Mantis Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Andzike, dziewczynki wygłaskane wzdłuż i wszerz :lol: No nie da się głaskać jednej, trzeba hurtem ;) Dafne już przejawia ochotę do zabawy, ale Fizia jeszcze nie bardzo. Nad towarzystwem koleżanki przekłada ganianie za piłką i głaski. Na spacerkach jest taka skoczna, a na kanapę wspina się jak alpinista :evil_lol: Mam jeszcze problem z pozbyciem się kołtunów, mam wrażenie, że są wszędzie, a dużo ich już wycięłam. Nie chcę jej jakoś drastycznie ciąć, coby duma damy nie ucierpiała ;) Ale Fizia współpracuje idealnie, można ją rozczesywać godzinami, a ona drzemie i tylko co jakiś czas przewraca się z boczku na boczek, kradnie buziaka i dalej śpi. Słodki z niej przytulak :loveu: Leni, oczywiście że tytuł musi być radośniejszy :) Na razie nie mam pomysłu, migrena mózg wyprała ;) Quote
Mantis Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Fizia już nie za kratami i smutek uleciał, więc i nowy banerek musi być :) Quote
mshume Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ciocia Leni, czy Fizia jest na stronce psydoadopcji? Może dodałabyś sunię? Quote
mshume Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Mantis, czy mogłąbyś podesłać swoje nowe, radosne fotki Fizi do: zuzia_911@wp.pl Wykupiłam u Zuzy pakiet dla Fizi. A i kontakt do siebie, bo ja wcześniej podałam na mnie :) Quote
leni356 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 mshume napisał(a):Ciocia Leni, czy Fizia jest na stronce psydoadopcji? Może dodałabyś sunię? Tak, planuję dodać z nowymi fotkami Quote
Mantis Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 mshume napisał(a):Wykupiłam u Zuzy pakiet dla Fizi. Dziękuję :Rose: Zdjęcia wysłane, kontakt podany :) Quote
Andzike Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Oj, to jak Fizia będzie miała ogloszenia, to nic tylko telefon w ręku dzierżyć :D Quote
leni356 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Kto napisze tekst dla Fizi? Szukam chętnego copywritera :) Quote
mshume Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ja tam juz gdzies tekst o Fizi popełniłam, ale jest juz nieaktualny czesciowo :) Quote
leni356 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 mshume napisał(a):ja tam juz gdzies tekst o Fizi popełniłam, ale jest juz nieaktualny czesciowo :) No to jak się zgłosiłaś na ochotnika to zrób korektę, coś dopisz jeszcze :) Quote
mshume Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Fizię zobaczyłam, jak stała w największe mrozy przy kracie i trzęsąc się z zimna wyciągała łapkę, płacząc, abym ją zabrała. Mimo,że bardzo marzła, bo ma delikatny włos (jak u shith tzu lub york), jako jedyna stała na zewnątrz i patrzyła swoimi wielkimi smutnymi oczkami, bo miała nadzieję, że ktoś ją zabierze. Fizia ma około 3 lat, sięga pod kolano, jest drobnej budowy. Ma miękki włos we wszystkich możliwych kolorach Po zabraniu ze schroniska Fizia rozkwitła: jest radosna,energiczna, uwielbia aportować piłeczkę. Sunia ma bardzo łagodny charakter, kocha ludzi, pragnie być blisko, nadrabia czas, gdy siedziała za kratami. Pięknie chodzi na smyczy i jeździ autem. Uwielbia dzieci.Będzie cudownym przyjacielem. Szukamy jej domku,który zakocha się w niej na zabój :) Długa sierść Fizi wymaga regularnej pielęgnacji. Obecnie sunia przebywa w okolicach Warszawy. Jest zaszczepiona, ma czip i jest wysterylizowana. Kto da pięknej , długowłosej Fizi dom i miłość? Quote
Awit Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ja bym do długiej sierści dodała słowo, np piękna długa sierść, albo wyjątkowo piękna sierść Fizi wymaga pielęgnacji... Quote
Andzike Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 mshume, mi się bardzo podoba :) Prawie tak bardzo jak Fizia :D Quote
Mantis Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Mshume, dziękuję kochana :Rose: I przepraszam, ale ostatnio moja własna głowa jest przeciwko mnie :mad: Tekst super, ale jeśli mogę coś dodać to... Fizia lubi koty :) Hmm, właściwie to nie wiem czy lubi, raczej ich nie zauważa ;) Taka informacja bywa o tyle istotna, że np. Bajeczce zapewniła dom :) Co prawda ma świnkę Zimusia, nie kotka, ale Pani Bajeczki słusznie założyła, że skoro kotów nie jada na śniadanie to i świnka przeżyje :lol: Quote
mshume Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Leni, oto tekst po autoryzacji przez Ciotki ;): Fizię zobaczyłam, jak stała w największe mrozy przy kracie i trzęsąc się z zimna wyciągała łapkę, płacząc, abym ją zabrała. Mimo,że bardzo marzła, bo ma delikatny włos (jak u shith tzu lub york), jako jedyna stała na zewnątrz i patrzyła swoimi wielkimi smutnymi oczkami, bo miała nadzieję, że ktoś ją zabierze. Fizia ma około 3 lat, sięga pod kolano, jest drobnej budowy. Ma miękki włos we wszystkich możliwych kolorach Po zabraniu ze schroniska Fizia rozkwitła: jest radosna,energiczna, uwielbia aportować piłeczkę. Sunia ma bardzo łagodny charakter, kocha ludzi, pragnie być blisko, nadrabia czas, gdy siedziała za kratami. Pięknie chodzi na smyczy i jeździ autem. Uwielbia dzieci.Zgadza się z kotami.Będzie cudownym przyjacielem. Szukamy jej domku,który zakocha się w niej na zabój Długa, piękna sierść Fizi wymaga regularnej pielęgnacji. Obecnie sunia przebywa w okolicach Warszawy. Jest zaszczepiona, ma czip i jest wysterylizowana. Kto da pięknej , długowłosej Fizi dom i miłość? Quote
leni356 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 No to chyba możemy zacząć ogłaszać? :) Wrzucę tekst w pierwszy post i zdjęcia Fizi Quote
mshume Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Wiesz, ja to troche w..rzona jestem, bo ten pakiet wykupiłam 100 lat temu i czekam i czekam... Quote
leni356 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 mshume napisał(a):Wiesz, ja to troche w..rzona jestem, bo ten pakiet wykupiłam 100 lat temu i czekam i czekam... To tak jak ja dla Tibbiego :diabloti: Już bym sama 10 razy szybciej zrobiła. Zaraz ludzie zażądają zwrotu kasy Quote
Mantis Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Noo, bo musiał upłynąć sto lat i jeden dzień :cool3: Linki aktywacyjne dolatują, więc ogłoszenia się ukazały. :) Dodatkowo Leni podrzuciła Mantis sto linków (no dobra, może trzydzieści ;)), więc Fizia będzie miała tysiąc ogłoszeń. Wiem, wiem, z matematyką ma to niewiele wspólnego, ale jak brzmi ;) Quote
leni356 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Mantis napisał(a):Noo, bo musiał upłynąć sto lat i jeden dzień :cool3: Linki aktywacyjne dolatują, więc ogłoszenia się ukazały. :) Dodatkowo Leni podrzuciła Mantis sto linków (no dobra, może trzydzieści ;)), więc Fizia będzie miała tysiąc ogłoszeń. Wiem, wiem, z matematyką ma to niewiele wspólnego, ale jak brzmi ;) Wybierz te najważniejsze, wszystkich i tak się nie uda obskoczyć, bo ich jest bardzo dużo Quote
Sylwia K Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Fzia jest prześliczna trzymam kciuki za super domek dla niej Quote
Mantis Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 leni356 napisał(a):Wybierz te najważniejsze, wszystkich i tak się nie uda obskoczyć, bo ich jest bardzo dużo Mojej Fizi mam ogłoszeń żałować? Nigdy w życiu :cool3: Może nie od razu wszystkie, ale dam radę :) Kto wie po jakim portalu spaceruje jej człowiek :) Fizia zamordowała dziś swoją ukochaną piłeczkę :diabloti: Uwieczniono :p Problem w tym, że mam zdolność do gubienia kabli wszelakich, szczególnie tych najbardziej potrzebnych :roll: Sylwia, dziękuję w imieniu Fizi :) Jej oryginalną urodę uzupełnia cudowny charakter :) Quote
Recommended Posts