Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Zeniu i Cekinka zaczipowani i opaszportowani dzisiaj , p. Ilona wszystko opłaciła:)

A nie wiemy, bo to Justynka z drugą znajomą wetką robiły, a nas z Becią przy tym nie było, jutro mam podjechać do Justynki to zapytam...myślę, że był stres ale to tylko chwilka, więc jakoś przetrwała.

• 2 weeks later...
Posted

Zenuś z Cekinką już wykąpani, śpią spokojnie nieświadomi jutrzejszej podróży. Szorowałyśmy z majuską ile wlezie bo brudu i piachu miały na sobie sporo. Zeniuś bardzo przejasniał, zrobił się puchaty i pachnący, ma jedwabiście milutką sierśc. Już niedługo pieski będziecie szczęsliwe i to oba naraz.

Posted

Teraz nasza parka jedzie z Reksiu....

mają dobrego opiekuna:

Za kilka godzin będzie postój we Wrocławiu, pewnie wieczorkiem będziemy mieć jakieś wieści z podróży, trzymajmy kciukasy!!!

Posted

Zeniu z Cekinką we Wrocławiu w domu cudownej i kochanej demi czekają na sobotnią podróż do nowego domku...
Demi nawet nie wiesz jaka jestem ci wdzięczna.....:calus::Rose:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Może warto zmienić tytuł wątku ... bo tutaj tak optymistycznie, że trzeba się podzielić tą radością.

Tytuł wątku zmienimy jak psiaki będą już na miejscu....