RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='agada']Wiesz RenW, ale czasami się zapomina jak niedawno się cielęciem było i człekowi się wydaje, ze taki najmądrzejszy już...[/QUOTE] O nie!:nono::obrazic:Ty mi Ciotka niczego nie wmówisz!!:nono:Ja byłam przykładnym, wręcz wzorcowym cielęciem.:p:eviltong: Z wiekiem mi się rozwydrzyło:laugh2_2::shocked!:....:siara: Nie no, najmądrzejszą to nigdy nie będę, jeszcze trochę mi brakuje..:roll::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='agada']To wełna leci....:evil_lol:, a to może alergenem być:lol:[/QUOTE] Nie martw się!:eviltong: W razie czego będziem swetry dziergać.:cool3::p I dawaj na bazarek!:diabloti: Quote
Nadalle Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']Nawet bardzo dobrze.:happy1::ylsuper::klacz: Do ocen przyłóż się, bo to dobrze taktyka opracowana.:p Będzie dwa w jednym, przyjemne z pożytecznym. Wilk syty i owca cała. I już.:lol: Poza tym pamiętaj, uczysz się też dla siebie.. przede wszystkim dla siebie..:p Z Mamidłem to może tak na ścieżkę wojenną nie wchodź.:shake: W Matulce szukaj sprzymierzeńca;) Powtarzam w kółko, że to moje oceny i to ja sobie ew. zmarnuje życie a nie ona, ale gadaj z taką jak ona tak samo uparta jak ja tylko szkoda, że w tak mało istotnej kwestii :p Hoho gdybyś widziała nasz kłótnie.. :D Wszelkie agresory i bez oporowce się u mnie uaktywniają a wtedy to nie ma litości dla nikogo.. :shake: Przykro się tak kłócić z własną matką ale to już nie na moje nerwy :roll: [quote name='agada']Dobrze, dobrze,:klacz: byleby szybko, to i wilk syty i owca cała;) będzie, a najbardziej na zdrowie to Melisce wyjdzie:p A się z tymi owcami i wilkami porobiło :lol: Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :p Aj jeśli to co było tam wyżej to o mnie to aż spłonęłam :oops: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='agada']W razie czego to ja dziergać umiem:p[/QUOTE] Phi, nie chwalę się, ale też umiem. Powiedziała co wiedziała Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='agada']W razie czego to ja dziergać umiem:p[/QUOTE] Phi, nie chwalę się, ale też umiem.:p Powiedziała co wiedziała:eviltong: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Nadalle']Powtarzam w kółko, że to moje oceny i to ja sobie ew. zmarnuje życie a nie ona, ale gadaj z taką jak ona tak samo uparta jak ja tylko szkoda, że w tak mało istotnej kwestii :p Hoho gdybyś widziała nasz kłótnie.. :D Wszelkie agresory i bez oporowce się u mnie uaktywniają a wtedy to nie ma litości dla nikogo.. :shake: Przykro się tak kłócić z własną matką ale to już nie na moje nerwy :roll: A się z tymi owcami i wilkami porobiło :lol: Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :p Aj jeśli to co było tam wyżej to o mnie to aż spłonęłam :oops: W tym wieku..?:icon_roc::-? Tak mądrzy godojom...;) Taa.. następna wstydliwa się znalazła w tym Szanownym Gronie... takie maciupcie, maciupcie.. ale dojrzałam:eviltong::p Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Nadalle']Bo zaraz powstanie 'walka' na dzierganie ;D[/QUOTE] Nie obawiaj się, mój rocznik ugodowy jest;):eviltong::diabloti: Quote
Nadalle Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']W tym wieku..?:icon_roc::-? Tak mądrzy godojom...;) Taa.. następna wstydliwa się znalazła w tym Szanownym Gronie... takie maciupcie, maciupcie.. ale dojrzałam:eviltong::p[/QUOTE] Takie kłótnie to trwają od 1 kl lo z częstotliwością nad wyraz wysoką ^^ Asz nie często słyszy się takie komplementy od takich autorytetów :p [quote name='RenW']Nie obawiaj się, mój rocznik ugodowy jest;):eviltong::diabloti:[/QUOTE] Uff kamień z serca :cool3: No i widzicie tej kobiecie nie przegadasz, że oceny to nie wszystko.. :shake: Przed samym jej wyjściem musiałyśmy sobie dogryźć :p Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Nadalle']Takie kłótnie to trwają od 1 kl lo z częstotliwością nad wyraz wysoką ^^ No i widzicie tej kobiecie nie przegadasz, że oceny to nie wszystko.. :shake: Przed samym jej wyjściem musiałyśmy sobie dogryźć :p Oj, widzę te wyładowania, te spięcia:pissed::peace::evil:.....:ices_bla:.. w sumie nie pochwalam:stop::icon_roc: A nie macie innych tematów do kłótni? Bo jakoś tak monotematycznie robi się:razz: Quote
Nadalle Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ja się lubię kłócić ale z umiarem i na poziomie ale nie z mamą.. cóż ale to ona zawsze prowokuje.:roll: Potrafi przychodzić co 15 minut z tym samym pytaniem typu "czy się uczę" To może człowieka zdenerwować :p Dla mnie to jest cholernie nudnee :shake: Czasami po prostu się nie odzywam bo szkoda się rzucać. Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Nadalle']Ja się lubię kłócić ale z umiarem i na poziomie ale nie z mamą.. cóż ale to ona zawsze prowokuje.:roll: Potrafi przychodzić co 15 minut z tym samym pytaniem typu "czy się uczę" To może człowieka zdenerwować :p Dla mnie to jest cholernie nudnee :shake: Czasami po prostu się nie odzywam bo szkoda się rzucać. Nadalle!! Przywołuję Cię do porządku!:mad: Za te słowa to Ci doopę złoję.:mad::mad::diabloti: Potrafi?! Ano potrafi...Zobaczysz, jak sama zostaniesz matką...:roll::evil_lol: Cholera jedna!;):evil_lol::evil_lol: No, i podoba mi się takie rozwiązanie..:p:lol: A mnie ciekawi, jak to wszystko Twój Tata wytrzymuje..:roll::razz: Quote
Nadalle Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Hihihi taka złośnica wredna ze mnie jest :diabloti: Moje dzieci będą miały idealny spokój bo ich nie będzie :evil_lol: Aczkolwiek nie planuje ich ;) nawet w dalekiej przyszłości :p O wiele bardziej wole wychowywać psa :cool3: Tatoo cóż, on woli przemilczeć aaa jak jednak zdecyduje się przyłączyć do konwersacji to spotyka się jedynie z krzykiem z mej strony :p I tak w tej miłej atmosferze przekrzykujemy się nawzajem:roll: Tak tak, wiem. Niewdzięczna córka jestem.. :shake: Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Nadalle']Hihihi taka złośnica wredna ze mnie jest :diabloti: Moje dzieci będą miały idealny spokój bo ich nie będzie :evil_lol: Aczkolwiek nie planuje ich ;) nawet w dalekiej przyszłości :p O wiele bardziej wole wychowywać psa :cool3: Tatoo cóż, on woli przemilczeć aaa jak jednak zdecyduje się przyłączyć do konwersacji to spotyka się jedynie z krzykiem z mej strony :p I tak w tej miłej atmosferze przekrzykujemy się nawzajem:roll: Tak tak, wiem. Niewdzięczna córka jestem.. :shake: I już Cię lubię..:evil_lol::evil_lol::loveu: ale pliss, oszczędź Mamę:icon_roc::puppydog: O żesz, dała sobie... Jesteś już dużą Dziewczynką, to zapewne wiesz, że takie rzeczy nie zawsze się planuje. Czasem same wychodzą, jako skutek uboczny..:roll::evil_lol:Żeby nie było - nie mówię tego z autopsji.:icon_roc: Psa będzie wychowywać, a dzieci wychowają się same..:razz::nono:..:hmmmm: Biedny Tatoo:nonono2::glaszcze: :agrue:na dwa głosy...:shake: Quote
Nadalle Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='RenW']I już Cię lubię..:evil_lol::evil_lol::loveu: ale pliss, oszczędź Mamę:icon_roc::puppydog: O żesz, dała sobie... Jesteś już dużą Dziewczynką, to zapewne wiesz, że takie rzeczy nie zawsze się planuje. Czasem same wychodzą, jako skutek uboczny..:roll::evil_lol:Żeby nie było - nie mówię tego z autopsji.:icon_roc: Psa będzie wychowywać, a dzieci wychowają się same..:razz::nono:..:hmmmm: Biedny Tatoo:nonono2::glaszcze: :agrue:na dwa głosy...:shake: Ciesze się, że udało mi sie pozyskać sympatię Twą :diabloti: Co do mamy to postaram się :p specially for You ;) Racja racja, dlatego ja planuje jak ich nie mieć ^^ Tym bardziej, że nie planuje mieć stworzyciela tych dzieciątek :p Jakoś nie darze dzieciątka największa sympatią.. mogę się pobawić, zaopiekować ale na pewno nie mieć takich w domu :shake: Bo bym rozniosła. Wyjdzie wszystko w praniu przysłowiowym. ;) Gdyby się zgodzili na psa nie było by takich konfliktów :p Od małego pies to moje marzenie.. Hah jak miałam 3 latka to nad morzem wiązałam butelki na sznurek i chodziłam z "Maksiem" po mieście :lol: A na plaży miałam Maksia z pontonu :evil_lol: Także noo.. ;) Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Nadalle']Ciesze się, że udało mi sie pozyskać sympatię Twą :diabloti: Co do mamy to postaram się :p specially for You ;) Racja racja, dlatego ja planuje jak ich nie mieć ^^ Tym bardziej, że nie planuje mieć stworzyciela tych dzieciątek :p Jakoś nie darze dzieciątka największa sympatią.. mogę się pobawić, zaopiekować ale na pewno nie mieć takich w domu :shake: Bo bym rozniosła. Wyjdzie wszystko w praniu przysłowiowym. ;) Gdyby się zgodzili na psa nie było by takich konfliktów :p Od małego pies to moje marzenie.. Hah jak miałam 3 latka to nad morzem wiązałam butelki na sznurek i chodziłam z "Maksiem" po mieście :lol: A na plaży miałam Maksia z pontonu :evil_lol: Także noo.. ;) Staraj...;)Dobre Dziecko..:p:multi: Nie planuje...:look3::icon_roc:Antykoncepcja znaczy się:wink: Nie darzysz?!:-o Odmieniec jakiś...:crazyeye: W praniu...:roll: tylko nie przegotuj, uważaj na wysokie temperatury:razz: Cholera, niech się w końcu zgodzą na tego psa!:mad::painting: No, no..:icon_roc::-? Quote
Nadalle Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Eh ciężka praca się zapowiada jednym słowem.. Będę prać ostrożnie Ale dla Maleństwa jestem skłonna się poświęcić Powiedzcie mi jaki Meliska może mieć obwód szyi? Quote
RenW Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Nadalle']Eh ciężka praca się zapowiada jednym słowem.. Będę prać ostrożnie Ale dla Maleństwa jestem skłonna się poświęcić Powiedzcie mi jaki Meliska może mieć obwód szyi? Chyba nieduży, to raczej mała psinka.;) A co planujesz zakup?????:multi::multi::multi::happy1::klacz: Ruszaj, ruszaj.. plany ruszyły do przodu:Cool!::bigcool: Kup regulowaną, delikatną, dla niedużych piesków.:p Zaraz doradzą Ci Dziewczyny; zresztą:p:lol: Quote
Nadalle Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 No mówię Ci ja już mam fioła na jej punkcie! :-D:iloveyou: Jak wchodzę do zoologicznego to od razu na dział psi i jestem w innym świecie. :p Iii mam taki przebiegły plaan :evil_lol: Żeeby kupić obróżkę na razie.. BO tak samo było z żółwiami. Nie chcieli się zgodzić nie chcieli, a jak zaczęłam kompletować wyposażenie to ojczulek zmiękł i osobiście ze mną pojechał do szklarza zrobić akwarium :mdrmed: Także może w tym przypadku pierwsza zmięknie mama? :roll: Quote
agada Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Nadalle, trochę przypominasz mi siebie ze szczenięctwa, dojrzejesz, zrozumiesz, bardziej docenisz, przyjdzie z czasem, nie będę ględzić... Nauka ważna, i rzeczywiście ucz się dla siebie, przydaje się jednak w życiu;) Dzieci tez nie planowałam, w praniu wyszło inaczej:evil_lol:. Wniosek życie nawet planowane układa się nieco samo:eviltong: i może dobrze, bo nudno nie jest... Za udaną adopcję trzymam kciuki:thumbs: Quote
Nadalle Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Żarty żartami ale wiadomo, że w życiu nic nie wiadomo, jak to się wszystko potoczy ;) Jednakże świadome zaplanowałam przygarnięcie tej mordeczki :) Wszelkie kciuki i modlitwy mile widziane i oczywiście za wszystkie dziękuje :) Quote
Murka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Hehe, ja też jak miałam 18 lat to mówiłam, że nigdy chłopa i dziecków, że to nie dla mnie... Ale... nie da się :evil_lol: to chyba każda miłośniczka zwierząt tak ma :razz: Dziecków nie lubiłam do czasu jak się urodziła nasza Hania :p Nigdy nie lubiłam planować, bo wszystko i tak się inaczej układa :evil_lol: Melisa ma obwód szyi ok. 29 cm ;) Melisa została w sobotę zaszczepiona na wirusówki :) Quote
Nadalle Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Oj dziewczyny bo jeszcze mi się odmieni pod waszym wpływem :razz: Ale nie powiem, Hania jest przesłodka! :cool3: Niech ten los planuje byle by nikomu źle nie było i żeby zdrowie dopisywało ;) Mureczko ucałuj pyszczek Meliski! :p Tak właściwie to.. mogę się do Was zwracać na "ty"? Bo tak w sumie to nie pasuje od razu "Heej dziewczyny! :razz:" Quote
agada Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 My tu wszystkie "na ty ciotki", o wiek, jak to kobiety :diabloti:, nie pytamy i nie odpowiadamy, bo przecież wiadomo wszystkie "18-nastki som" :evil_lol: Quote
Recommended Posts