Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Awit napisał(a):

Co z łapkami? Taki reumatyk kochany.....

Nie jestem pewna czy to reumatyzm, wygląda mi bardziej na jakis uraz. Przywieżli ostatnio gruby, kamienisty żwir i piasek na wybieg i leżą takie chałdy wysokie, a zauwazyłam że Zenuś lubi po nich chodzić. Może gdzieś krzywo staną.....może sobie coś wbił....W każdym razie jutro ma byc sprawdzony.

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto da Zenusiowi domek ? Kto ? Póki Zenuś nie zapadł się w sobie.Bardzo prosimy o domek dla Zenusia.

Trzeba go KONIECZNIE wkleić do kudłaczy:
http://www.dogomania.pl/threads/146370-KudA-acze-w-potrzebie-potrzebna-osoba-do-wizyty-przedadopcyjnej-w-OSTRA-DZIE
A tu wątek ogłoszeniowy Pauliny_mickey:
na 54 stronach ogłasza psa.Za 10 zł.
http://www.dogomania.pl/threads/182034-OgA-oszenia-dla-psA-w-w-potrzebie-Zbieramy-na-dA-ugi-benkA-w-Do-01-04

Rzeknijcie słowo, a będzie miał te ogłoszenia.Ja zapłacę ;)

To samo zaproponowałam u Cekinki.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']a coś się ciotce Fidze pochrzaniło najwyraźniej...

Nic się fidze nie pochrzaniło, zrobiła to na moją prośbę kiedy upewniłam się że
Zeniuś na dom !!!!!!
Tak, tak ciotki...nie śnimy, Zeniu ma dom i to razem z Cekinką :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Wiemy o tym z majuską od poniedziałku ale z premedytacją milczałyśmy bo wiecie jak to jest kiedy nic pewnego i tyle rzeczy do sprawdzenia. A więc dom sprawdzony i taki, o jakim psiaki mogły tylko pomarzyć.....
Więcej napisze na wątku Cekinki bo to ona załatwiła dom dla Zenia, pierwszy nasz dom dla 2 zżytych ze sobą psiaków, których nie trzeba rozdzielać......