Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Czemu nikogo nie zauroczyłeś?:shake::-(

Jeszcze zauroczy. Zeniu to taki dystyngowny Pan, tyle mądrości w nim i klasy i jestem pewna że ktoś to wreszcie doceni.....

Posted

i ja jestem , nie wiedziałam ,że to towarzysz niedoli i opiekun Cekinki...:shake:
oj smutny piesek z Ciebie ...
co z wami będzie...
i dla Zenusia allegro trzeba zrobić

Posted

Zenuś strasznie pragnie ludzia. Na początku kiedy trafił do przytuliska - siedział taki smutny, zrezygnowany, niechętnie opuszczał boks.......Teraz cieszy się jak szalony kiedy przyjeżdżamy, chce być głaskany, sam podchodzi co chwilę i łepek podstawia.....Naprawdę cudowny pies, czuły i wrażliwy, a przy tym taki opiekuńczy dla Cekinki....

Posted

Figuś wielkie dzięki:loveu::loveu::loveu:
Tak patrzę na te jego fotki i nie mogę się nadziwić jaki kochany i łagodny ten pyszczek, Zenulku niech sie ten domek wreszcie odezwie!!

Posted

2 koty to na pewno, a bernardyn spokojny czy zaczepny?? bo Zenio sam nie zaczepia, często biega w całej gromadce boguchwalskich psiaków i sie z nimi zgadza ale jak go który charakterny pierwszy zaczepi to on sie nie daje :) oczywiście nie ma mowy o żadnych walkach na śmierć i życie, Zeniu jest po prostu spokojnym starszym panem,lubi spokój i nie potrzebuje dużo ruchu , bardzo lubi miękkie poduchy pod doopskiem:)