Osa Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='mshume']Czy od tych wpłat cegiełkowych płacicie prowizję? Nie - Takie Allegro możemy wystawiać tylko wtedy jak pies jest na stanie fundacji [SIZE="4"] Tasia Quote
Sylwia M. Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Wpłacone :) Biedaczka, ten guz jaki wielki !!!! Quote
Osa Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Sylwia M. napisał(a):Wpłacone :) Biedaczka, ten guz jaki wielki !!!! Dziękujemy ślicznie :) Quote
Sylwia M. Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Osa napisał(a):Dziękujemy ślicznie :) Tylko dużo informacji proszę o suni:mad: Mordka jej się uśmiecha, widać, że ma ochotę na lepsze życie:lol: Quote
Borówka16 Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Sylwia M. napisał(a):Tylko dużo informacji proszę o suni:mad: Tak ,multum informacji i fotek Małej prosimy :evil_lol::mad: Quote
Osa Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Nie zapominajcie że mamy pod opieką 130 kotów i ok.30 psów. Jeśli będzie się coś działo to oczywiście napiszę ale bez przesady. Najważniejsze jest dobro zwierząt i to one są w pierwszej kolejności . Oprócz tego mamy swoją pracę zawodową i swoje prywatne domy i zwierzęta i nasz czas musi być tak podzielony żeby wszystko normalnie funkcjonowało... Do tego dochodzą nieprzewidziane zdarzenia jak to przy takiej ilości zwierząt. Sunie są objęte opieką zgodnie z harmonogramem "Kociego świata" - i żadna krzywda im się nie dzieje. Przepraszam że tak prosto z mostu ale wolę postawić sprawę jasno niż obiecywać częste relacje.[/FONT] [FONT=Arial Black]Pisałam już o tym wcześniej[/FONT] Quote
agada Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Ależ one natrętne:evil_lol: :czytaj: ze zrozumieniem proszę, bo jak sie Osa wścieknie:x, no sorki, ale wściekła osa to mnie się strasznie kojarzy, puchnę okropnie :ices_bla: Quote
Panca Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 matko swieta ale biedulinka ma ta przepukline ..dobrze ze juz pod fachowa opieka...cudna jest z niej lysa pieguska:))) Quote
Borówka16 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 agada napisał(a):Ależ one natrętne:evil_lol: Ja Ci cholera dam natrętne :diabloti: My jesteśmy ciekawe co tam u Pięknoty :cool3: Quote
agada Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 :nono:czekaj niech cie Osa zgromi, no dobra :peace: Quote
mmd Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Borówka16 napisał(a):Ja Ci cholera dam natrętne :diabloti: My jesteśmy ciekawe co tam u Pięknoty :cool3: taaa... jak muchy...ciekawe :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 u maleńkiej bez zmiań...jest pod fachową opieką Fundacji, zabieg może miec dopiero jak podreperuje się jej stan zdrowia, dostaje miękkie jedzonko żeby nie przeciążac i tak zrytego przewodu pokarmowego i witaminki ...czasc czas czas w dobrych warunkach musi minąć żeby była mowa o jakiejkolwiek ingerencji w jej organizm. Jeśli komuś lezy na serduchu los malutkiej serdecznie zapraszam do zakupu cegiełki na allegro wsyatwionym specjalnie dla niej:-) Quote
mshume Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Wysłałam malutkiej algi morskie :) Macie już jej wyniki krwi? Jak się sunia czuje? Quote
Osa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Dzisiaj udało mi się nareszcie zalogować... Najnowsze wieści. Organizm Tasi poradził sobie z zapchanymi jelitami sunia od wczoraj robi "piękne" kupska. Wyniki krwi nie wyszły co prawda rewelacyjnie ale w miarę dobrze zważyszy na warunki bytowe w których żyła sunia(oprócz anemii i odwodnienia jest dobrze) Jutro bardzo ważny dzień - EKG i jeśli będzie OK - operacja. Trzymajcie kciuki - wieczorem relacja. mshume - serdeczne dzięki:) Koszt wysyłki smyczki czerwonej 4 zeta PW nie działało więc nie wiem czy info doszło. Dane do wpłaty na pierwszej stronie bazarku. Quote
Borówka16 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Osa']Dzisiaj udało mi się nareszcie zalogować... Najnowsze wieści. Organizm Tasi poradził sobie z zapchanymi jelitami sunia od wczoraj robi "piękne" kupska. Wyniki krwi nie wyszły co prawda rewelacyjnie ale w miarę dobrze zważyszy na warunki bytowe w których żyła sunia(oprócz anemii i odwodnienia jest dobrze) Jutro bardzo ważny dzień - EKG i jeśli będzie OK - operacja. Trzymajcie kciuki - wieczorem relacja. mshume - serdeczne dzięki:) Koszt wysyłki smyczki czerwonej 4 zeta PW nie działało więc nie wiem czy info doszło. Dane do wpłaty na pierwszej stronie bazarku. Trzymamy kciuki :) Quote
Osa Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Sunia jest po zabiegu. Dopiero Kasia wraca do domu. Operacja była bardzo długa - są zoperowane guzy i przepuklina - w przepuklinie było prawie wszystko. Lekarze są dobrej myśli i rokowania są dobre.Sunia dobrze zniosła operację- nawet udało się zrobić wstępny porządek z ząbkami - niestety na gruntowny już nie było czasu - nie można było tyle przedłużać operacji. Mała przez kilka tygodni będzie musiała nosić ubranko pooperacyjne - skóra w miejscu przepukliny jest cienka jak pergamin Jutro Kasia zda szczegółową relację. Quote
mshume Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Już? Jak to dobrze. Ja tak czułam,że wszystko się uda. Teraz już tylko będzie lepiej. Dziękuję Wam za opiekę nad Tasieńką :Rose: Quote
agada Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Wspaniale, ze wszystko dobrze, dzielna mała... Quote
Panca Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 sunia ma wole walki,zycia bo wie ze cale pieklo juz za nia Quote
Tola Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Cudne wiesci.:loveu: Trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia Quote
Recommended Posts