leni356 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 TEKST DO OGŁOSZEŃ: Fizię zobaczyłam, jak stała w największe mrozy przy kracie i trzęsąc się z zimna wyciągała łapkę, płacząc, abym ją zabrała. Mimo,że bardzo marzła, bo ma delikatny włos (jak u shith tzu lub york), jako jedyna stała na zewnątrz i patrzyła swoimi wielkimi smutnymi oczkami, bo miała nadzieję, że ktoś ją zabierze. Fizia ma około 3 lat, sięga pod kolano, jest drobnej budowy. Ma miękki włos we wszystkich możliwych kolorach Po zabraniu ze schroniska Fizia rozkwitła: jest radosna,energiczna, uwielbia aportować piłeczkę. Sunia ma bardzo łagodny charakter, kocha ludzi, pragnie być blisko, nadrabia czas, gdy siedziała za kratami. Pięknie chodzi na smyczy i jeździ autem. Uwielbia dzieci.Zgadza się z kotami.Będzie cudownym przyjacielem. Szukamy jej domku,który zakocha się w niej na zabój Długa, piękna sierść Fizi wymaga regularnej pielęgnacji. Obecnie sunia przebywa w okolicach Warszawy. Jest zaszczepiona, ma czip i jest wysterylizowana. Kto da pięknej , długowłosej Fizi dom i miłość? Kontakt w sprawie adopcji: tel. 502 027 430 mantis.w@gmail.com ***************** Fizia zaczęła nowe życie w DT :loveu: Koszt DT to 150 zł/miesiąc Rozliczenie: Wpływy: 166 zł - Skarpeta kudłaczy 79 zł - bazarek 50 zł - kmurdz ----- 295 zł Wydatki: 166 zł - DT (kwiecień) 105 zł - DT (maj) ----- 271 zł Zostało: 24 zł Quote
Awit Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ona jest prze przepiękna:-) Jeśli ktoś ją pokocha to i z plackami bez włosków adoptuje Quote
mshume Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Leni, dziekuję Ci za założenie wątku Fizi. :) Podeślę Ci jeszcze parę jej fotek. Quote
leni356 Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 A wet oglądał te placki? Moja sunia jak ją brałam ze schronu też miała, ale po dobrej karmie szybko zarosły. Najlepiej gdyby wet rzucił na to okiem, pewnie też ma od żarcia.. Takie malizny wrażliwe są :( Quote
AlinaS Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Możliwe że to ze stresu - spotkałam się z takim przypadkiem Quote
mshume Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Zaproszę do Fizi parę cioteczek, bo pusto tutaj :( Quote
leni356 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 mshume napisał(a):Zaproszę do Fizi parę cioteczek, bo pusto tutaj :( Trzeba by banerek zorganizować, no i pozapraszać trochę ludzi na wątek, bo pustki :( A Fizia taka słodka jest Quote
Dada M Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Byłam w ostatnią sobotę na spacerze z Fizią. Bardzo miła suczka. Jeśli dobrze pamiętam, APSA zrobiła jej zdjęcia, poproszę ją, żeby wrzuciła je na wątek. Quote
Mantis Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 [quote name='leni356']Trzeba by banerek zorganizować[...] Leni... :mad: A Fizia cuuudna :loveu: Quote
migdalena Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Już dołączam do wątku Fizi.W czwartek będę na Paluchu,to może będą jakieś nowe wiadomości,dam znać Quote
Awit Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Fiziuniu niech Cie wypatrzą oczy dobrego człowieka........... Quote
leni356 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='Mantis']Leni... :mad: A Fizia cuuudna :loveu: Dziękuję Mantis :) Quote
leni356 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Jutro wychodzi "Mój Pies" z kudłaczami do adopcji. Mamy nadzieję że dzięki temu i Fizia znajdzie domek Quote
Awit Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dlaczego taka piękność nie została jeszcze wypatrzona??? Co z ogłoszeniami z "Mojego Psa"? Mam nadzieję, że ktoś zadzwoni..... Quote
leni356 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Jak jej dają leki to wyniki badań i tak mogłyby nie być wiarygodne :( Zobaczymy czy jej minie po zastrzykach. Pamiętacie u Lena? łysienie z alergii. Zastrzyki jednak są szkodliwe, najlepiej byłoby dietę zmienić, jeśli to stres to dt byłby wybawieniem.. :( Quote
Awit Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Taaa, najlepiej leczyć na nie wiadomo na co, inny problem może narastać, stłumiony lekami na inną chorobę. Quote
leni356 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 mshume napisał(a):Ja może i bym się przymierzyła do DT, ale niezdiagnozowany pies, plus brak sterylki, więc odpada :( Może hotelik u AlinyS? Możesz zapytać. Trzeba pozbierać dekalracje i bazarki zrobić. Ja naprawdę sądzę że to może być ze stresu i żywienia, moja sunia też łysiała w schronie, miała łyse placki Quote
Recommended Posts