mela2 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ależ radosna nowina. Trzymam kciuki za nowe,wspaniałe życie piesków. Inne nie bedzie :) Quote
Becia66 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Zenuś / teraz Knufi /już w nowym domku oczywiście - jak wiecie z wątku Cekinki. Chłopak szybko się adoptuje do nowej sytuacji, daje sobie zapinać smyczkę bez problemu i maszeruje po schodach /:crazyeye: /, co jeszcze kilka dni temu było nie do pomyslenia. Wchodzi sam na łózko, wywala sie brzuchem do góry i prosi o pieszczoty. No i oczywiście desperacko pilnuje Cekinki.:lol: Quote
majuska Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Zeniu sprawuj się, Cekinkę ośmielaj bo szkoda czasu, niech korzyta z tego domku i miłości swoich Państwa. Beciu , Reksiu, Demi dzięki dla Was wielkie!!! Quote
Reksiu21 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ciesze sie ze pieski dobrze sie czuja w nowym domku. podajcie mi prosze link do Cekinki watku, bo tam jest chyba wiecej informacji z domu. Quote
Becia66 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='Reksiu21']ciesze sie ze pieski dobrze sie czuja w nowym domku. podajcie mi prosze link do Cekinki watku, bo tam jest chyba wiecej informacji z domu. Kochana Reksiu - dla ciebie wszystko , bo bez ciebie tego domku by nie było.....:Rose::buzi: Dziękujemy raz jeszcze..... http://www.dogomania.pl/threads/181511-Cekinka-maleA-kie-stare-suniowe-nieszczAE-A-cie?p=14264192 Quote
Florentynka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 No i tak się tu optymistycznie zrobiło, a tytuł wątku nadal straszy... Ja wiem, ze Majuska nie lubi pochopnie zmieniać, ale chyba już można :) Quote
majuska Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Zmienię jak wróce z roboty, jestem pewna, że wszystko ok będzie, muszę teraz gnać... Quote
Becia66 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Zeniu / Knuffi / z każdym dniem się otwiera. Nie kłapie przy zapinaniu smyczki i bez lęku wychodzi na zewnątrz. Na początku bał się schodów, a teraz ponoć po nich biega. I łóżko mu sie strasznie spodobało, tym bardziej że na jego poduchy dołączyła Cekinka / Jenny/.... To dopiero kilka dni, a widać straszną różnicę w zachowaniu psiakow. Już jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej....:lol: Quote
majuska Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Super, super, zmieniam ten tytuł wreszcie;) Beciu "pomolestuj" trochę p. Ilonę o fotki ;) Quote
karolciasz28 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 majuska napisał(a): Beciu "pomolestuj" trochę p. Ilonę o fotki ;) Bosh Majuska czego ty żądasz od Beci?!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Becia66 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 majuska napisał(a): Beciu "pomolestuj" trochę p. Ilonę o fotki ;) majuska będą fotki, tylko dajmy im więcej czasu coby psiaków nie stresować.... Quote
Becia66 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Zeniutek świetnie się zaklimatyzował w nowym domku. Pani Ilona mowi, że z niego wcale nie taka ciapa na jaką wyglądał. Nie da sobie w kaszę napluć i zaczyna ustalać w domu nową hierarchię. Dobrze sie czuje, ma apetyt tylko jeszcze trochę kąty podsikuje. No i nierozłączny z Cekinką oczywiście. Quote
figa33 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 :multi::multi::multi: ale się poszczęściło psiakom Quote
Florentynka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Podsikuje kąty? A to podlec niewdzięczny! Quote
Becia66 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Florentynka napisał(a):Podsikuje kąty? A to podlec niewdzięczny! i nie tylko.... upatrzył sobie duży, stojący na ziemi telewizor i tam sie najlepiej sika.... Generalnie to załatwia sie na zewnątrz ale lubi tez niestety zaznaczyć teren w domu.... Quote
majuska Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Może mu przejdzie po jakims czasie, jak sioę dobrze zadomowi, miałam podobną " jazdę " z Poldim i mu w końcu przeszło Quote
Florentynka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 becia66 napisał(a):i nie tylko.... upatrzył sobie duży, stojący na ziemi telewizor i tam sie najlepiej sika.... Generalnie to załatwia sie na zewnątrz ale lubi tez niestety zaznaczyć teren w domu.... Och, to brzmi strasznie...Znałam kiedyś ( 100 lat temu) pewnego podłego kocura, co lał w telewizor marki "Rubin" (to były bodaj pierwsze kolorowe telewizory polskiej produkcji) - efekt był upiorny - w miarę rozgrzewania się telewizora koci mocz parował, narastało stężenie smrodu w powietrzu i w oczy szczypało coraz bardziej... Quote
Becia66 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 o szczypaniu nic nie wpomniano ale czas pokaże....:diabloti: Quote
Becia66 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Przeklejem z wątku Cekinki bo te 2 psiaki są ze sobą nierozerwalne. To już własnie mija rok kiedy nasze kochane staruszki pojechały do pani Ilony do Niemiec. Dostałam maila z życzeniami światecznymi i parę fotek naszych skarbów. Droga Beatko nic od ciebie nie slychac, ,jesli masz ochotę ucieszylabym sie z jakiejs wiadomosci. Zenkowi i Cekince idzie bardzo dobrze,Cekinka dostaje medykament na serce ,ale jest bardzo wesola i szczesliwa, Już się tak nie boi , siedzi przy nas cały czas, a z Zenkiem dalej sie tak kocha. Zenek niestety utył i musimy go pilnowc bo by jadł wszystko co leży na widoku. 27 kwietnia jade z nim do Wroclawia ,moze bedzie operowane jego chore kolano. Potem są już prywatne wiadomości. :lol: Widać że psiaki bardzo zadbane, piękna błyszcząca sierśc, spokój w oczach ....łza sie kręci ze wzruszenia, przynajmniej ja tak mam jak wspomnę ich z przytuliska. Quote
Recommended Posts