eloise Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 same 18stki!!! :) Nadalle- ucz się, bo Ci się przyda, ja też nie myślałam kiedyś o dzieciach czy mężu, a teraz mam córeczkę w wieku Hani i to jest takie cudowne :) męża też mam ;) Quote
Nadalle Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='agada']My tu wszystkie "na ty ciotki", o wiek, jak to kobiety :diabloti:, nie pytamy i nie odpowiadamy, bo przecież wiadomo wszystkie "18-nastki som" :evil_lol:[/QUOTE] Ba, wiadome! :razz: Ale to wiadomo kultura jednak też ma swoje prawa ^^ Męża to pewnie, że chce bo się przyda, wiadomo :evil_lol: Ale dzieci.. :roll: Noo wcześniej niż przed 30stką na pewno nie :shake: Hej ho! Zaraz zabieram się za tę nieszczęsną chemię.. :mad: Quote
RenW Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='agada']My tu wszystkie "na ty ciotki", o wiek, jak to kobiety :diabloti:, nie pytamy i nie odpowiadamy, bo przecież wiadomo wszystkie "18-nastki som" :evil_lol:[/QUOTE] No ba, niektóre mają 18, inne 2x18, jeszcze inne 3x18, że dalej się nie pokuszę:cool3::evil_lol::diabloti: Quote
agada Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jeszcze Ci się w pomyli i za duże sumy wyjdą:diabloti:, dobrze że już skończyłaś:p Quote
RenW Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='agada']Jeszcze Ci się w pomyli i za duże sumy wyjdą:diabloti:, dobrze że już skończyłaś:p[/QUOTE] No takich długowiecznych to tu chyba nie ma:razz::evil_lol::evil_lol: Quote
agada Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 No tak, bo jak się rączki telepią to jak w klawisz trafić:evil_lol:, ale jak wytrwamy to będziemy jednymi z pierwszych wiekowców:diabloti: Quote
RenW Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 agada napisał(a):No tak, bo jak się rączki telepią to jak w klawisz trafić:evil_lol:, ale jak wytrwamy to będziemy jednymi z pierwszych wiekowców:diabloti: Chciałaby dusza do Raju...;):diabloti: Quote
zadra Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Coż to za dyskusja.Przecież co roku świętujemy 18-cie. Quote
kmurdz Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ale piekne te ostatnie zdjecia! jak dobrze widziec szczescie na jej buzce! wspaniala! :) Quote
Ra_dunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 O cholera, wyszło mi, że jestem odmieniec :-? Dzieci nie planowałam, nie mam i jakoś wychodzi na to, że już mieć nie będę (jeszcze jak bym się uparła to mogę :evil_lol: żeby nie było, ale nie chcę). Męża też nie mam, nie planuje i na szczęście obecny TZ nie naciska na śluby jakoweś bo tam u nich to normalne, że ludzie w związkach bez ślubów żyją :razz: Od razu zaznaczam, że czuję się spełniona i szczęśliwa - a to w końcu najważniejsze :loveu: Quote
RenW Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ra_dunia napisał(a):O cholera, wyszło mi, że jestem odmieniec :-? Dzieci nie planowałam, nie mam i jakoś wychodzi na to, że już mieć nie będę (jeszcze jak bym się uparła to mogę :evil_lol: żeby nie było, ale nie chcę). Męża też nie mam, nie planuje i na szczęście obecny TZ nie naciska na śluby jakoweś bo tam u nich to normalne, że ludzie w związkach bez ślubów żyją :razz: Od razu zaznaczam, że czuję się spełniona i szczęśliwa - a to w końcu najważniejsze :loveu: A ta to ma dobrze.:diabloti:;) Zazdraszczam.:evil_lol::evil_lol: Quote
Nadalle Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ra_dunia napisał(a):O cholera, wyszło mi, że jestem odmieniec :-? Dzieci nie planowałam, nie mam i jakoś wychodzi na to, że już mieć nie będę (jeszcze jak bym się uparła to mogę :evil_lol: żeby nie było, ale nie chcę). Męża też nie mam, nie planuje i na szczęście obecny TZ nie naciska na śluby jakoweś bo tam u nich to normalne, że ludzie w związkach bez ślubów żyją :razz: Od razu zaznaczam, że czuję się spełniona i szczęśliwa - a to w końcu najważniejsze :loveu: Ah nareszcie ktoś, kto mnie rozumie :p :evil_lol: Quote
Marlena:) Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Z miziankami ;) http://www.allegro.pl/item999781579_meliska_sliczna_roczna_wysteryl_sunia_mini.html Quote
Nadalle Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ja ja mam przekonać tą mamę.. :( Po prostu mi już ręce opadają.. Argumentów już mi brakuje nawet Quote
Marlena:) Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Też tak miałam, a teraz mam już 2 psy i jeden tymczas ;) No a lat 19 - głowa do góry!! Quote
Nadalle Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ale Ci zazdroszczę.. :< U mnie jest tylko jeden tekst "wyprowadzisz się - będziesz mogła mieć nawet 10 psów" Ale do tego czasu Meliski już nie będzie!:placz: Quote
RenW Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Nadalle napisał(a):Ale Ci zazdroszczę.. :< U mnie jest tylko jeden tekst "wyprowadzisz się - będziesz mogła mieć nawet 10 psów" Ale do tego czasu Meliski już nie będzie!:placz: Nie ma bata na Mamę:mad::diabloti: Quote
Tola Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Marlena:) napisał(a):Z miziankami ;) http://www.allegro.pl/item999781579_meliska_sliczna_roczna_wysteryl_sunia_mini.html Dziękuje pięknie:loveu: Moze to szansa dla Meliski.. Quote
Marlena:) Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Jak będziesz mi tak dziękować to się zawstydzę :mad: ;) Quote
Ra_dunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 RenW - zazdraszczaj ;) ale do pewnego szpitalika i tak się piszę ;) Nadalle - ja Cię nie chcę martwić, ale rodzice to chcą nawet ingerować w życie dziecka jak to dziecko już dawno samo mogłoby być rodzicem całkiem dorosłego dziecka :D Tak to już jest. Trza się przyzwyczaić ;) Maliska - a ty cudna znajdź szybciutko domek. Quote
RenW Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ra_dunia napisał(a):RenW - zazdraszczaj ;) ale do pewnego szpitalika i tak się piszę ;) Nadalle - ja Cię nie chcę martwić, ale rodzice to chcą nawet ingerować w życie dziecka jak to dziecko już dawno samo mogłoby być rodzicem całkiem dorosłego dziecka :D Tak to już jest. Trza się przyzwyczaić ;) Maliska - a ty cudna znajdź szybciutko domek. Ok, fajnie. Będzie dużo miejsca bo niektóre Ciotki zrezygnowały.:diabloti: Najbliższy wolny termin to bodajże rok 2012.:evil_lol: Więc liczę, że do tego czasu frekwencja Ciotek wzrośnie.:razz::diabloti: Tak rodzice... skąd ja to znam:roll::eviltong: Quote
eloise Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 a ja mam cudownych rodziców :) w nic się nie wtrącają :) czasem mama sugeruje, że moja córka ma zimne dłonie lub stopy... :) ale szybko rezygnuje :) Quote
Murka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Wracając do Melisy ;) to chyba opanowała w końcu czystość :) I to nie jest kwestia suchej karmy, bo je różnie. Może stres związany ze zmianą miejsca, może kwestia zajadania się. Z koopami nie ma już problemu. Nie jestem pewna siusiania, bo w boksie jest spadek i nie zawsze można stwierdzić kałużę. Czasem jest mokry zaciek więc chyba siuśnąć się jej jeszcze zdarza. Quote
agada Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 A tu ciekawa dyskusja sie toczy, ja też do szpitalika poproszę, mój TZ wypisze skierowanie;) Quote
Recommended Posts