Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Paula trafiła do schroniska z interwencji. Suczka miała swojego człowieka, swój dom i pełna miskę, ale jej opiekun zachorował i zaczął zaniedbywać psiaka. Paula błąkała się po ulicach dokarmiali ją sąsiedzi albo przypadkowi ludzie. Kiedy okazało się sytuacja nie ulegnie zmianie sąsiedzi zgłosili Paulę do schroniska. I tak 2 -letnia suczka siedzi już rok w schronisku czyli połowę swego psiego życia. Kontakt z ludźmi we wczesnym dzieciństwie spowodował, że Paula nie boi się ludzi i jest bardziej odważna niż jej koleżanka z boksu Kajka. Obie suczki lubią się bardzo i widać, że wzajemnie się wspierają. Paula jest po sterylizacji, jest zaszczepiona i odrobaczona. Domek dla Pauli potrzebny od zaraz![/FONT]

nasz wątek główny

http://www.dogomania.pl/threads/171870-A-owicz-Schronisko-dla-ZwierzAE-t

Allegro Pauli:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1072870695

NIE MA OGŁOSZEŃ

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona się nie bała do czasu, gdy wyszłyśmy poza schronisko, wtedy zawróciła, natomiast ja się jej trochę bałam ;)
Ale żałuję, bo okazało się, że ona szczeka tylko w boksie, a tak to jest miła. Potem w boksie ją pogłaskałam :loveu:

Posted

Wyszłyśmy razem ,pamiętam jak zaraz po wyjściu ze schroniska zawróciła.Pewnie kojarzyła sobie wyjście ze schroniska z czymś złym.W boksie ,który zna czuje się bezpiecznie.

Posted (edited)

dla mnie jak ją widywałam to wydawała się bardzo agresywna w boksie inne psiaki oki a ona nie...jakie zdziwienie mnie ogarnęło jak zobaczyłam ją uśmiechniętą i biegającą obok nas luzem po schronie

Edited by Figafiga
Posted

Bardzo dobrze! Dziękuję, że pytasz ;)
Tylko ciągle siedzę w okularach przeciwsłonecznych, żeby jeszcze nie narażać oka na nic szkodliwego :p
Poza tym dzisiaj idę do okulisty, bo ma sprawdzić czy jest lepiej :)