Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

W niedzielę wysłałam zdjęcia Meliski Toli,ale niestety dogo było niedostępne.Cierpliwie czekajcie.Dziewczyna czuje się świetnie.Staje się coraz śmielsza i pewna siebie.Na spacerkach boi się szczekania innych psów,podkula ogonek i prowadzi do domu.Apetyt nadal duży,ale kosz na śmieci zostawiła w spokoju.

Posted

Melisa z dnia na dzień staje sie weselsza.Na dworze biega,macha ogonem,wywraca sie w sniegu.W domu nie odstepuje mnie na krok.Jak nikt nie widzi przegania koty i moja Pepcię.Przyłapana na goracym uczynku robi tz."maślane oczy" niewiniątka.Sprytna z niej dziewczynka.

Posted

zadra napisał(a):
Jak nikt nie widzi przegania koty i moja Pepcię.Przyłapana na goracym uczynku robi tz."maślane oczy" niewiniątka.Sprytna z niej dziewczynka.

mówiłam, że zachowuje porządek :evil_lol:

Posted

Dzisiaj Meliska odważyła się naszczekać na moją 19-letnią kotkę.W zamian dostała takie "burkoty",że natychmiast zwiała do legowiska.CHyba już zapamieta,że tej kotki się nie zaczepia.Inteligentna z niej dziewczynka.Ostatnio bardzo polubiła wylegiwanie na moich kolanach.Jak już trzeba zejść udaje,że śpi i nic nie słyszy.

Posted

agada napisał(a):
:evil_lol:Udana jest..., a właśnie miałm zapytać jak się maja koty:eviltong:

Na koty powarkuje i na tym koniec.Tłumaczę takie zachowanie obroną legowiska ,które uwielbia:-o