Marta67 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 ryskowski napisał(a):jestem szczesliwym właścicielem FIZI ( Lublin ) jest przesliczna, kochana, poznajemy się - na pewno puszcze zdjęcia no czekamy :eviltong: i witamy oczywiście :D a jak Fizia? Grzeczna? może jakieś raporty dostaniemy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Andzike Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 ryskowski napisał(a):jestem szczesliwym właścicielem FIZI ( Lublin ) jest przesliczna, kochana, poznajemy się - na pewno puszcze zdjęcia Witamy na forum i czekamy na wieści o Fiziulcu :) Quote
Mantis Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ryskowski, no super, że jesteś :lol: Obiecałeś przejąć pałeczkę, więc proszę bardzo - oddaję stery fiziowego wątku w Twoje ręce, właściwie jedną, bo drugą trzeba Fizię głaskać :lol: Niecierpliwie czekam na relacje z życia królowej aportu :loveu: I zdjęcia, duuuużo zdjęć :) Quote
lucyfcia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Co się stało z wątkiem Fizki? Jak tam zdjęcia z DT? Quote
Andzike Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 lucyfcia napisał(a):Co się stało z wątkiem Fizki? Jak tam zdjęcia z DT? Lucyfcia, ogarnij się i przeczytaj wątek albo chociaż sam tytuł jeśli czytanie wątku Cię przerasta. Fizia już w DS. Quote
lucyfcia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Andzike napisał(a):Lucyfcia, ogarnij się i przeczytaj wątek albo chociaż sam tytuł jeśli czytanie wątku Cię przerasta. Fizia już w DS. Nie bądż złośliwa Andzike, śledzę bardzo uważnie wątek Fizi. Ponoć miały być zdjęcia z DS i o te zdjęcia MI CHODZIŁO. Mam problemy z kompem lub problem ze stroną Dogo, nie z sobą, wbrew temu co się Tobie wydaje. :angryy: Quote
mshume Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ależ Fizia jest psem wirtualnym, nowy dom musi wygenerować jej fotki, to trochę potrwa... Quote
E-S Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='mshume']Ależ Fizia jest psem wirtualnym, nowy dom musi wygenerować jej fotki, to trochę potrwa... Otóż to. A tymczasem dla wszystkich na deszczowe dni remedium: http://www.youtube.com/watch?v=TvC6VS4Np4U Quote
leni356 Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Zmieniłam tytuł żeby był bardziej klarowny Quote
lucyfcia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 mshume napisał(a):Ależ Fizia jest psem wirtualnym, nowy dom musi wygenerować jej fotki, to trochę potrwa... Logicznie rzecz biorąc- pies wirtualny-to pies który nie istnieje w rzeczywistości. Czy wiesz , co wogóle piszesz? Quote
mshume Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 O, odpowiedź na mój post sprzed 6 dni :cool1: jestem pod wrażeniem:p Quote
Recommended Posts