Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 336
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmd przelałaś mi 150zł na zabranie sunieczki do weta ale weci nic nie wzięli...więc co mam zrobić z tymi pieniążkami?
kupiłam kilogram karmy RC intestinal (20zł) i fiprex mały (13zł) - pożyczyłam na to:-(...więc to musze sobie w jakimś bazarku uzbierac bo naprawde teraz finansowo leżę i kwiczę...
aktualnie szukamy pilnie transportu dla sunieczki na trasie zamosc-lublin-wawa...może ktoś będzie jechał na tej trasie? może za zwrot kosztów by pojechał na którymś odcinku?

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']mmd przelałaś mi 150zł na zabranie sunieczki do weta ale weci nic nie wzięli...więc co mam zrobić z tymi pieniążkami?
kupiłam kilogram karmy RC intestinal (20zł) i fiprex mały (13zł) - pożyczyłam na to:-(...więc to musze sobie w jakimś bazarku uzbierac bo naprawde teraz finansowo leżę i kwiczę...
aktualnie szukamy pilnie transportu dla sunieczki na trasie zamosc-lublin-wawa...może ktoś będzie jechał na tej trasie? może za zwrot kosztów by pojechał na którymś odcinku?
wieści od mmd, bo już pod pierzyną siedzi:
pokryj to co wydałaś (33,oo) a resztę na transport dla małej, jeżeli coś by zostało, to na fundację.
mmd jutro dokona autoryzacji tego postu osobiście, bo dziś już padła.
Buziak :)

Posted

Super wiesci same widze;)
Sunia przecudowna:)
jezeli cos to moge dac jedynie 10 zl na transport...niestety na wiecej mnie nie stac...

Ps. przepraszam za offa ale posiadam male obroze-uzywane, moge komus za darmo je przekazac. Kiedys dzwonilam do schronu tomnie olali...wiec jezeli ktos by chcial, potrzebowal to sluze pomoca;)

Posted

[quote name='Wunia']wieści od mmd, bo już pod pierzyną siedzi:
pokryj to co wydałaś (33,oo) a resztę na transport dla małej, jeżeli coś by zostało, to na fundację.
mmd jutro dokona autoryzacji tego postu osobiście, bo dziś już padła.
Buziak :)
ponawiam post ...

Posted

oki podziękuje mmd bardzo serdecznie:-)
w takim razie mamy 117zł od mmd na ewntualny tranport płatny i 10zł od marzenki
razem 127zł...zna ktoś kogoś z tych okolic kto jeździ za zwrot kosztów?
fur zaktualizuj pierwszy post proszę:-)

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']dzięki Tola, jakbys cokolwiek słyszała o transporcie do wawy daj znać, może być za zwrotem kosztów nawet...zależy nam bardzi na czasie...[/QUOTE]
Prawdopodobnie w srodę lub w czwartek będzie transport, sunię trzeba by odedrac ok. 25 km od centrum

Posted

Tola daj mi na siebie jakieś namiary
Na pewno damy radę ją odebrać 25km od centrum Warszawy

Ja nie mam żadnych możliwości w tym tygodniu przyjechać po nią
a sunia siedzi pod tymi schodami ...
Wczoraj dzwoniłam do PatiC
U niej płatny transport kosztowałby 280PLN
Dla nas to za drogo

Posted

Witam,

Chętnie przewiozę sunię w niedzielę albo w poniedziałek, za darmo.
Warunek: ktoś mi ją przywiezie w niedzielę do popołudnia do Lublina. Potem jadę do Warszawy i mogę ją przerzucić...
Co Wy na to?

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Witam,

Chętnie przewiozę sunię w niedzielę albo w poniedziałek, za darmo.
Warunek: ktoś mi ją przywiezie w niedzielę do popołudnia do Lublina. Potem jadę do Warszawy i mogę ją przerzucić...
Co Wy na to?

Pzdr,

Ukryty Smok[/QUOTE]

jeśli Wam na tygodniu transport nie wyjdzie prawdopodobnie jedziemy w niedzielę przed południem do Lublina, możemy zabrać małą, transport bezpłatny