Jump to content
Dogomania

HUSKY - pies i suka - SOSNOWIEC ----> schronisko;/;/;/

Recommended Posts

Posted

Witam, sprawa jest pilna. Jestem tu chyba pierwszy raz od dłuzszego czasu. Nie znam jeszcze dokładnie forum, ale poznam juz wkrótce ...

PILNE!!!

Poszukuję domu dla młodej suki husky. Suka była szczenna - przypuszczalnie szczeniaki sprzedano a sukę wywalono. Suczka wspaniała. Ma ok. 1,5 roku. Ma mały problem z usłuchaniem -nie zna podstawowych komend - ale to kwestia pracy nad nią. Nauczona jazdy samochodem. Uwielbia towarzystwo człowieka. Bardzo kontaktowa. Uwielbia brykać i szaleć. Biegałyśmy z godzinę :1luvu:

Suczka - znajduje się w schronisku dla Bezdomnych Zwierząt w Milowicach. Siedzi w boksie nr 11. Szukam pilnie DOMU!!!!!!!!!!!! Jakby coś to proszę o kotakt ze mną. Z chęcią pomogę.

Posted

Dzwoniłam dziś dowiedzieć się jak się miewa Sunia w schronie;/ Czy zyje i wogóle. Twierdzą ze ma się bardzo dobrze, a Pani była na tyle uprzejma by poinformować mnie ze mogę tez szukać domu dla PSA HUSKY-iego :(:(:(:(

Normalnie załamana jestem.

Nieodpowied ludzie biorą dla siebie nieodpowiedniego psa. Wpieniłam się normalnie.

PIES MA OK. 2 LAT.
SUKA OK. 1,5 ROKU.

Chciałabym dodać ze Nowy Dom powinien wysterylizować i wykastrować swojego Nowego podopiecznego.

Posted

Dziękuję Blood za zainteresowanie. Zeby tak jeszcze więcej osób zechciało to podnosić. Zalezy mi bo niestety Ja mieć psa nie mogę. A wiem ze była by idealna dla mnie :D:D:D

• 4 weeks later...