Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='UBOCZE']Jeśli pytasz, co z Melisią,
Spójrz na jej kochane pysio,
Smutne oczka i błaganie
O dom ciepły i posłanie...

Prosze, proszę:loveu:, a ja myślałam, że nadworną poetką dogomanii jest Szarotka:oops:, a tu i wujkowie z talentami:eviltong:!!
Prosimy o jeszcze:klacz:

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a to sterylka aborcyjna_

jaka by nie była, to konieczna. Trzymam kciuki to już dziś?

a co z nogą? tez trzeba będzie ją naprawiac?

Posted

[quote name='agada']Prosze, proszę:loveu:, a ja myślałam, że nadworną poetką dogomanii jest Szarotka:oops:, a tu i wujkowie z talentami:eviltong:!!
Prosimy o jeszcze:klacz:

Uuuu.. Szarotka ?! :loveu: Mam nadzieję, że nikogo tu nie zdetronizowałam i nie umniejszam zasług.:evil_lol:
W każdym razie mamy komplet poetów: Wujka i Ciocię. Parytet musi być zachowany. ;) Wszędzie musi istnieć równowaga.. i tu też.:diabloti:

Posted

To ja tez witam dogomaniackiego poetę; super:loveu:
Melisce bardzo przyda się taki talent:cool3:

Dziewczyna juz po sterylce; wszystko ok, tzn Melisa czuje sie dobrze.
Zadra napisala: Melisa juz po sterylce; przed ważyła 8,40 kg, a po 5,90 kg. Macica ze szczeniakami była monstrualnie duża (2,5kg.). Po złamaniu miednicy, przy tak duzych szczeniakach, nie miałaby szans na samodzielny poród. Prawdopodobnie wyszczeniłaby się w kojcu ogólnym i zdechła.Melisa jest bardzo wynissczona, zdjęcia jednak tego nie oddają.
Zaraz dodam zdjęcia

Posted

Wyliczyłam macica ze szczeniętami stanowiła 42,3% masy ciała Melisy (porównianie z wagą sprzed ciąży). W dodatku do żle zrośniętej miednicy dołącza uszkodzony staw kolanowy.Po zabiegu Meliska śpi nakryta kocykiem,oczywiście w pampersiku.Dopiero jutro zabiorę ją na spacer i opiszę zmiany w chodzeniu bez obciążenia.

Posted

Melisko z okazji dnia psa zyczę ci szybkiego powrotu do zdrowia i jakiegoś aniołka, który cie przygarnie na dobre i złe :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Prawda,że Meliska prześliczna.Już dość dobrze się czuje.Chodzi,ale niewiele,troszeczkę zjadła-oczywiście tylko mięsko z ręki.
Jest taka poczciwa i łagodna.

Posted

Śliczne suczątko, takie łagodne mimo całego zamieszania, przeczuwam, że to będzie super niunia, dobrze, że zabieg pomyślny i sunia dobrze się czuje, czekamy na zdjęcia po...

Posted

agada napisał(a):
Śliczne suczątko, takie łagodne mimo całego zamieszania, przeczuwam, że to będzie super niunia, dobrze, że zabieg pomyślny i sunia dobrze się czuje, czekamy na zdjęcia po...

Bidulka nasz kochana.. :loveu:tyle musiała wycierpieć..:shake:
Ano czekamy..;)

Posted

Melisa czuje się już bardzo dobrze.Apetyt ma ogromny.Byłysmy na spacerku.Na smyczy chodzi ładnie.Bez dodatkowego obciążenia chód ma dużo lżejszy.Jest o wiele sprawniejsza fizycznie.

Posted

Melisa czuje się już bardzo dobrze.Apetyt ma ogromny.Byłysmy na spacerku.Na smyczy chodzi ładnie.Bez dodatkowego obciążenia chód ma dużo lżejszy.Jest o wiele sprawniejsza fizycznie.

Posted

Posted

Dzisiaj Meliska czuje sięjuż świetnie.Apetyt ogromny.na spacerku zachowuje się bardzo ładnie.Chodzi zdecydowanie lepiej be z dodatkowego obciążenia.Bardzo lubi leżeć w swoim posłanku.Widać,że sprawia jej to ogromną przyjemność.

Posted

:multi:Dzisiaj Meliska czuje sięjuż świetnie.Apetyt ogromny.na spacerku zachowuje się bardzo ładnie.Chodzi zdecydowanie lepiej be z dodatkowego obciążenia.Bardzo lubi leżeć w swoim posłanku.Widać,że sprawia jej to ogromną przyjemność.:multi:

Posted

:multi:Dzisiaj Meliska czuje sięjuż świetnie.Apetyt ogromny.na spacerku zachowuje się bardzo ładnie.Chodzi zdecydowanie lepiej be z dodatkowego obciążenia.Bardzo lubi leżeć w swoim posłanku.Widać,że sprawia jej to ogromną przyjemność.:multi: