mshume Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ta przepuklina/guz są straszne :( Sunia jest śliczna i ma takie mądre oczka. Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Myslę, że po operacjach i po wizycie u fryzjera sunia będzie b.ładna. Oby tylko do dobrych wetów trafiła i... oby los da jej szansę... Pzdr. Quote
sacred PIRANHA Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 jak doprowadzi się ją do ładu to będzie miss Kociego Swiata:-) i o dziwo ma bardzo przyjazny charakter jak już się rozluźniła i odpuściłą z tym warczeniem i charczeniem z pudełka:-) Quote
sacred PIRANHA Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 mmd przelałaś mi 150zł na zabranie sunieczki do weta ale weci nic nie wzięli...więc co mam zrobić z tymi pieniążkami? kupiłam kilogram karmy RC intestinal (20zł) i fiprex mały (13zł) - pożyczyłam na to:-(...więc to musze sobie w jakimś bazarku uzbierac bo naprawde teraz finansowo leżę i kwiczę... aktualnie szukamy pilnie transportu dla sunieczki na trasie zamosc-lublin-wawa...może ktoś będzie jechał na tej trasie? może za zwrot kosztów by pojechał na którymś odcinku? Quote
mshume Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ja to wiedziałam od początku, bo to ciapciak z grupy biszonow a nie charakterny pekinek ;) Quote
sacred PIRANHA Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ja się zakochałam...jeśli wszystkie maltańczyki takie są to ja chc maltańczyka:-) Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']mmd przelałaś mi 150zł na zabranie sunieczki do weta ale weci nic nie wzięli...więc co mam zrobić z tymi pieniążkami? kupiłam kilogram karmy RC intestinal (20zł) i fiprex mały (13zł) - pożyczyłam na to:-(...więc to musze sobie w jakimś bazarku uzbierac bo naprawde teraz finansowo leżę i kwiczę... aktualnie szukamy pilnie transportu dla sunieczki na trasie zamosc-lublin-wawa...może ktoś będzie jechał na tej trasie? może za zwrot kosztów by pojechał na którymś odcinku? wieści od mmd, bo już pod pierzyną siedzi: pokryj to co wydałaś (33,oo) a resztę na transport dla małej, jeżeli coś by zostało, to na fundację. mmd jutro dokona autoryzacji tego postu osobiście, bo dziś już padła. Buziak :) Quote
Borówka16 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Cześć ,co za bida ,odrazu się zakochałam... Jutro coś pomyślę ,szkoda ,że diagnozy nie ma ,tymczas jej dać trzeba gdzieś bez psów ,bo może być to zaraźliwe :( Quote
marzenKa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Super wiesci same widze;) Sunia przecudowna:) jezeli cos to moge dac jedynie 10 zl na transport...niestety na wiecej mnie nie stac... Ps. przepraszam za offa ale posiadam male obroze-uzywane, moge komus za darmo je przekazac. Kiedys dzwonilam do schronu tomnie olali...wiec jezeli ktos by chcial, potrzebowal to sluze pomoca;) Quote
sacred PIRANHA Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Borówko decyzja zostałą podjęta, że mała przejdzie pod opiekę Kociego Swiata...jedynie musimy szybko znaleźć transpirt z zamościa do warszawy...tam będzie dokładnie zdiagnozowana Quote
sacred PIRANHA Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 marzenko możesz przekazać na bazarek, wystawi sie do sprzedazy za symboliczną kwote, zawsze to pare złotych na bidy skapnie:-) Quote
Wunia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Wunia']wieści od mmd, bo już pod pierzyną siedzi: pokryj to co wydałaś (33,oo) a resztę na transport dla małej, jeżeli coś by zostało, to na fundację. mmd jutro dokona autoryzacji tego postu osobiście, bo dziś już padła. Buziak :) ponawiam post ... Quote
sacred PIRANHA Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 oki podziękuje mmd bardzo serdecznie:-) w takim razie mamy 117zł od mmd na ewntualny tranport płatny i 10zł od marzenki razem 127zł...zna ktoś kogoś z tych okolic kto jeździ za zwrot kosztów? fur zaktualizuj pierwszy post proszę:-) Quote
Tola Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Będę odsyłała tutaj deklarujacych wpłaty na Filonka z mojego podpisu, bo on juz kasy nie potrzebuje, a mełej przydadzą się Quote
sacred PIRANHA Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 dzięki Tola, jakbys cokolwiek słyszała o transporcie do wawy daj znać, może być za zwrotem kosztów nawet...zależy nam bardzi na czasie... Quote
Tola Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']dzięki Tola, jakbys cokolwiek słyszała o transporcie do wawy daj znać, może być za zwrotem kosztów nawet...zależy nam bardzi na czasie...[/QUOTE] Prawdopodobnie w srodę lub w czwartek będzie transport, sunię trzeba by odedrac ok. 25 km od centrum Quote
Osa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Tola daj mi na siebie jakieś namiary Na pewno damy radę ją odebrać 25km od centrum Warszawy Ja nie mam żadnych możliwości w tym tygodniu przyjechać po nią a sunia siedzi pod tymi schodami ... Wczoraj dzwoniłam do PatiC U niej płatny transport kosztowałby 280PLN Dla nas to za drogo Quote
Ukryty Smok Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Witam, Chętnie przewiozę sunię w niedzielę albo w poniedziałek, za darmo. Warunek: ktoś mi ją przywiezie w niedzielę do popołudnia do Lublina. Potem jadę do Warszawy i mogę ją przerzucić... Co Wy na to? Pzdr, Ukryty Smok Quote
sacred PIRANHA Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Tolu w tą środę lub czwartek tak? jesli ten transport nie wypali to będę się z Tobą Smoku kontaktować:-) dziękuje! Quote
robkowa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Ukryty Smok']Witam, Chętnie przewiozę sunię w niedzielę albo w poniedziałek, za darmo. Warunek: ktoś mi ją przywiezie w niedzielę do popołudnia do Lublina. Potem jadę do Warszawy i mogę ją przerzucić... Co Wy na to? Pzdr, Ukryty Smok[/QUOTE] jeśli Wam na tygodniu transport nie wyjdzie prawdopodobnie jedziemy w niedzielę przed południem do Lublina, możemy zabrać małą, transport bezpłatny Quote
Recommended Posts