Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']wiem coś o stadnym działaniu oj wiem... Ostatnio Paula siedziała w budzie, wyszła dopiero, gdy zobaczyła smakołyk, jednak i tak była bardzo smutna...[/QUOTE]

Była smutna z jakiegoś konkretnego powodu czy był to smutek psa schroniskowego?

Posted

No to pięknie!Leon co nie chce wyjść z boksu bo się boi,pielkił się a dziewczyny bały się.Może faktycznie on poczuł siłę a one strach po wypadku z Toffi!

Posted

Paula we wtorek spodobała sie państwu i chcieli ją do pilnowania podwórka,ale kiedy ich zobaczyła to schowała się do budy ...i to ją zdyskwalifikowało...i bardzo dobrze.

Posted

no moja też pilnuje podwórka i nic się jej nie dzieje....ale po tym jak się schowała do nudy wywnioskowałam, że nie wywarli na niej dobrego wrażenia...i dobrze

Posted

Figafiga napisał(a):
no moja też pilnuje podwórka i nic się jej nie dzieje....ale po tym jak się schowała do nudy wywnioskowałam, że nie wywarli na niej dobrego wrażenia...i dobrze

Figa, ale ty jej pewnie poświęcasz czas, a niektórzy to tylko na łańcuch i żeby pies pilnował...

Posted

argusiowa napisał(a):
dziewczyny allegro czeka ale mam raptem 2 zdjęcia dobre Pauli. da radę jakieś we w sobotę cyknąc? w lesie na łące?

Wszystko da radę :) Tylko, żeby była ładna pogoda!

Posted

Nie mamy zdjęc Pauli!Nie zdąztłysmy wziąc jej na spacer bo byłyśmy tylko we trzy.Ale zaobserwowałam,ze Paula chowa sie do budy przed obcymi.Tak było w piątek ,tak było w sobote kiedy do schroniska przyszli obcy ludzie.Pewnie ,jak twierdzi Figa nie zrobili na niej dobrego wrażenia,bo inaczej pies chciałby nawiązac z nimi kontakt!