Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

mamanabank napisał(a):
Miałam dzisiaj cudowny, cudowny, cudowny, cudowny i jeszcze raz cudowny telefon w sprawie Pauli, wysłałam Pani wątek. Trzymajcie kciuki.

To bardzo, bardzo, bardzo się cieszymy! Mam nadzieję, że Pani zaadoptuje Paulę, bo w przeciągu godziny zaczną siniec mi kciuki :lol:

Posted

mamanabank napisał(a):
Miałam dzisiaj cudowny, cudowny, cudowny, cudowny i jeszcze raz cudowny telefon w sprawie Pauli, wysłałam Pani wątek. Trzymajcie kciuki.

O mamo... Baaardzo mocno trzymam kciuki!!!

Posted

Dziewczyny on jest nie tylko cudowny tak jak pisze Mamanabank ale jeszcze bardziej...pani zapytała czy Paula ma jakąś koleżankę w boksie?No i co Wy na to?Nie mogę wprost uwierzyć,ze są tacy ludzie...oby tylko Pani zachwyciła się tak z głębi serca.

Posted

Romka napisał(a):
Dziewczyny on jest nie tylko cudowny tak jak pisze Mamanabank ale jeszcze bardziej...pani zapytała czy Paula ma jakąś koleżankę w boksie?No i co Wy na to?Nie mogę wprost uwierzyć,ze są tacy ludzie...oby tylko Pani zachwyciła się tak z głębi serca.

Kajkę, Kajkę, którą nikt się nie interesuje, która jest bardzo grzeczna, uległa i posłuszna!

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Kajkę, Kajkę, którą nikt się nie interesuje, która jest bardzo grzeczna, uległa i posłuszna!

Jak myślisz,kogo wskazałyśmy?Kto jest koleżanką Pauli?Tylko Kajka...

Posted

Romka napisał(a):
Jak myślisz,kogo wskazałyśmy?Kto jest koleżanką Pauli?Tylko Kajka...

Wiem, ale przez chwilę pomyslałam o Irysie, w końcu on tez z nimi siedzi ( choć panna nie jest)

Posted

Miałam pytanie z allegro o wiek Pauli, odpisałam, że trzy lata mniej więcej i poleciłam kontaktowac się telefonicznie w razie jakby co.

EDIT: ojej, a tu jakieś cudowne telefony... To ja mocno trzymam kciuki!

Posted

mamanabank napisał(a):
Pomyłka! Pani wysłała maila ale nie do mnie (do kogo?) I jest właśnie w schronisku, żeby poznać Paulę :multi:
Paula spisuj się dobrze, wstydu nie zrób! :cool1:

Aaaaaa !!!!! Mocno zaciskam kciuki!!!

Posted

Paula zostaje w schronisku,pani wybrała Kaję...delikatna Kaja ujęła panią za serce...Paula była gwałtowna,szalona,nakręcona i pani tak naprawdę jej nie interesowała...to wszystko przez ten cholerny łańcuch...nic to i dla ciebie znajdziemy domu Paula...resztę przeczytajcie na wątku Kajki...

• 2 weeks later...
Posted

mamanabank napisał(a):
Słyszałam, że Paula już troszkę się wyciszyła.

I zmieniła trochę swoje nastawienie do świata. Jest bardziej przytulaśna i zainteresowana człowiekiem.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ale pięknie wygląda...chyba trochę uspokoiła się...siedzi tak spokojnie i dostojnie...w sobotę na spacer pójdzie...Boże,jak dobrze,ze ona nie jest na tym łańcuchu...na samą myśl ile jest takich psiaków na samej tej wsi to...brr...:mad::mad: