Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Serdecznie dziękujemy :)
On waży 2,5 ;)
72 sztuczki, ale chyba już sobie damy spokój, i będziemy je ciągle przypominać do 100% szybkiego wykonania ; D
Spis Komend
Tutaj Spis komend ;) I zachęcamy także do komentowania dziennika ;)

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

http://i47.tinypic.com/2vwdxer.png jaki przystojniak!
myślę intensywnie o drugim psie dla siebie i kurde nie mogę się zdecydować czy ma to być maluszek (pinczer miniaturowy) czy raczej coś większego. Poza tym mam w domu roczne dziecko, które zanim nauczy się delikatności minie pewnie kilka ładnych latek i to w sumie głownie przez nie myślę o czymś wiekszym:/

Posted

Frisbee wymiata. :evil_lol:

Jak te psy śmiesznie szczekają. :lol: Moja znajoma też ma pinczera i udaje takiego groźnego jak się do mieszkania wejdzie, skacze, szczeka i warczy, a jak się go weźmie na ręce to piszczy, dobra mina do złej gry. :evil_lol: A ten szczek to taki piszczący mają, że jak go słyszę, to nie mogę sie od śmiechu powstrzymać. :eviltong:
Jak byliśmy razem na spacerze, to Tofik dwa razy większy do niego. :razz:
Moja mama jak go zobaczyła to jej pierwsze słowa "ale szczurek" :mdleje:

Posted

Tak, w domu jest także przezywany szczurkiem :3 Kocha ser ponad wszystko, szczególnie jak jest starty - i takie ma wymogi XD Ma uszy wielki - Pan Szczurosław ^^
On niby groźny, jak podejdzie już ktoś, to wtedy ucieka XD
Ale na spacerach, to mój całkiem inny :3 Raz jakąś pare zaplątał smyczą, przez moją nieuwagę XD
On był większy od swoich rodziców. Dlatego to taki mój kundlisz :3
Ostatnia porcja fotek:

Posted

[FONT=Georgia]o rany jakie maleństwo :loveu:
znajoma ma pinczera miniaturowego i gdy pierwszy raz go zobaczyłam to nie wiedziałam jak się z nim bawić więc tylko delikatnie pogłaskałam :evil_lol::evil_lol: i w sumie nie wiele się zmieniło bo przyzwyczajona jestem do tego że mój pies to czołg, który wyznaje zasadę - im brutalniejsza zabawa tym lepsza :evil_lol:
ale mogę zazdrościć tego że Rokiego nie czuć na kolanach, w łóżku mniej miejsca zajmuje :evil_lol:
fajnie że za frisbee gania :) Ruda też to uwielbia
[/FONT]

Posted

Ogółem to ja sie z nim bawię normalnie, łapą pac, i leży XD
Ale on lubi, często sam 'zdycha' jako komenda, rzecz jasna. Szczególnie przy zabawie w ganianego ^^ Jak już nie ma gdzie uciec, wtedy zdycha, i trzeba go drapać, żeby ożył XD W łóżku, dużo zajmuje miejsa XD bo on leży zamiast pionowo, tak jak nałóżku, kładzie sie poziomo, i zajmuje 3/4 wtedy mi zostaje 1/4 XD Tak, on sie uwielbia w takie miejsca wtulać. Wtedy jest ci niewygodnie, gdy tą łapą sie wbije, i niestety ustampiasz XD Taki mały buntownik ^^
Kolejne fotki:

Czas na przypomnienie komend ^^

Posted

[FONT=Georgia]no właśnie to łapą pac mnie przeraża w przypadku drobnych psów ;)
ja jestem mało delikatny człowiek i moje pacnięcia mogłyby skrzywdzić takiego szkraba :evil_lol:

ładnie piąteczkę przybija :razz:

[/FONT]

Posted

Mam ochote nagrać kolejny filmik ^^
Tylko nie wiem, czy z łapaniem frisbee, agi, dog dance i flyballem, czy może już wszystkie sztuczki w jednym filmiku...cóż, narazie będę zdjęcia wstawiać ^^
Chcecie jakiejś fotke? ;)