daisy Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Nie ma nawet imienia, moze nawet numeru :-( nawet nadzieja, matka glupich opuscila ta psine, jedyne co ma to cierpienie, bol i strach. Czy zdazymy mu pomoc? Dac nadzieje? Pozwolic nawet na odejscie bez bolu i strachu? Quote
lika1771 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Nastepna biedna sunieczka trzeba zdjecia poogłaszac i rozesłac watek Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wstawiam foty:( To sunia czy pies, czy cokolwiek wiadomo?:(.....tytuł wątku oddaje to co dla tej istoty może być ukojeniem. :( Quote
beka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Potrzebny banerek żeby rozleklamowa wątek. Wygląda okropnie :( Quote
AlinaS Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 zapisuję wątek. Banerek jest niezbędny ja niestety nie potrafię zrobić Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ten wzrok patrzący niemo w dal , bez nadziei, szklisty i nieobecny....:( Potrzebny dt, ale najpierw ocenienie stanu psa u weta. Quote
Bjuta Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ale gdzie ten pies w ogóle jest? I jaka jest intencja założenia wątku? Zebranie pieniędzy na zdiagnozowanie stanu psiaka przez weta, tak? Napiszcie coś więcej. Quote
beka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Ten wzrok patrzący niemo w dal , bez nadziei, szklisty i nieobecny....:( Potrzebny dt, ale najpierw ocenienie stanu psa u weta.[/QUOTE] nie można ocenic jego stanu bez zabrania go stamtąd... a jak się go zabierze to trzeba gdzieś umieścic.... Quote
Soema Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ale kto się podejmie wyciągnięcia go ?:( trzeba mu znaleźć DT.... Quote
TERESA BORCZ Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Gdzie jest pies?/. Czy zostanie wydany dla leczenia. Miejsca są. Quote
idusiek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Ziutka']Zapisuje sobie... bannerki macie: Quote
Topi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='idusiek']bannerki macie: Jak dodać ten banerek do podpisu ? Tak krok po kroku - proszę bo jak widac nie umiem tego zrobić a bardzo chcę. Quote
idusiek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 zaznaczasz lewym myszki obrazek, potem klikasz prawym przyciskiem myszki i z opcji wybierasz kopiuj, potem idziesz do panelu uzytkownika, wybierasz :edytuj sygnaturę i wklejasz obrazek w wolne miejsce i zapisujesz i gotowe;) Quote
polubek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 o mamuśko ile tego cierpienia w oczach będę doglądać Quote
mari23 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='idusiek']zaznaczasz lewym myszki obrazek, potem klikasz prawym przyciskiem myszki i z opcji wybierasz kopiuj, potem idziesz do panelu uzytkownika, wybierasz :edytuj sygnaturę i wklejasz obrazek w wolne miejsce i zapisujesz i gotowe;) próbowałam... nie działa... może dlatego, że przez łzy źle widzę... straszna bieda, jak cierpi... serce pęka! Quote
daisy Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 basia0607 napisał(a):Matko kochana . Gdzie to jest ? Tam gdzie swiat sie konczy a zycie stracilo znaczenie :-( Quote
_Aga_ Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Biedna psina.. :( W jakiej to miejscowości? Wstawiłam banerek do podpisu, na razie tylko tyle mogę... Quote
lika1771 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Daisy czy mozesz konkretniej napisac i ogolnie cos o psiuni chcemy pomoc Quote
Soema Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 lika1771 napisał(a):Daisy czy mozesz konkretniej napisac i ogolnie cos o psiuni chcemy pomoc Wydaję mi się, że jakby można było więcej napisać to by Daisy napisała.. trzeba znaleźć jakieś miejsce dla niego :( Quote
Recommended Posts