Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Jesteśmy,żyjemy:)
Dzisiejszy rozczochraniec-szalony psiak.:loveu:
Oj Herak,będziecie mieli z Niego pociechę:cool3:
Juz niedługo Dantunia jedzie do SIEBIE,już w styczniu:-(:multi::loveu:
[IMG]http://img835.imageshack.us/img835/5585/025pw0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/4051/019mgk.jpg[/IMG]

[IMG]http://img97.imageshack.us/img97/1415/021n0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img574.imageshack.us/img574/7381/023q.jpg[/IMG]

[IMG]http://img571.imageshack.us/img571/4476/022ih.jpg[/IMG]

Posted

No i mam dylemat estetyczny ;). Niby jakby mnie ktoś zapytał, to nie szaleję za tak obficie obdarzonymi przez naturę kudłaczami, ale Dante w locie to jest po prostu do zjedzenia :loveu:

A styczeń już całkiem niedługo. I będę miała okazję poznać przystojniaka :cool1:

Pewnie nie możecie się doczekać...

Posted

Witaj BEHEMOTKA
JUŻ ODLICZAMY CZAS .JESZCZE NA NIC TAK NIE CZEKAŁAM JAK NA MOJEGO KOCHANEGO KUDŁATEGO PRZYJACIELA.I W LUTYM JUŻ BĘDĘ W SZKOCJI
ZAPRASZAY SERDECZNIE.
CZY U CIEBIE JUŻ TWOJE KOCHANE ISTOTKI SĄ . SERDECZNIE POZDRAWIAM:Rose:

Posted

[quote name='herak']Witaj BEHEMOTKA
JUŻ ODLICZAMY CZAS .JESZCZE NA NIC TAK NIE CZEKAŁAM JAK NA MOJEGO KOCHANEGO KUDŁATEGO PRZYJACIELA.I W LUTYM JUŻ BĘDĘ W SZKOCJI
ZAPRASZAY SERDECZNIE.[/QUOTE]Podobno głód jest najlepszą przyprawą ;). Jeżeli dotyczy to nie tylko jedzenia, ale i wyczekiwanych spotkań, radość będzie wprost proporcjonalna do obecnej niecierpliwości :smile:

[quote name='herak']CZY U CIEBIE JUŻ TWOJE KOCHANE ISTOTKI SĄ . SERDECZNIE POZDRAWIAM:Rose:[/QUOTE]Moje kochane istotki (alias niewdzięczne, bezużyteczne, wredne, interesowne padalce :diabloti:) przyjeżdżają 23 grudnia :jumpie:. Właśnie zrobiliśmy sobie generalny remont przed podróżą: czyszczenie zębów u całej piątki, prześwietlenie Kazana pod kątem dysplazji - planujemy sport, więc chcę mieć pewność, że pies zdrowy - profilaktycznie badania krwi. [SIZE=1]Razem z paszportami znów zostawiłam u weta ponad tysiaka...[/SIZE]

Dziękuję, również pozdrawiam :)

• 1 month later...
Posted

Witajcie,jesteśmy,żyjemy:)

DANTE jedzie 25 stycznia do swojego domku !!! :loveu::loveu::loveu:

Migdalena i Morisowa były u mnie i porobiłysmy fotki :) Mało,bo Dante tak fruwał,że nie dało sie więcej go obfotografować,ale z nowego domku będziemy miały mnóstwo zdjęć:loveu: Gęba uchachana,ogonem cały czas wachluje-cały Dantuś :)

Posted

Witam Serdecznie
Dziękuję za zdjęcia mojego kochanego Dantunia .Jeszcze parę dni i znowu na zawsze razem .Przed nami jeszcze długa droga na wyspy.
A zdjęcia z podróży i z domku będą .
Będziemy jechać busem do Szkocji w Amsterdamie wjeżdżamy na prom ,który płynie 17 godzin i wpływa do Newcastle, a stamtąd już tylko dwie godzinki i jesteśmy w domku.
Całą drogę w busie ,Dante będzie w kabinie wraz z zemną natomiast na promie będzie w klatce ,ale co godzinę będę do niego zaglądać i w miarę możliwości zostawać z nim jak najdłużej .Jakoś to przeżyjemy choć nie wyobrażam sobie jak wytrzymam na promie tyle godzin i jak Dante to wytrzyma:roll:.
Chcę Renatko bardzo Wam podziękować że zgodziłaś się aby czas kwarantanny mógł przebywać Dante u Was .Za wspaniałą opiekę i serce które masz do tych istotek .Ogromnie Tobie i całej rodzinie Dziękuję .:Rose:

Posted

Ja również dziękuję za zaufanie,bo przeciez mnie nie znaliście,a mimo to powierzyliście swój skarb:).Myslę,że Dantusiowi nie było u nas źle,będziemy tęsknić za tym szalonym psiskiem:loveu:,Lady tez pewnie mocno przezyje rozstanie,no ale cóż...takie zycie.Mam nadzieje,że polubi nowego kolegę,tak jak polubiła i pokochała dantusia:).Cieszę się,ze juz za chwilkę sie spotkamy i cieszę się,że dantus będzie miał tak wspaniały i kochający DOM :loveu:
Całuję Was i czekamy:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

No i Dantuś od nas pojechał:sad:
Ale dom ma cudowny,po prostu CUDOWNY!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:
Kilka fotek jeszcze u nas,to ostatnia sesja,następne będą z nowego domku:)
Kąpiel :cool3:

:p:p:p

I schnie...trochę sam,trochę z pomocą suszarki;)

I fruwa:evil_lol:

Posted

W kąpieli jakoś się go wyraźnie mniej zrobiło :evil_lol:

Jeszcze kilka dni i przyjedzie do swojego domu - rzeczywiście cudownego :). Cała rodzina już się nie może doczekać kudłacza. A ja też go niedługo poznam :cool1:

Posted

Witam już nie sama lecz z ukochanym urwiskiem .
Podróż okrutnie ciężka jesteśmy wyczerpani i ani jednego zdjęcia z podróży przepraszam .Ale postaram się szybko porobić mu zdjęcia z domu.
Pozdrawiamy Serdecznie

Posted

Byłam, poznałam :)

Latający Pies jest boski :loveu:. Uroczy kudłacz, naprawdę: sympatyczny, otwarty na człowieka. Na razie wciąż trochę rozkojarzony i roztrzepany jak szczeniak ;), ale to przecież drugi dzień w domu. Musi się oswoić, zaznajomić z miejscem - i na pewno będzie dobrze.

Ma tylko jeden feler, za który chyba wypadałoby złożyć reklamację :diabloti:. Otóż Dante nie potrafi chodzić. Umie biegać, skakać, fruwać, ewentualnie truchtać w podskokach. Innych opcji nie zainstalowano, co, uważam, jest poważną wadą w tym modelu :evil_lol:

A, i czeka go mała zmiana image'u. Ciekawe, jak po tym będzie się prezentował.

• 1 month later...