Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mantis i jak ? Pojechał Fiziulec ? :)
A odnośnie tego, co napisała Marta - psy ze schronisk do końca życia pamiętają swojego "wybawcę" - czyli osobę, która dała dom, miłość, miskę i opiekę po zabraniu ze schroniska i je kochają i poznają do końca życia.

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E-S napisał(a):
A odnośnie tego, co napisała Marta - psy ze schronisk do końca życia pamiętają swojego "wybawcę" - czyli osobę, która dała dom, miłość, miskę i opiekę po zabraniu ze schroniska i je kochają i poznają do końca życia.

Z wzajemnością. :) Zawsze będę pamiętać i kochać "moje" psy, który obdarzyły mnie zaufaniem. I spały w moim łóżku :lol:

Andzike napisał(a):
Mantis, a jak Dafne? Tęskni za Fiziulcem?

Czasem się kłóciły, bywało, że ostro :roll: ale kiedy poszłam z Dafne na nasz teren spacerowy, wyraźnie szukała Fiziulca. Smutno jej.

Posted

Mantis napisał(a):

Czasem się kłóciły, bywało, że ostro :roll: ale kiedy poszłam z Dafne na nasz teren spacerowy, wyraźnie szukała Fiziulca. Smutno jej.

Dzień Dziecka się zbliża... ;) Kolejny prezent dla Dafne ? ;)

Posted

Mantis napisał(a):
O Mantis to już nikt nie pomyśli. Heh. A lada moment Dzień Matki :p

Mantis, powiedz tylko słowo a zorganizujemy Ci jakiś merdający prezent na Dzień Matki ;)

Posted

Zapomniałam jeszcze o jednej kwestii bardzo istotnej z punktu widzenia kudłatych księzniczek - NALEŚNICZKI - pani smaży pyszne i częstuje pieski, ale tylko troszkę, żeby nie roztyć :) Dotychczasowe wątki na temat "znaczenie naleśników w socjalizacji i dobrostanie zwierząt domowych":

http://www.dogomania.pl/threads/142433-PI%C4%98KNY-BUGI-ju%C5%BC-na-wieki-w-DT-)?p=14251189&viewfull=1#post14251189

http://www.dogomania.pl/threads/182733-Gryziona-w-boksie-sunia-Juka-ju%C5%BC-w-swoim-domku?p=14469109&viewfull=1#post14469109

jeszcze jakiś trzeci wątek był, ale zapomniałam czyj i nie mogę znaleźć :(

Posted

Jakimś cudem udało mi się dostać do netu. Cieszę się przeogromnie z domku Fiziuli i że niunia taka dzielna. Nie wiem czy coś wiecie ale chyba ewakuacja schronu w Sandomierzu, do mnie doszło takie info

Posted

leni356 napisał(a):
Jakimś cudem udało mi się dostać do netu. Cieszę się przeogromnie z domku Fiziuli i że niunia taka dzielna. Nie wiem czy coś wiecie ale chyba ewakuacja schronu w Sandomierzu, do mnie doszło takie info

Nic nie wiem - tam moi teściowie odcięci od świata :( Nie da się tam z Lublina dojechać - Wisła - mosty zamknięte.

Posted

[quote name='leni356']W skarpetce Fizi zostało 24 zł. Czy wszyscy się zgadzają żeby wpłacić do skarpety kudłaczy?[/QUOTE]

Ja na Fizię chyba nic nie wplacałam, więc się nie udzielam ;)

Posted

Marta67 napisał(a):
a co ze zdjęciami? ;>
no czekamy czekamy :D
niech się Fizula zadomawia i foty cyka ;)

jestem szczesliwym właścicielem FIZI ( Lublin ) jest przesliczna, kochana, poznajemy się - na pewno puszcze zdjęcia