agada Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Na spacerek zapraszam:painting:, trzeba trochę zadrę odciążyć;) Quote
agada Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 kmurdz napisał(a):dajcie prosze znak gdzie przelac na ta bidulke!! bardzo prosze na maila! dzieki! A właśnie! Zapomniałam dodać, że nasza kmurdz została mamusią, a my się z Tolą martwiłyśmy, bo nie dawała znaku zycia. Gratulacje!! Tola może Ty odpowiesz:cool3:? Quote
zadra Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Meliska miala dzisiaj wyciągane szwy.Rana po sterylce pięknie sie wygoiła.Przytyła 1kg.Obecnie waży 6,9kg. Sunieczka bardzo ładnie zachowuje czystość w domu,pieknie chodzi na smyczy.nadaje się wyłącznie do domu.Jest bardzo delikatna.Nie lubi być zbyt dlugo na dworze.SZybko marznie i ciągnie do domu.Pomimo lekkiego kalectwa jest sprawna.Nie może jedynie wskoczyć np.na fotel,kanapę.Doskonale czuje się na kolanach,oczywiście "miziana" za uchem.Meliska potrafi bardzo mocno pokochać za okazaną dobroć. Quote
Tola Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Meliska jedzie jutro okolo 12 do hoteliku do Murki. No i zaczynamy pannie instensywnie szukac domu. Dane do ogloszen wrzucam w 1 post Quote
zadra Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Maliska doskonale nadaje się do zabawy z dziećmi.Jest łagodna,urocza i bardzo delikatna.Czytałam na wątku Nutki,że interesuje się nią pewna Pani.Zaniepokoiła mnie informacja o budzie w ogrodzie.Meliska nie nadaje się do takich warunków.Bidulce by chyba serce pękło.Ona pragnie być z człowiekiem.Mnie nie odstępuje na krok.Już tyle przeszła w życiu,złamana miednica-dziewczynka musi mieć ciepełko i miłośc. Quote
agada Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Bardzo przyjemne wieści, same superlatywy o Melisce:loveu: Quote
Murka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Potwierdzam, że Melisa lubi dzieci, z naszą Hanią się już zapoznała :) To bardzo fajna suczynka :loveu: Tylko jeszcze bardzo chudziutka. Mam pytanie czy i kiedy ją doszczepić na wirusówki? I czy była zabezpieczana przed pchłami (w książeczce nie ma adnotacji)? Mam w zapasie witaminki z wapniem dla psów m.in. rehabilitujących się po złamaniach kości - myślę, że warto podawać je Melisie (oczywiście gratis)? Jak myślicie? Jeszcze parę fotek, pierwsze chwile w nowym miejscu Od razu daję znać o stanie konta Melisy: 1251,50 zł Pozostałość po hotelowaniu Reda 400 zł dług związany z łapaniem Loriego Razem: 1651,50 zł Koszt doby to oczywiście 8 zł. Rozliczenie co 30 dni :) Quote
zadra Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Melisa była dwa razy odpchlona,w piątek ostatni raz.Odrobaczona była również w piątek.Szczepienie proponuję za dwa tygodnie.Meliska jest cudowna,Oczywiście bardzo za nią tęsknię. Quote
RenW Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='Murka'] Ale śliczna Kruszynka !! :loveu::loveu::loveu: Quote
agada Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Już zupełnie inne spojrzenie:loveu:, mimo zmiany miejsca, ta pewność i ciekawość w oczkach:p, ślicznosci:loveu: Quote
Ra_dunia Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Cześć piękna :) W tych oczkach można się na serio zakochać :D Quote
karolciasz28 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ale cudo:loveu::loveu: Porobie jej ogłoszenia. Quote
zadra Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Przemiła i dobra suczka,mam nadzieję,że szybko znajdzie kochającą rodzinę. Quote
agada Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Murka, ja zrobiłam małej ogłoszenia multi, więc Ty na razie się ewentualnie powstrzymaj:cool3:, bo wyjdzie jak z Nutką:evil_lol: Quote
agusiazet Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jaka ładna ta Melisa i te piękne oczy, nic tylko się zakochać i brać!!! Quote
Murka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Porobiłam trochę fotek... sunia jest tak fotogeniczna, że jest ich trochę :lol: Quote
Tola Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Ale cudna:loveu::loveu::loveu: Zadra jak wroci to nie pozna suni:cool3: To ja zmieniam tytul, bo zupelnie nie pasuje do tej slizcnej suni:loveu: Quote
Murka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Melisa jako jeden z nielicznych psiaków z Zamościa nie boi się mężczyzn :) Quote
Recommended Posts