Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

kmurdz napisał(a):
dajcie prosze znak gdzie przelac na ta bidulke!! bardzo prosze na maila! dzieki!

A właśnie! Zapomniałam dodać, że nasza kmurdz została mamusią, a my się z Tolą martwiłyśmy, bo nie dawała znaku zycia. Gratulacje!!
Tola może Ty odpowiesz:cool3:?

Posted

Meliska miala dzisiaj wyciągane szwy.Rana po sterylce pięknie sie wygoiła.Przytyła 1kg.Obecnie waży 6,9kg.
Sunieczka bardzo ładnie zachowuje czystość w domu,pieknie chodzi na smyczy.nadaje się wyłącznie do domu.Jest bardzo delikatna.Nie lubi być zbyt dlugo na dworze.SZybko marznie i ciągnie do domu.Pomimo lekkiego kalectwa jest sprawna.Nie może jedynie wskoczyć np.na fotel,kanapę.Doskonale czuje się na kolanach,oczywiście "miziana" za uchem.Meliska potrafi bardzo mocno pokochać za okazaną dobroć.

Posted

Maliska doskonale nadaje się do zabawy z dziećmi.Jest łagodna,urocza i bardzo delikatna.Czytałam na wątku Nutki,że interesuje się nią pewna Pani.Zaniepokoiła mnie informacja o budzie w ogrodzie.Meliska nie nadaje się do takich warunków.Bidulce by chyba serce pękło.Ona pragnie być z człowiekiem.Mnie nie odstępuje na krok.Już tyle przeszła w życiu,złamana miednica-dziewczynka musi mieć ciepełko i miłośc.

Posted

Potwierdzam, że Melisa lubi dzieci, z naszą Hanią się już zapoznała :)

To bardzo fajna suczynka :loveu: Tylko jeszcze bardzo chudziutka.
Mam pytanie czy i kiedy ją doszczepić na wirusówki?
I czy była zabezpieczana przed pchłami (w książeczce nie ma adnotacji)?
Mam w zapasie witaminki z wapniem dla psów m.in. rehabilitujących się po złamaniach kości - myślę, że warto podawać je Melisie (oczywiście gratis)? Jak myślicie?

Jeszcze parę fotek, pierwsze chwile w nowym miejscu

Od razu daję znać o stanie konta Melisy:
1251,50 zł Pozostałość po hotelowaniu Reda
400 zł dług związany z łapaniem Loriego
Razem: 1651,50 zł

Koszt doby to oczywiście 8 zł.
Rozliczenie co 30 dni :)

Posted

Melisa była dwa razy odpchlona,w piątek ostatni raz.Odrobaczona była również w piątek.Szczepienie proponuję za dwa tygodnie.Meliska jest cudowna,Oczywiście bardzo za nią tęsknię.

Posted

Ale cudna:loveu::loveu::loveu:
Zadra jak wroci to nie pozna suni:cool3:
To ja zmieniam tytul, bo zupelnie nie pasuje do tej slizcnej suni:loveu: