J.G Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Sędzia Pani Maria Zasada PL. [SIZE=3]Psy. [SIZE=2]Klasa otwarta: CHOCOLATE TOFFI Neudeck Celebration FCI-Dosk.I,CWC,ZW,BOB,BOG III. [SIZE=3]Suki. [SIZE=2]Klasa młodzieży: DOLCE-VITA AMORE MIO Złote Gwiazdy Szkocji-Lok.II,Ocena B.D. Little King's FLOWER-Dosk.I,Zw.Mł.,NJwR.[COLOR=Black] Klasa pośrednia: KASANDRA Bobrolandia-[COLOR=Red]Dosk.I,CWC,ZW. [COLOR=Purple][SIZE=4]Wielkie serdeczne gratulacje dla zwycięzców. [COLOR=Red][SIZE=1]Mam fotki z tej wystawy ale nie potrafię ich wstawic:-(. Quote
J.G Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 uzupełniłem brakujące wyniki,teraz są aktualne. Quote
Błyskotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Jacku od tego roku nie ma tytułów: NDPwR i NDSwR tylko "Zwycięzca". Jeśli chcesz wyślij mi fotki na maila to wstawię zdjęcia. Quote
kayli Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ja rowniez serdecznie gratuluje hodowcom i ich pieskom.Czekamy z niecierpliwoscia na zdjecia. Quote
J.G Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Błyskotka']Jacku od tego roku nie ma tytułów: NDPwR i NDSwR tylko "Zwycięzca". Jeśli chcesz wyślij mi fotki na maila to wstawię zdjęcia.[/QUOTE] Nie wiedziałem,a jak się to pisze prawidłowo,czy np tak-Dosk.I,CAC,ZW,BOB... Wysłałem e-maila na adres ten co masz na stronie i mi się wrócił z komunikatem że nie ma takiego adresu:-( Quote
Pencia2 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dokładnie Jacku,od nowego roku zastąpiono NDPwR/NDSwR=Zw Ja również gratuluję wystawcom,szczególnie miłe dla serca osiągnięcie synka Pusia,gratuluję.:loveu: Quote
Błyskotka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='J.G'] Wysłałem e-maila na adres ten co masz na stronie i mi się wrócił z komunikatem że nie ma takiego adresu:-( Jak nie ma takiego adresu ? Przecież poczta działa mi prawidłowo: fjona1@poczta.onet.pl Quote
J.G Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Poprawiłem. Aniu fotki dostaniesz okrężną drogą. Quote
Tofipom Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dziękujemy ;) A dla tatusia buziaki od synka :* Quote
Recommended Posts