Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dla mnie to po prostu bomba jest!:loveu:
jeden dom dla dwóch psinek to graniczy z cudem
ale cuda się zdarzają i dla takich chwil warto żyć:cunao::cunao:

Posted

Jak weszłam na wątek Cekinki to oczom nie wierzyłam. To jest po prostu niesamowite, łza sie kręci, że oba maleństwa będą cały czas razem w nowym domku...

Posted

matrioszka2 napisał(a):
A ja udaję, że nie wiedziałam :diabloti:.

A to szelma jesteś... Udawałaś bardzo dobrze, aż mi Cię żal było, że tak sie martwisz o Zenusia bo nie wiesz, że on juz na najlepszej drodze do happy endu...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
A to szelma jesteś... Udawałaś bardzo dobrze, aż mi Cię żal było, że tak sie martwisz o Zenusia bo nie wiesz, że on juz na najlepszej drodze do happy endu...

Tajemnica Poliszynela widzę, chyba się jutro komuś z rana mały op...dol należy. :diabloti:

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Beciu... nie krzycz na biedną Majuskę! Zabraniam!

Ty...musiałaś podkablować ?! Majuska mogłaby się wyprzeć w żywe oczy, a my twierdziłybyśmy, że to kobieca intuicja...

Posted

O jezu ja tylko chlapnęłam, że cos sie kroi i żeby trzymać kciuki, nikt nie wiedział co.....beciu nie stresuj się:)
Teraz też trzymac kciuki bo cała akcja dopiero przed nami więc wsparcie w postaci dobrych fluidów jest bardzo potrzebne:)

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Ty się, Zenuś, języka ucz , baranku jeden ...Pojedziesz do tej Europy i co ? Kompromitacja dla ciebie i kompromitacja dla nas.

Zenus jest tak mądry, że wszystko zrozumie....

Posted

A Zenulo z Cekinką przefajni, Cekinka oczywiście nie bardzo daje sie dotknać, ale cieszy sie na widok człowieka, że hej, biega jak szalona,, ogonem merda...Zenuś natomiast miziak straszny, ponieważ ma juz kupę fot nie stresowałam go dziś aparatem wogóle tylko mizialiśmy się..i wiecie co..on reaguje na swoje imię:) A łapeczki w lepszym stanie, tzn. wogóle nie kulał, jeszcze parę dni będzie brał leki a potem to już poduchy, miękkie kanapy więc na pewno wydobrzeje i poprawi sie zdrówko:)

A przy okazji Filipek z Boguchwały zaprasza na swój wątek:
http://www.dogomania.pl/threads/182707-Filip-maleA-stwo-wypchniAE-te-kopniakiem-z-auta-szuka-domku