho Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ruduś był w piątek w gazecie, ale żadnego odzewu... :( Quote
ketunia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 CZy Rodi ma nowe zdjęcia? Chciałabym mu zrobić wyróżnione allegro. Wyślijcie mi proszę fotki na maila: ketunia@wp.pl Quote
Recommended Posts