Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ach, niestety XD Ale pociąg przejechał tuż przed nami, mam zdjęcie! XD No, i ludzie nam odmachali XD
Tereny nie wiem czy fajne, choć zaczynam je lubić XD
Kolejne fotki ;)

No, reszte dam także potem ;>

Posted

Heh, na torach jest superaśnie <3 Zawsze machamy jak pociąg jedzie xD
Część dalsza:

Było gorąco, a główka przekrzywiona do tekstu: Roki, czy Roki jest psem? xD Zawsze wtedy kręci główką : D

...

• 3 weeks later...
Posted

Jak narazie to nic ciekawego, choć masę przygód mamy już za sobą ;>
I próbujemy coś wymyślić do dog dance, za 12 dni wyjeżdżamy.! : )

Posted

8 sierpnia ;)
Dzisiaj byliśmy u weterynarza, bo Roki coś sie często zapowietrzał, i myślałam, że ma robaki czy cuś, ale naszczęście nie ; )
I musieliśmy też znaczek kupić, bo Roki zgubił, a do Wawy tata specjalnie nie bd jechał po znaczek...no ale najważniejsze, że jakiś tam jest ; )

Posted

O rany, ale mnie tu dawno ie było... Ale obiecuję poprawę ^^
Fajnie Ci, ja też bym chciała na psi obóz pojechać, ale Fanta nie toleruje ONków a tam na pewno jakiś się znajdzie :roll:
To wyjeżdżasz za 6 dni tak? Miłego pobytu życzę! Macie wrócić z dużą ilością fotek :evil_lol:

Posted

Dziękujemy :P
Napewno dużo zdjęć będzie
Ada - tak sie składa, że Roki też ONów nie toleruje xP
A akurat koleżanka bd z ONem, zobaczymy, jak to bd.. xd

• 2 weeks later...
Posted

Wróciliśmy.! ^^ A fotek jest dużo dużo ale w temacie obozu na 440 str w linku ;>
Było zajebiście <3 . Aż chce sie wracać. xP I tak sie stało, że ONek pokochał kundlisza, a kundlisz ONka XD

Posted

Ada i Fanta napisał(a):
O rany, ale mnie tu dawno ie było... Ale obiecuję poprawę ^^
Fajnie Ci, ja też bym chciała na psi obóz pojechać, ale Fanta nie toleruje ONków a tam na pewno jakiś się znajdzie :roll:
To wyjeżdżasz za 6 dni tak? Miłego pobytu życzę! Macie wrócić z dużą ilością fotek :evil_lol:

Nie wyobrażam sobie mojego psa na obozie :)Zamęczyłby wszystkich nadstawiając się do miziania i zabawy,a psy zaczepiałby do zabawy tak długo,aż miałyby go dość.:)

• 1 month later...
Posted

To chyba dobrze, no nie ? :D Dawno mnie tu nie było...dla odmiany, filmik;
http://www.youtube.com/watch?v=1aDYJr2crJU
ale to i tak beznadziejne oo' ale to cud, że Roki robił to na DWORZE na SPACERZE, gdzie szczekały PSY Oo' on tego nigdy nie robił... xd niedługo dam z piłeczką, frisbee itp. bo piłeczke mam a frisbee nie xp no i po obozie super :>

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki. ;) Mam troszeńkę jeszcze fotek, niedługo coś postaram się dodać na blogu, no i szablon zmienić. xD niestety zdjęcia robione komórką. Taa, mój tata był baaardzo szczęśliwy, choć może i troche się zdziwił jak powiedziałam Roki akuku i zrobił akuku tacie XDD No ale zdjęcia;
Z kiedyś tam;