migdalena Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 No i ode mnie całuski i pozdrowienia.Jak dobrze,że już nie będzie mnie dręczył widok i płacz Fizi,za kratami. Mam nadzieję,że przed dziewczynką same dobre dni.Dzięki dziewczyny za pomoc! Quote
tanitka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ja też zajrzałam, zeby zobaczyć kto podróżował w moim transporterze :) piękna Fizia i wspaniale, ze udało sie ją wyrwać z betonowego boksu Palucha :( Quote
Mantis Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Fizia bardzo dziękuje wszystkim cioteczkom i wujkom, dzięki którym jej schroniskowy los był troszkę lepszy, za pokazanie pięknej buzi światu i za pomoc w dotarciu do Mantis :loveu: Takim uśmiechem dziękuje. To dzięki Wam kochani :Rose: Pierwszy spacer z koleżanką Dafne Fizia lubi patyczki :) I tarzanie w trawie :cool3: Chwila zadumy I cudny noch :lol: Jak ona się cieszy, że ma ludzi na każde zawołanie. Tuli się, wpycha na kolanka, uśmiech nie schodzi z pyszczka :) Wycięłam jej sporo kołtunów, co wcale nie było łatwe, bo mimo że w ogóle nie protestowała, właściwie to chyba nawet nie zauważyła nożyczek ;) ale cały czas wykładała się do góry kołami albo skakała w celu kradzieży buziaka :loveu: Po wieczornym spacerze ją wykąpię, wyczesze i dopiero będzie miód, cud, malina :lol: Quote
mshume Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Mantis, masz u mnie grila, Dobra Kobieto, za przygarnięcie Fiziaka. Cioteczka Leni też :) Niech no tylko porządna wiosna nastanie. A to zdjęcie jest najlepsze: Koleżanka Dafne z pewną taką nieśmiałością ;) Quote
migdalena Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Oczywiście miodzio!!! Mantis a jak wyglądają te wyłysienia? Quote
Mantis Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Tak grzecznego psa jeszcze moja wanna nie widziała :lol: Nawet nie pisnęła, nie wyrywała się, nie marudziła, patrzyła tylko tymi swoimi pięknymi ślepkami i poddawała się wszelakim zabiegom ze stoickim spokojem. Jest przeraźliwie chuda, ale pełna energii i radości życia. Już się chyba zaczyna oswajać z myślą, że mieszkanie w domu to nie sen, bo już nie zrywa się za każdym razem kiedy wychodzę z pokoju. Śpi teraz jak suseł :) Wyłysień praktycznie nie ma, sierść pięknie odrasta. Widać to na zdjęciach. Kąpiel w promykach słońca Odkryliśmy dziś wielką miłość Fizi... piłeczki :lol: Quote
Andzike Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Pileczki to super sprawa :D Wiesz, ze ja już jestem bez pamięci zakochana w jednej z Twoich tymczasowiczek, ale zajączek też podbija moje serce :D Quote
mshume Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Te zdjęcia to miód na moje serce. Fizia pięknota, cała szczęśliwa. Mantis, cudowne dzieciaki:loveu: Quote
Mantis Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Andzike, wiem, wiem. Dobiję Cię tym filmikiem ;) bo zdjęcia nie oddaja w pełni uroku zająca :cool3: Mshume, teraz w pełni rozumiem Twoje zauroczenie. Fizia to sam urok :loveu: Fizia biegała za piłką, Dafne za Fizią :lol: [video=youtube;BRE7TjcXi04]http://www.youtube.com/watch?v=BRE7TjcXi04[/video] I chwila odpoczynku po szaleńczych gonitwach :) Quote
Andzike Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Obydwie są wspaniałe !!! Mantis, zajączek w ogóle nie wygląda na psa z jakąkolwiek traumą... Dopiero chwilę u Ciebie jest a to taki radosny psiak!!! Bardzo się cieszę, że ją dobre anioły wypatrzyły i dały taką szansę... :) Quote
mshume Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Widzę,że dziewczyny już się zaprzyjaźniły? :) Dafne ma przepiękną szatę :) Quote
Andzike Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='mshume']Widzę,że dziewczyny już się zaprzyjaźniły? :) Dafne ma przepiękną szatę :) Bo Dafne (niczego nie umniejszając zajączkowi) jest po prostu boska... Quote
Mantis Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Na spacerach super się dogadują, w domu trochę gorzej, bo są jeszcze o siebie zazdrosne. Obydwie damy są z natury przyjazne, także to kwestia czasu. Fizia chce nadrobić stracony czas bez człowieka, wciąż się przytula, a głasków wciąż jej mało i mało. Nadrabiamy :D A Dafne to diabliczka :lol: Uwielbiam takie psy. Quote
leni356 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Mantis, na jaki tytuł zmienić? może coś radośniejszego..? Quote
leni356 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Dziewczynki ok, Mantis ma migrenę biedna. Pojawi się później Quote
Recommended Posts