Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agada']Wiesz RenW, ale czasami się zapomina jak niedawno się cielęciem było i człekowi się wydaje, ze taki najmądrzejszy już...[/QUOTE]
O nie!:nono::obrazic:Ty mi Ciotka niczego nie wmówisz!!:nono:Ja byłam przykładnym, wręcz wzorcowym cielęciem.:p:eviltong: Z wiekiem mi się rozwydrzyło:laugh2_2::shocked!:....:siara:
Nie no, najmądrzejszą to nigdy nie będę, jeszcze trochę mi brakuje..:roll::diabloti::diabloti::evil_lol:

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agada']To wełna leci....:evil_lol:, a to może alergenem być:lol:[/QUOTE]
Nie martw się!:eviltong: W razie czego będziem swetry dziergać.:cool3::p I dawaj na bazarek!:diabloti:

Posted

[quote name='RenW']Nawet bardzo dobrze.:happy1::ylsuper::klacz: Do ocen przyłóż się, bo to dobrze taktyka opracowana.:p Będzie dwa w jednym, przyjemne z pożytecznym. Wilk syty i owca cała. I już.:lol:
Poza tym pamiętaj, uczysz się też dla siebie.. przede wszystkim dla siebie..:p
Z Mamidłem to może tak na ścieżkę wojenną nie wchodź.:shake: W Matulce szukaj sprzymierzeńca
;)

Powtarzam w kółko, że to moje oceny i to ja sobie ew. zmarnuje życie a nie ona, ale gadaj z taką jak ona tak samo uparta jak ja tylko szkoda, że w tak mało istotnej kwestii :p
Hoho gdybyś widziała nasz kłótnie.. :D Wszelkie agresory i bez oporowce się u mnie uaktywniają a wtedy to nie ma litości dla nikogo.. :shake: Przykro się tak kłócić z własną matką ale to już nie na moje nerwy :roll:

[quote name='agada']Dobrze, dobrze,:klacz: byleby szybko, to i wilk syty i owca cała;) będzie, a najbardziej na zdrowie to Melisce wyjdzie:p

A się z tymi owcami i wilkami porobiło :lol: Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :p

Aj jeśli to co było tam wyżej to o mnie to aż spłonęłam :oops:

Posted

[quote name='agada']W razie czego to ja dziergać umiem:p[/QUOTE]
Phi, nie chwalę się, ale też umiem.:p Powiedziała co wiedziała:eviltong:

Posted

[quote name='Nadalle']Powtarzam w kółko, że to moje oceny i to ja sobie ew. zmarnuje życie a nie ona, ale gadaj z taką jak ona tak samo uparta jak ja tylko szkoda, że w tak mało istotnej kwestii :p
Hoho gdybyś widziała nasz kłótnie.. :D Wszelkie agresory i bez oporowce się u mnie uaktywniają a wtedy to nie ma litości dla nikogo.. :shake: Przykro się tak kłócić z własną matką ale to już nie na moje nerwy :roll:
A się z tymi owcami i wilkami porobiło :lol: Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :p
Aj jeśli to co było tam wyżej to o mnie to aż spłonęłam :oops:
W tym wieku..?:icon_roc::-?
Tak mądrzy godojom...;)
Taa.. następna wstydliwa się znalazła w tym Szanownym Gronie... takie maciupcie, maciupcie.. ale dojrzałam:eviltong::p

Posted

[quote name='Nadalle']Bo zaraz powstanie 'walka' na dzierganie ;D[/QUOTE]
Nie obawiaj się, mój rocznik ugodowy jest;):eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='RenW']W tym wieku..?:icon_roc::-?
Tak mądrzy godojom...;)
Taa.. następna wstydliwa się znalazła w tym Szanownym Gronie... takie maciupcie, maciupcie.. ale dojrzałam:eviltong::p[/QUOTE]
Takie kłótnie to trwają od 1 kl lo z częstotliwością nad wyraz wysoką ^^
Asz nie często słyszy się takie komplementy od takich autorytetów :p

[quote name='RenW']Nie obawiaj się, mój rocznik ugodowy jest;):eviltong::diabloti:[/QUOTE]
Uff kamień z serca :cool3:

No i widzicie tej kobiecie nie przegadasz, że oceny to nie wszystko.. :shake: Przed samym jej wyjściem musiałyśmy sobie dogryźć :p

Posted

[quote name='Nadalle']Takie kłótnie to trwają od 1 kl lo z częstotliwością nad wyraz wysoką ^^
No i widzicie tej kobiecie nie przegadasz, że oceny to nie wszystko.. :shake: Przed samym jej wyjściem musiałyśmy sobie dogryźć :p
Oj, widzę te wyładowania, te spięcia:pissed::peace::evil:.....:ices_bla:.. w sumie nie pochwalam:stop::icon_roc:
A nie macie innych tematów do kłótni? Bo jakoś tak monotematycznie robi się:razz:

Posted

Ja się lubię kłócić ale z umiarem i na poziomie ale nie z mamą.. cóż ale to ona zawsze prowokuje.:roll:
Potrafi przychodzić co 15 minut z tym samym pytaniem typu "czy się uczę" To może człowieka zdenerwować :p
Dla mnie to jest cholernie nudnee :shake: Czasami po prostu się nie odzywam bo szkoda się rzucać.

Posted

[quote name='Nadalle']Ja się lubię kłócić ale z umiarem i na poziomie ale nie z mamą.. cóż ale to ona zawsze prowokuje.:roll:
Potrafi przychodzić co 15 minut z tym samym pytaniem typu "czy się uczę" To może człowieka zdenerwować :p
Dla mnie to jest cholernie nudnee :shake: Czasami po prostu się nie odzywam bo szkoda się rzucać.
Nadalle!! Przywołuję Cię do porządku!:mad: Za te słowa to Ci doopę złoję.:mad::mad::diabloti:
Potrafi?! Ano potrafi...Zobaczysz, jak sama zostaniesz matką...:roll::evil_lol:
Cholera jedna!;):evil_lol::evil_lol:
No, i podoba mi się takie rozwiązanie..:p:lol:
A mnie ciekawi, jak to wszystko Twój Tata wytrzymuje..:roll::razz:

Posted

Hihihi taka złośnica wredna ze mnie jest :diabloti:
Moje dzieci będą miały idealny spokój bo ich nie będzie :evil_lol: Aczkolwiek nie planuje ich ;) nawet w dalekiej przyszłości :p O wiele bardziej wole wychowywać psa :cool3:
Tatoo cóż, on woli przemilczeć aaa jak jednak zdecyduje się przyłączyć do konwersacji to spotyka się jedynie z krzykiem z mej strony :p I tak w tej miłej atmosferze przekrzykujemy się nawzajem:roll: Tak tak, wiem. Niewdzięczna córka jestem.. :shake:

Posted

[quote name='Nadalle']Hihihi taka złośnica wredna ze mnie jest :diabloti:
Moje dzieci będą miały idealny spokój bo ich nie będzie :evil_lol: Aczkolwiek nie planuje ich ;) nawet w dalekiej przyszłości :p O wiele bardziej wole wychowywać psa :cool3:
Tatoo cóż, on woli przemilczeć aaa jak jednak zdecyduje się przyłączyć do konwersacji to spotyka się jedynie z krzykiem z mej strony :p I tak w tej miłej atmosferze przekrzykujemy się nawzajem:roll: Tak tak, wiem. Niewdzięczna córka jestem.. :shake:
I już Cię lubię..:evil_lol::evil_lol::loveu: ale pliss, oszczędź Mamę:icon_roc::puppydog:
O żesz, dała sobie... Jesteś już dużą Dziewczynką, to zapewne wiesz, że takie rzeczy nie zawsze się planuje. Czasem same wychodzą, jako skutek uboczny..:roll::evil_lol:Żeby nie było - nie mówię tego z autopsji.:icon_roc:
Psa będzie wychowywać, a dzieci wychowają się same..:razz::nono:..:hmmmm:
Biedny Tatoo:nonono2::glaszcze:
:agrue:na dwa głosy...:shake:

Posted

[quote name='RenW']I już Cię lubię..:evil_lol::evil_lol::loveu: ale pliss, oszczędź Mamę:icon_roc::puppydog:
O żesz, dała sobie... Jesteś już dużą Dziewczynką, to zapewne wiesz, że takie rzeczy nie zawsze się planuje. Czasem same wychodzą, jako skutek uboczny..:roll::evil_lol:Żeby nie było - nie mówię tego z autopsji.:icon_roc:
Psa będzie wychowywać, a dzieci wychowają się same..:razz::nono:..:hmmmm:
Biedny Tatoo:nonono2::glaszcze:
:agrue:na dwa głosy...:shake:

Ciesze się, że udało mi sie pozyskać sympatię Twą :diabloti: Co do mamy to postaram się :p specially for You ;)
Racja racja, dlatego ja planuje jak ich nie mieć ^^ Tym bardziej, że nie planuje mieć stworzyciela tych dzieciątek :p Jakoś nie darze dzieciątka największa sympatią.. mogę się pobawić, zaopiekować ale na pewno nie mieć takich w domu :shake: Bo bym rozniosła. Wyjdzie wszystko w praniu przysłowiowym. ;)
Gdyby się zgodzili na psa nie było by takich konfliktów :p Od małego pies to moje marzenie.. Hah jak miałam 3 latka to nad morzem wiązałam butelki na sznurek i chodziłam z "Maksiem" po mieście :lol: A na plaży miałam Maksia z pontonu :evil_lol:
Także noo.. ;)

Posted

[quote name='Nadalle']Ciesze się, że udało mi sie pozyskać sympatię Twą :diabloti: Co do mamy to postaram się :p specially for You ;)
Racja racja, dlatego ja planuje jak ich nie mieć ^^ Tym bardziej, że nie planuje mieć stworzyciela tych dzieciątek :p Jakoś nie darze dzieciątka największa sympatią.. mogę się pobawić, zaopiekować ale na pewno nie mieć takich w domu :shake: Bo bym rozniosła. Wyjdzie wszystko w praniu przysłowiowym. ;)
Gdyby się zgodzili na psa nie było by takich konfliktów :p Od małego pies to moje marzenie.. Hah jak miałam 3 latka to nad morzem wiązałam butelki na sznurek i chodziłam z "Maksiem" po mieście :lol: A na plaży miałam Maksia z pontonu :evil_lol:
Także noo.. ;)
Staraj...;)Dobre Dziecko..:p:multi:
Nie planuje...:look3::icon_roc:Antykoncepcja znaczy się:wink:
Nie darzysz?!:-o Odmieniec jakiś...:crazyeye:
W praniu...:roll: tylko nie przegotuj, uważaj na wysokie temperatury:razz:
Cholera, niech się w końcu zgodzą na tego psa!:mad::painting:
No, no..:icon_roc::-?

Posted

Eh ciężka praca się zapowiada jednym słowem.. Będę prać ostrożnie Ale dla Maleństwa jestem skłonna się poświęcić
Powiedzcie mi jaki Meliska może mieć obwód szyi?

Posted

[quote name='Nadalle']Eh ciężka praca się zapowiada jednym słowem.. Będę prać ostrożnie Ale dla Maleństwa jestem skłonna się poświęcić
Powiedzcie mi jaki Meliska może mieć obwód szyi?
Chyba nieduży, to raczej mała psinka.;) A co planujesz zakup?????:multi::multi::multi::happy1::klacz: Ruszaj, ruszaj.. plany ruszyły do przodu:Cool!::bigcool: Kup regulowaną, delikatną, dla niedużych piesków.:p
Zaraz doradzą Ci Dziewczyny; zresztą:p:lol:

Posted

No mówię Ci ja już mam fioła na jej punkcie! :-D:iloveyou: Jak wchodzę do zoologicznego to od razu na dział psi i jestem w innym świecie. :p Iii mam taki przebiegły plaan :evil_lol: Żeeby kupić obróżkę na razie.. BO tak samo było z żółwiami. Nie chcieli się zgodzić nie chcieli, a jak zaczęłam kompletować wyposażenie to ojczulek zmiękł i osobiście ze mną pojechał do szklarza zrobić akwarium :mdrmed: Także może w tym przypadku pierwsza zmięknie mama? :roll:

Posted

Nadalle, trochę przypominasz mi siebie ze szczenięctwa, dojrzejesz, zrozumiesz, bardziej docenisz, przyjdzie z czasem, nie będę ględzić... Nauka ważna, i rzeczywiście ucz się dla siebie, przydaje się jednak w życiu;) Dzieci tez nie planowałam, w praniu wyszło inaczej:evil_lol:. Wniosek życie nawet planowane układa się nieco samo:eviltong: i może dobrze, bo nudno nie jest... Za udaną adopcję trzymam kciuki:thumbs:

Posted

Żarty żartami ale wiadomo, że w życiu nic nie wiadomo, jak to się wszystko potoczy ;) Jednakże świadome zaplanowałam przygarnięcie tej mordeczki :)
Wszelkie kciuki i modlitwy mile widziane i oczywiście za wszystkie dziękuje :)

Posted

Hehe, ja też jak miałam 18 lat to mówiłam, że nigdy chłopa i dziecków, że to nie dla mnie... Ale... nie da się :evil_lol: to chyba każda miłośniczka zwierząt tak ma :razz:
Dziecków nie lubiłam do czasu jak się urodziła nasza Hania :p
Nigdy nie lubiłam planować, bo wszystko i tak się inaczej układa :evil_lol:

Melisa ma obwód szyi ok. 29 cm ;)

Melisa została w sobotę zaszczepiona na wirusówki :)

Posted

Oj dziewczyny bo jeszcze mi się odmieni pod waszym wpływem :razz: Ale nie powiem, Hania jest przesłodka! :cool3: Niech ten los planuje byle by nikomu źle nie było i żeby zdrowie dopisywało ;)

Mureczko ucałuj pyszczek Meliski! :p

Tak właściwie to.. mogę się do Was zwracać na "ty"? Bo tak w sumie to nie pasuje od razu "Heej dziewczyny! :razz:"

Posted

My tu wszystkie "na ty ciotki", o wiek, jak to kobiety :diabloti:, nie pytamy i nie odpowiadamy, bo przecież wiadomo wszystkie "18-nastki som" :evil_lol: