Romka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 No i pomógł spacerek...na pysio Pauli wraca uśmiech...latający jęzor też był...super! Quote
Dzika_Figa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ojej! Zaraz dorzucę nowe fotki do allegro Quote
Romka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 W sobotę zabierzemy ją na spacer i cały boks także niech się jeszcze bardziej wyciszy... Quote
mamanabank Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Miałam dzisiaj cudowny, cudowny, cudowny, cudowny i jeszcze raz cudowny telefon w sprawie Pauli, wysłałam Pani wątek. Trzymajcie kciuki. Quote
kajkoowa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 mamanabank napisał(a):Miałam dzisiaj cudowny, cudowny, cudowny, cudowny i jeszcze raz cudowny telefon w sprawie Pauli, wysłałam Pani wątek. Trzymajcie kciuki. To bardzo, bardzo, bardzo się cieszymy! Mam nadzieję, że Pani zaadoptuje Paulę, bo w przeciągu godziny zaczną siniec mi kciuki :lol: Quote
Andzike Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 mamanabank napisał(a):Miałam dzisiaj cudowny, cudowny, cudowny, cudowny i jeszcze raz cudowny telefon w sprawie Pauli, wysłałam Pani wątek. Trzymajcie kciuki. O mamo... Baaardzo mocno trzymam kciuki!!! Quote
Romka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Dziewczyny on jest nie tylko cudowny tak jak pisze Mamanabank ale jeszcze bardziej...pani zapytała czy Paula ma jakąś koleżankę w boksie?No i co Wy na to?Nie mogę wprost uwierzyć,ze są tacy ludzie...oby tylko Pani zachwyciła się tak z głębi serca. Quote
kajkoowa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Romka napisał(a):Dziewczyny on jest nie tylko cudowny tak jak pisze Mamanabank ale jeszcze bardziej...pani zapytała czy Paula ma jakąś koleżankę w boksie?No i co Wy na to?Nie mogę wprost uwierzyć,ze są tacy ludzie...oby tylko Pani zachwyciła się tak z głębi serca. Kajkę, Kajkę, którą nikt się nie interesuje, która jest bardzo grzeczna, uległa i posłuszna! Quote
Romka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Kaja10014 napisał(a):Kajkę, Kajkę, którą nikt się nie interesuje, która jest bardzo grzeczna, uległa i posłuszna! Jak myślisz,kogo wskazałyśmy?Kto jest koleżanką Pauli?Tylko Kajka... Quote
kajkoowa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Romka napisał(a):Jak myślisz,kogo wskazałyśmy?Kto jest koleżanką Pauli?Tylko Kajka... Wiem, ale przez chwilę pomyslałam o Irysie, w końcu on tez z nimi siedzi ( choć panna nie jest) Quote
Dzika_Figa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Miałam pytanie z allegro o wiek Pauli, odpisałam, że trzy lata mniej więcej i poleciłam kontaktowac się telefonicznie w razie jakby co. EDIT: ojej, a tu jakieś cudowne telefony... To ja mocno trzymam kciuki! Quote
mamanabank Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Telefon był ale jest cisza... nie wróży to nic dobrego dla Pauli... Quote
mamanabank Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Pomyłka! Pani wysłała maila ale nie do mnie (do kogo?) I jest właśnie w schronisku, żeby poznać Paulę :multi: Paula spisuj się dobrze, wstydu nie zrób! :cool1: Quote
Andzike Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 mamanabank napisał(a):Pomyłka! Pani wysłała maila ale nie do mnie (do kogo?) I jest właśnie w schronisku, żeby poznać Paulę :multi: Paula spisuj się dobrze, wstydu nie zrób! :cool1: Aaaaaa !!!!! Mocno zaciskam kciuki!!! Quote
mamanabank Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Wszystko wskazuje na to, że Paula załatwiła dom Kai :-) Quote
Andzike Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 mamanabank napisał(a):Wszystko wskazuje na to, że Paula załatwiła dom Kai :-) Ale tylko Kai? czy sobie też ? Quote
Romka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Paula zostaje w schronisku,pani wybrała Kaję...delikatna Kaja ujęła panią za serce...Paula była gwałtowna,szalona,nakręcona i pani tak naprawdę jej nie interesowała...to wszystko przez ten cholerny łańcuch...nic to i dla ciebie znajdziemy domu Paula...resztę przeczytajcie na wątku Kajki... Quote
mamanabank Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Słyszałam, że Paula już troszkę się wyciszyła. Quote
kajkoowa Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 mamanabank napisał(a):Słyszałam, że Paula już troszkę się wyciszyła. I zmieniła trochę swoje nastawienie do świata. Jest bardziej przytulaśna i zainteresowana człowiekiem. Quote
sylwiaso Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 To Pauluniu uciekaj z piątej na pierwszą i wypatruj domku! Quote
Romka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Dziś była na spacerku z Iryskiem jako pierwsi byli... Quote
Romka Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ale pięknie wygląda...chyba trochę uspokoiła się...siedzi tak spokojnie i dostojnie...w sobotę na spacer pójdzie...Boże,jak dobrze,ze ona nie jest na tym łańcuchu...na samą myśl ile jest takich psiaków na samej tej wsi to...brr...:mad::mad: Quote
Recommended Posts