Isadora7 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 trzeci raz wpisuje i mnie szlag zaraz trafi Quote
zadra Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Za godzinę idziemy na spacerek.Zrobię duzo zdjęć i oczywiście "pychotka"z bliska.Czekajcie cioteczki. Quote
Isadora7 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Nie wiem czy ten post sie pokaże. OD wczoraj usiłuje wejść na dogo, o allegro pamietam jak tylko dogo pozwoli pościagam co mam pościągać i robie Quote
agada Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 wszystkim dogo wariuje, trudno się dostać wszędzie... Quote
Tola Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Jakos weszlam; proboalam cały dzień Wysylam Ci Isadora zdjecia melisy na pocztę, tutaj nie dam rady wstawic Quote
Isadora7 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Tola napisał(a):Jakos weszlam; proboalam cały dzień Wysylam Ci Isadora zdjecia melisy na pocztę, tutaj nie dam rady wstawic dostałam podziergam dzisiaj na ile mi sie uda. Quote
agada Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Melisa dogo ruszyło więc i my hop do góry, pokazywać się ślicznoto! Quote
Isadora7 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 agada napisał(a):Melisa dogo ruszyło więc i my hop do góry, pokazywać się ślicznoto! I oby tak zostało bo kilka aukcji mi "leży" w tym Meliski Quote
zadra Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 W niedzielę wysłałam zdjęcia Meliski Toli,ale niestety dogo było niedostępne.Cierpliwie czekajcie.Dziewczyna czuje się świetnie.Staje się coraz śmielsza i pewna siebie.Na spacerkach boi się szczekania innych psów,podkula ogonek i prowadzi do domu.Apetyt nadal duży,ale kosz na śmieci zostawiła w spokoju. Quote
zadra Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Melisa z dnia na dzień staje sie weselsza.Na dworze biega,macha ogonem,wywraca sie w sniegu.W domu nie odstepuje mnie na krok.Jak nikt nie widzi przegania koty i moja Pepcię.Przyłapana na goracym uczynku robi tz."maślane oczy" niewiniątka.Sprytna z niej dziewczynka. Quote
Tola Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Zdjęcia mam, są bardzo fajne, ale niestety dzisiaj nie dam rady juz wstawic - wrocilam dopiero z Lublina z Lady; miała sterylkę. Quote
agada Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 zadra napisał(a):Jak nikt nie widzi przegania koty i moja Pepcię.Przyłapana na goracym uczynku robi tz."maślane oczy" niewiniątka.Sprytna z niej dziewczynka. mówiłam, że zachowuje porządek :evil_lol: Quote
zadra Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dzisiaj Meliska odważyła się naszczekać na moją 19-letnią kotkę.W zamian dostała takie "burkoty",że natychmiast zwiała do legowiska.CHyba już zapamieta,że tej kotki się nie zaczepia.Inteligentna z niej dziewczynka.Ostatnio bardzo polubiła wylegiwanie na moich kolanach.Jak już trzeba zejść udaje,że śpi i nic nie słyszy. Quote
agada Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 :evil_lol:Udana jest..., a właśnie miałm zapytać jak się maja koty:eviltong: Quote
zadra Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 agada napisał(a)::evil_lol:Udana jest..., a właśnie miałm zapytać jak się maja koty:eviltong: Na koty powarkuje i na tym koniec.Tłumaczę takie zachowanie obroną legowiska ,które uwielbia:-o Quote
agada Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 no wiesz, takich luksusów to ona pewnie nigdy nie miała:shake:, to broni, zachłysnęła się tym szczęściem:roll::evil_lol: Quote
kmurdz Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 dajcie prosze znak gdzie przelac na ta bidulke!! bardzo prosze na maila! dzieki! Quote
Isadora7 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Allegro bede robiła na moim koncie akurat kończy sie "cegiełka" poznanskiego oddziału Quote
zadra Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dzisiaj Meliska poraz pierwszy wspięła sie na tylnych łapkach.Są one dośc słabe,ale jest poprawa.Jutro ją zawżę,zobaczymy ile przytyła. Quote
Recommended Posts