Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jako, że dostałam "po uszach" za przedwczesną radość odnośnie idealnego domku to teraz niiiic nie powiem :eviltong: I nie będę się cieszyć dopóki jej nie pomacham na drogę do nowego życia.

A wtedy będę płakać. O!

Posted

Mantis napisał(a):
Leni, wiesz co Fizia robi z takimi ciociami? ;)

Gryzie? :evil_lol: Ja się nie boję zębów. Buziaków też nie :lol: Cudowna Fizula

Posted

leni356 napisał(a):
Uwielbiam takie całuśne :) Choć mój prywatny całuśnik ostatnio z rozpędu mało mnie nosa nie pozbawił

Caaaała Fizia :evil_lol:

Posted

UWAGA! Otrzymałam informację, iż przy drodze DK 8 Warszawa - Piotrków Trybunalski, (km 364+700 po prawej stronie przy zjeździe do lasu) w okolicy miejscowości Emilianów, koczuje od kilku dni pies. Ma obrożę, jest niewielki i wygląda na młodego. Pierwszy raz widziany był w ostatni piątek, ale w poniedziałek, gdy pan, który go dostrzegł pierwszy raz, jechał tamtędy ponownie, pies nadal przebywał w tym samym miejscu. Dziś ten pan pojechał do niego z karmą i smyczą, ale nie udało mu się go złapać - pies się spłoszył, a on nie chciał by wpadł pod samochód, dlatego tylko wysypał mu karmę. Poszukujemy osób z tamtych okolic, które mogłyby pomóc w złapaniu tego psiaka - on tam od kilku dni moknie i czeka... Proszę, pomóżcie! Ten pan założył wątek - ktokolwiek może w jakikolwiek sposób pomóc - proszę wejdźcie tam i przekażcie dalej!

http://www.dogomania.pl/threads/185757-Pies-błakający-się-przy-quot-Gierkówce-quot

Posted

leni356 napisał(a):
ladySwallow chora, Evl nie może, szukamy dalej kogoś

A E-S od Bugiego? Zaraz do niej napisze, jak nie ona to może kogoś poleci :)

Leni podeślij mi pls namiary na domek w Lublinie - z pomocą E-S znajdziemy kogoś do wizyty :)

Posted

Andzike napisał(a):
A E-S od Bugiego? Zaraz do niej napisze, jak nie ona to może kogoś poleci :)

Leni podeślij mi pls namiary na domek w Lublinie - z pomocą E-S znajdziemy kogoś do wizyty :)

dzięki wielkie dobra kobieto :)