Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

same 18stki!!! :)

Nadalle- ucz się, bo Ci się przyda, ja też nie myślałam kiedyś o dzieciach czy mężu, a teraz mam córeczkę w wieku Hani i to jest takie cudowne :) męża też mam ;)

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agada']My tu wszystkie "na ty ciotki", o wiek, jak to kobiety :diabloti:, nie pytamy i nie odpowiadamy, bo przecież wiadomo wszystkie "18-nastki som" :evil_lol:[/QUOTE]

Ba, wiadome! :razz: Ale to wiadomo kultura jednak też ma swoje prawa ^^

Męża to pewnie, że chce bo się przyda, wiadomo :evil_lol: Ale dzieci.. :roll: Noo wcześniej niż przed 30stką na pewno nie :shake:

Hej ho! Zaraz zabieram się za tę nieszczęsną chemię.. :mad:

Posted

[quote name='agada']My tu wszystkie "na ty ciotki", o wiek, jak to kobiety :diabloti:, nie pytamy i nie odpowiadamy, bo przecież wiadomo wszystkie "18-nastki som" :evil_lol:[/QUOTE]
No ba, niektóre mają 18, inne 2x18, jeszcze inne 3x18, że dalej się nie pokuszę:cool3::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='agada']Jeszcze Ci się w pomyli i za duże sumy wyjdą:diabloti:, dobrze że już skończyłaś:p[/QUOTE]
No takich długowiecznych to tu chyba nie ma:razz::evil_lol::evil_lol:

Posted

agada napisał(a):
No tak, bo jak się rączki telepią to jak w klawisz trafić:evil_lol:, ale jak wytrwamy to będziemy jednymi z pierwszych wiekowców:diabloti:

Chciałaby dusza do Raju...;):diabloti:

Posted

O cholera, wyszło mi, że jestem odmieniec :-?
Dzieci nie planowałam, nie mam i jakoś wychodzi na to, że już mieć nie będę (jeszcze jak bym się uparła to mogę :evil_lol: żeby nie było, ale nie chcę).
Męża też nie mam, nie planuje i na szczęście obecny TZ nie naciska na śluby jakoweś bo tam u nich to normalne, że ludzie w związkach bez ślubów żyją :razz:
Od razu zaznaczam, że czuję się spełniona i szczęśliwa - a to w końcu najważniejsze :loveu:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Dzieci nie planowałam, nie mam i jakoś wychodzi na to, że już mieć nie będę (jeszcze jak bym się uparła to mogę :evil_lol: żeby nie było, ale nie chcę).
Męża też nie mam, nie planuje i na szczęście obecny TZ nie naciska na śluby jakoweś bo tam u nich to normalne, że ludzie w związkach bez ślubów żyją :razz:
Od razu zaznaczam, że czuję się spełniona i szczęśliwa - a to w końcu najważniejsze :loveu:

A ta to ma dobrze.:diabloti:;) Zazdraszczam.:evil_lol::evil_lol:

Posted

Ra_dunia napisał(a):

Ah nareszcie ktoś, kto mnie rozumie :p :evil_lol:

Posted

Ale Ci zazdroszczę.. :< U mnie jest tylko jeden tekst "wyprowadzisz się - będziesz mogła mieć nawet 10 psów" Ale do tego czasu Meliski już nie będzie!:placz:

Posted

Nadalle napisał(a):
Ale Ci zazdroszczę.. :< U mnie jest tylko jeden tekst "wyprowadzisz się - będziesz mogła mieć nawet 10 psów" Ale do tego czasu Meliski już nie będzie!:placz:

Nie ma bata na Mamę:mad::diabloti:

Posted

RenW - zazdraszczaj ;) ale do pewnego szpitalika i tak się piszę ;)
Nadalle - ja Cię nie chcę martwić, ale rodzice to chcą nawet ingerować w życie dziecka jak to dziecko już dawno samo mogłoby być rodzicem całkiem dorosłego dziecka :D Tak to już jest. Trza się przyzwyczaić ;)

Maliska - a ty cudna znajdź szybciutko domek.

Posted

Ra_dunia napisał(a):
RenW - zazdraszczaj ;) ale do pewnego szpitalika i tak się piszę ;)
Nadalle - ja Cię nie chcę martwić, ale rodzice to chcą nawet ingerować w życie dziecka jak to dziecko już dawno samo mogłoby być rodzicem całkiem dorosłego dziecka :D Tak to już jest. Trza się przyzwyczaić ;)

Maliska - a ty cudna znajdź szybciutko domek.

Ok, fajnie. Będzie dużo miejsca bo niektóre Ciotki zrezygnowały.:diabloti: Najbliższy wolny termin to bodajże rok 2012.:evil_lol: Więc liczę, że do tego czasu frekwencja Ciotek wzrośnie.:razz::diabloti:
Tak rodzice... skąd ja to znam:roll::eviltong:

Posted

Wracając do Melisy ;) to chyba opanowała w końcu czystość :) I to nie jest kwestia suchej karmy, bo je różnie. Może stres związany ze zmianą miejsca, może kwestia zajadania się. Z koopami nie ma już problemu. Nie jestem pewna siusiania, bo w boksie jest spadek i nie zawsze można stwierdzić kałużę. Czasem jest mokry zaciek więc chyba siuśnąć się jej jeszcze zdarza.