Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TEKST DO OGŁOSZEŃ:

Fizię zobaczyłam, jak stała w największe mrozy przy kracie i trzęsąc się z zimna wyciągała łapkę, płacząc, abym ją zabrała. Mimo,że bardzo marzła, bo ma delikatny włos (jak u shith tzu lub york), jako jedyna stała na zewnątrz i patrzyła swoimi wielkimi smutnymi oczkami, bo miała nadzieję, że ktoś ją zabierze.
Fizia ma około 3 lat, sięga pod kolano, jest drobnej budowy. Ma miękki włos we wszystkich możliwych kolorach
Po zabraniu ze schroniska Fizia rozkwitła: jest radosna,energiczna, uwielbia aportować piłeczkę. Sunia ma bardzo łagodny charakter, kocha ludzi, pragnie być blisko, nadrabia czas, gdy siedziała za kratami. Pięknie chodzi na smyczy i jeździ autem. Uwielbia dzieci.Zgadza się z kotami.Będzie cudownym przyjacielem. Szukamy jej domku,który zakocha się w niej na zabój
Długa, piękna sierść Fizi wymaga regularnej pielęgnacji.
Obecnie sunia przebywa w okolicach Warszawy. Jest zaszczepiona, ma czip i jest wysterylizowana.
Kto da pięknej , długowłosej Fizi dom i miłość?

Kontakt w sprawie adopcji:

tel. 502 027 430
mantis.w@gmail.com

Fizia zaczęła nowe życie w DT :loveu: Koszt DT to 150 zł/miesiąc

Rozliczenie:

Wpływy:
166 zł - Skarpeta kudłaczy
79 zł - bazarek
50 zł - kmurdz
-----
295 zł

Wydatki:
166 zł - DT (kwiecień)
105 zł - DT (maj)
-----
271 zł

Zostało:
24 zł

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wet oglądał te placki? Moja sunia jak ją brałam ze schronu też miała, ale po dobrej karmie szybko zarosły. Najlepiej gdyby wet rzucił na to okiem, pewnie też ma od żarcia.. Takie malizny wrażliwe są :(

Posted

mshume napisał(a):
Zaproszę do Fizi parę cioteczek, bo pusto tutaj :(

Trzeba by banerek zorganizować, no i pozapraszać trochę ludzi na wątek, bo pustki :( A Fizia taka słodka jest

Posted

Byłam w ostatnią sobotę na spacerze z Fizią. Bardzo miła suczka. Jeśli dobrze pamiętam, APSA zrobiła jej zdjęcia, poproszę ją, żeby wrzuciła je na wątek.

Posted

Jak jej dają leki to wyniki badań i tak mogłyby nie być wiarygodne :( Zobaczymy czy jej minie po zastrzykach. Pamiętacie u Lena? łysienie z alergii. Zastrzyki jednak są szkodliwe, najlepiej byłoby dietę zmienić, jeśli to stres to dt byłby wybawieniem.. :(

Posted

mshume napisał(a):
Ja może i bym się przymierzyła do DT, ale niezdiagnozowany pies, plus brak sterylki, więc odpada :( Może hotelik u AlinyS?

Możesz zapytać. Trzeba pozbierać dekalracje i bazarki zrobić. Ja naprawdę sądzę że to może być ze stresu i żywienia, moja sunia też łysiała w schronie, miała łyse placki