mshume Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 To sie ciesze,ze ogłoszenia się wreszcie ukazały :) Quote
migdalena Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Pozdrowienia dla Piękności...Fajnie,że juz są ogłoszenia.Nina i jeszcze inne 2 moje wciąż czekają:shake: Quote
leni356 Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 migdalena napisał(a):Pozdrowienia dla Piękności...Fajnie,że juz są ogłoszenia.Nina i jeszcze inne 2 moje wciąż czekają:shake: I Dante :( Quote
mshume Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Prosze mnie tu raportować, co u Fizuchy nowego :cool3: Quote
Mantis Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Eee... Yyy... a nie dostanie mi się od cioci Mshume? ;) Bo Fizia grzywkę straciła ;) No nie całkiem, ale przycięłam jej nieco, bo po szaleństwach na spacerach, wyglądała jak w... <nie powiem który> artysta ;) Fizia bardzo dobrze reaguje na obcych ludzi. Ktokolwiek by nie przyszedł, Fizia hops i już się wspina na kolanka. :) Jak wychodzimy na spacer, Kasia wyjmuje smycze i Dafne już pędzi, żeby ją zapiąć. A Fizia? Fizia podchodzi do Mantis, siada i patrzy w oczy. Jakby mówiła "gdzie ty, tam ja". "Aport" to ulubione słowo w jej słowniku :lol: Martwi mnie tylko, że mimo iż apetycik w miarę dobry to nadal taka z niej chudzinka. Quote
mshume Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Jak trzeba ciąć to trzeba, trochę stylingu nie zaszkodzi ;) Cieszę się,że z Fizi taki słodziak. I te najpiękniejsze psie oczka na świecie:loveu: Może trzeba będzie jakieś badania porobić za jakiś czas. Myślę też,że trzebaby ją do sterylki szykować. Jak myślisz? Bo pewnie trzeba będzie to z wyprzedzeniem umówić. Martwię się tylko,zeby się niunia nie zestresowała jak schron zobaczy... Quote
Mantis Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Hmm, myślę że trzeba ją jeszcze troszeczkę "podreperować". Niech nabierze troszkę ciałka :) Nie wiem czy uda się to tak zorganizować, ale chciałabym jej towarzyszyć podczas wyjazdu na sterylkę. Ufa mi, na pewno czułaby się bezpieczniej. A ja byłabym spokojniejsza. Nie obgryzam paznokci od podstawówki, nie chciałabym znów wpaść w ten brzydki nałóg ;) Quote
mshume Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Z tym to nie będzie problemu,mieszkam 10 minut od Palucha,będę Cię wspierać psychicznie poczęstunkiem. A na Paluch stawimy się razem,bo na mnie są papiery. Quote
Awit Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Miłość, dobra karma i ciałka nabierze. Moje Teresa po paluchu ważyła 5,1, i dokładnie jak u Fizi żebereczka, kręgosłupek wystawały. p Po pół roku już ważyła 6,5. Po sterylce schudnie może i nawet z 0,5 kg. Ale później nadrobi. Quote
Marta67 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Fizia słodka :) gdzie ten domek? ma dziewczyna dużo ogłoszeń? Quote
mshume Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 zapraszamy na bazarek dla Pompona, piękne fanty od E-S: http://www.dogomania.pl/threads/184020-oryginalna-BI%C5%BBUTERIA-ALKOHOL-i-nie-tylko-dla-POMPONA-do-29.04.?p=14520181#post14520181 Quote
Mantis Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Mshume, dziękuję :) Wsparcie (szczególnie duchowe ;)) bardzo się przyda. Nie jestem panikara, ale sterylka to nie jakiś pan pikuś ;) Tym bardziej, że człowiek musi bezczynnie czekać. Nie wiem jak z transportem, bo jeśli jego koszt przekroczy lub będzie taki sam jak koszt sterylki tu, prawie na miejscu, to nie wiem czy jest sens ciągnąć Fiziaka do Waszawy i fundować jej "stres paluchowy". (Trochę się zapętliłam w wypowiedzi ;)) Awit, no wiem że dobre jedzonko i opieka czynią cuda. Fizia jest u mnie dopiero dwa tygodnie, ale już bym chciała, żeby wyglądała jak pies, nie chucherko. Quote
mshume Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 U mnie też od niedzieli małe zastrachane chuchro siedzi. Misja: utuczyć ;) http://www.dogomania.pl/threads/183788-Pche%C5%82ka-minisunia-PROSI-O-OG%C5%81OSZENIA-szuka-DS Quote
leni356 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Marta67 napisał(a):Fizia słodka :) gdzie ten domek? ma dziewczyna dużo ogłoszeń? Fizia ma ogłoszenia od Mshume z bazarku ogłoszeniowego - nie wiem czy już były wklejane? Na pewno więcej się przyda :) bardzo dziękujemy Quote
Awit Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Co do sterylki. Ja mieszkam w w-wie, mogłam Teresę zawieźć na paluch, bo dziewczyna paluchowa. Byłoby za darmo. Ale serce nie pozwoliło mi fundować jej spowrotem schroniskowych zapachów, głosów, widoków. Bałam się, że jej psie serduszko może nie wytrzymać powrotu tam i coś jej się stanie w trakcie zabiegu. Tego bym sobie nigdy nie darowała. Trudno, poświęciłam kasę, której i tak prawie nie mam, zabieg u naszego weta, a gratis dostała usunięcie kamienia. Moja księżniczka ma teraz ząbki jak perełki:-) i nie ma śladu po zabiegu. Fizia też ma kamień:-) A na paluchu pewnie nie usuną.... Quote
mshume Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Szczególnie,ze Fizia jest bardzo wrażliwa. Trzeba będzie to wszystko rozważyć. Tylko skąd brać na wszystko kasę? Quote
mshume Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Co tam u Fiziuli i jej koleżanki? Moze jakies nowe fotki?:razz: Ciociu Mantis, zrobiłabyś może banerek dla mojej tymczaski Pchły :) http://www.dogomania.pl/threads/183788-Pche%C5%82ka-minisunia-PROSI-O-OG%C5%81OSZENIA-szuka-DS?p=14498219#post14498219 Quote
Mantis Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Fizia zajęta pałaszowaniem psich ciastek :) Fotki będą, tylko się zmniejszą i wrzucą na serwer :) Banerek już jest, zaraz poleci na PW :) Quote
Andzike Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Mantis napisał(a):Fizia zajęta pałaszowaniem psich ciastek :) Fotki będą, tylko się zmniejszą i wrzucą na serwer :) Banerek już jest, zaraz poleci na PW :) A my tu czekamy, aż się na serwer wrzucą... ;) Quote
Mantis Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 No te foty niewdzięczne jakieś, nie dosyć, że człowiek je stworzy, wpuści na własny dysk to same na serwer nie chcą się wrzucić. Skandal! Quote
Mantis Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Fizia to pies wybitnie kanapowo - łóżkowy :loveu: W przeciwieństwie do Dafne, która uwielbia spędzać noce... pod łóżkiem :cool3: Trochę monotonne te zdjęcia :roll: ale nie mogłam się zdecydować, które wstawić :eviltong: Quote
Andzike Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 PRZE-CU-DO-WNE dziewczyny !!!:loveu::loveu::loveu: wszystkie trzy :) Quote
Recommended Posts