Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, dziękuję :Rose:

Trzymam kciuki i już nic nie mówię, coby nie zapeszać [SIZE="1"](ale tak ciuchutko szepnę, że mam nadzieję, iż to ostatnia noc, którą Fizia spędza za kratami) :happy1:

Posted

Bardzo dziękuję :loveu: Jutro jej zrobimy domowe SPA :lol:

Nie wiem jak to jest. Człowiek posprząta na święta, a potem nic nie może znaleźć ;) Kabel od telefonu się zgubił, ale znalazłam gadzinę.

Pierwsze zdjęcie Fizi na nowej drodze życia :)

Ależ ona cudna :iloveyou:

Posted

Utulę, na pewno :) :calus: I będę pisać. I robić zdjęcia. I oddam ją tylko cudownemu domkowi. Obiecuję.

Wiem co czujesz, też mnie ogarnia poczucie zdradzonego zaufania kiedy tymczasowicz wyjeżdża, ale sądzę, że my dłużej płaczemy niż one. Będzie dobrze :)

Posted

No wiem, wiem. Jak pojechała Limba to i obecność dzieci nie pomogła, aż od syna reprymendę dostałam "Mama, tylko nie płacz jak następny piesek będzie odjeżdżać, nam tłumaczyłaś, a sama co robisz?"
No ale gdybyśmy im nie oddawały kawałka serca, nie stawałaby się tak szybko normalnymi, pełnymi radości życia psami :)

Posted

Wiem :) Państwo Limby opowiadali, że ich przyjaciółka stara się o adopcję pewnej piękności, wtedy jeszcze nie wiedziałam, że to Twoja Biancia :) A teraz i Bajeczka mieszka w stolicy. Może kiedyś zorganizujemy jakiś zlot naszych tymczasowych piesków? :cool3:
Nie spotkałam "po", żadnego mojego czterołapka, ale może nas w maju Nela odwiedzi :)

Posted

Aaaa :D Witam zajączka :D
Moja ulubienica ma nową towarzyszkę :D Cudną, piekną, kudłata :D
Odnośnie zlotu w stolycy, to my z Nelką, chociaż nie po Waszych DT też się chetnie zjawimy ;) Możemy ? :D

Posted

[quote name='Awit']Mantis ona jest świetna, jestem pewna, że pokochasz ją od chwili ujrzenia:-)
Już ją kocham :loveu: A do świtu tak daleko...
Dzidda napisała, że to typ asystentki, towarzyszy jej we wszystkim :lol:

[quote name='Andzike']Odnośnie zlotu w stolycy, to my z Nelką, chociaż nie po Waszych DT też się chetnie zjawimy ;) Możemy ? :D
No ba, przyjaciele (także wirtuani) naszych tymczasów, są naszymymi przyjaciółmi :lol:

PS. Andzike, Ty mnie kusisz, żeby Ciebie kusić :eviltong: <głęboko ukryta aluzja> :diabloti:

Posted

[quote name='Mantis']PS. Andzike, Ty mnie kusisz, żeby Ciebie kusić :eviltong: <głęboko ukryta aluzja> :diabloti:[/QUOTE]

No bardzo głęboka... ;) O co Ci może chodzić...:razz:

Posted

A konkretnie o to... "chociaż nie po Waszych DT". [SIZE="1"](kto wie, kto wie ;))

Nie no, żartuję. Wystarczy mi Twoje trzymanie klawiatury na pulsie :lol: Aczkolwiek... ;)

Posted

[quote name='Mantis']A konkretnie o to... "chociaż nie po Waszych DT". (kto wie, kto wie ;))

Nie no, żartuję. Wystarczy mi Twoje trzymanie klawiatury na pulsie :lol: Aczkolwiek... ;)

Aaaa !!!! Mantis !!!! Bo ja mało asertywna jestem:shake:
;)

Posted

Bo Fizia to , jak mówi czeska hodowczyni mojego psiula, 'je vielki spolecnik' :evil_lol: Moj pies nawet do kibelka potrafi za mną chodzić,już się przyzwyczaiłam ;)

Posted

Przepraszam, że wieści tak późno, ale internet nawalił.

Fizia jest fantastyczna :loveu: Można utonąć w jej oczach, a patrzy tak jakby zaglądała w głąb duszy.
A kiedy się uśmiecha to nie sposób nie odpowiedzieć uśmiechem. Z początku trochę się bała Dafne, bo mała diablica zazdrośnica powarkiwała na Fizię, ale z godziny na godzinę jest coraz lepiej. Koty jej w ogóle nie interesują. Trochę się martwiłam, bo przez trzy godziny nie tknęła jedzonka, ale to pewnie ze stresu, coś tam już zaczyna podskubywać.
Drepczą za mną wszędzie obydwie panny, do kibelka tysz ;)

Mshume, miałaś rację, jest wyjątkowa i można się w niej zakochać od pierwszego spojrzenia w te śliczne oczęta :)
I dziękuję za zestaw kosmetyków dla niuni, wieczorem będziemy się upiększać :)