MIKUŚ Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Witam, sprawa jest pilna. Jestem tu chyba pierwszy raz od dłuzszego czasu. Nie znam jeszcze dokładnie forum, ale poznam juz wkrótce ... PILNE!!! Poszukuję domu dla młodej suki husky. Suka była szczenna - przypuszczalnie szczeniaki sprzedano a sukę wywalono. Suczka wspaniała. Ma ok. 1,5 roku. Ma mały problem z usłuchaniem -nie zna podstawowych komend - ale to kwestia pracy nad nią. Nauczona jazdy samochodem. Uwielbia towarzystwo człowieka. Bardzo kontaktowa. Uwielbia brykać i szaleć. Biegałyśmy z godzinę :1luvu: Suczka - znajduje się w schronisku dla Bezdomnych Zwierząt w Milowicach. Siedzi w boksie nr 11. Szukam pilnie DOMU!!!!!!!!!!!! Jakby coś to proszę o kotakt ze mną. Z chęcią pomogę. Quote
MIKUŚ Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Proszę o kontakt telefoniczny w sprawie suczki: 696-915-355 Quote
MIKUŚ Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Dzwoniłam dziś dowiedzieć się jak się miewa Sunia w schronie;/ Czy zyje i wogóle. Twierdzą ze ma się bardzo dobrze, a Pani była na tyle uprzejma by poinformować mnie ze mogę tez szukać domu dla PSA HUSKY-iego :(:(:(:( Normalnie załamana jestem. Nieodpowied ludzie biorą dla siebie nieodpowiedniego psa. Wpieniłam się normalnie. PIES MA OK. 2 LAT. SUKA OK. 1,5 ROKU. Chciałabym dodać ze Nowy Dom powinien wysterylizować i wykastrować swojego Nowego podopiecznego. Quote
MIKUŚ Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Sprawa pilna! Moze ktoś zechce przygarną psią "kobietkę" właśnie dziś w to Ogólnopoloskie Święto:multi: Quote
Blood Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Niestety nie moge pomoc ale popytam i mysle ze znajda szybko dom bo sunia jest sliczna!!!! Quote
Blood Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Niestety nie moge pomoc ale popytam i mysle ze znajda szybko dom bo sunia jest sliczna!!!!:multi: Quote
MIKUŚ Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Dziękuję Blood za zainteresowanie. Zeby tak jeszcze więcej osób zechciało to podnosić. Zalezy mi bo niestety Ja mieć psa nie mogę. A wiem ze była by idealna dla mnie :D:D:D Quote
Blood Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 No mam w domu 4 pieski ale gdybym nie miala penie bym przygarnela pieknosci;) Quote
klaudiaaa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Chwila, chwila :D:D mojej mamy znajomy pilnie chciał huskyego. Zaraz do niej zadzwonie, czy aktualne. Quote
Recommended Posts