Sylwia K Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Fajne macie tereny spacerowe Roki widzę, ze zziajany i zmęczony spacerkiem:p Quote
fioneczka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 http://i45.tinypic.com/1239qfb.png pociąg mu uciekł i teraz na piechotę musi iść ;) fajny ten Twój mikroskopijny psiunek :loveu: Quote
Pin Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Ach, niestety XD Ale pociąg przejechał tuż przed nami, mam zdjęcie! XD No, i ludzie nam odmachali XD Tereny nie wiem czy fajne, choć zaczynam je lubić XD Kolejne fotki ;) No, reszte dam także potem ;> Quote
Kazuro Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Jaakie on ma wielkie uszy xD A te tereny spacerowe to masz podobne do moich, też musimy przez tory z Fantą łazić ;) Quote
Pin Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Heh, na torach jest superaśnie <3 Zawsze machamy jak pociąg jedzie xD Część dalsza: Było gorąco, a główka przekrzywiona do tekstu: Roki, czy Roki jest psem? xD Zawsze wtedy kręci główką : D ... Quote
Pin Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Jak narazie to nic ciekawego, choć masę przygód mamy już za sobą ;> I próbujemy coś wymyślić do dog dance, za 12 dni wyjeżdżamy.! : ) Quote
Kama & Diana Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 http://i46.tinypic.com/23lblvs.png doberman? Tak, piękny :) Quote
Pin Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 8 sierpnia ;) Dzisiaj byliśmy u weterynarza, bo Roki coś sie często zapowietrzał, i myślałam, że ma robaki czy cuś, ale naszczęście nie ; ) I musieliśmy też znaczek kupić, bo Roki zgubił, a do Wawy tata specjalnie nie bd jechał po znaczek...no ale najważniejsze, że jakiś tam jest ; ) Quote
taxelina Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Witam po raz pierwszy ale nie ostatni! Ale ma fajne uszy! Jakbys miala czas zajrzyj do zwariowanego trio ze szwecji Quote
Kazuro Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 O rany, ale mnie tu dawno ie było... Ale obiecuję poprawę ^^ Fajnie Ci, ja też bym chciała na psi obóz pojechać, ale Fanta nie toleruje ONków a tam na pewno jakiś się znajdzie :roll: To wyjeżdżasz za 6 dni tak? Miłego pobytu życzę! Macie wrócić z dużą ilością fotek :evil_lol: Quote
Pin Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Dziękujemy :P Napewno dużo zdjęć będzie Ada - tak sie składa, że Roki też ONów nie toleruje xP A akurat koleżanka bd z ONem, zobaczymy, jak to bd.. xd Quote
Sylwia K Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 pamiętamy o was i czekamy na powrót z obozu:cool3: Quote
Pin Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Wróciliśmy.! ^^ A fotek jest dużo dużo ale w temacie obozu na 440 str w linku ;> Było zajebiście <3 . Aż chce sie wracać. xP I tak sie stało, że ONek pokochał kundlisza, a kundlisz ONka XD Quote
Obama Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ada i Fanta napisał(a):O rany, ale mnie tu dawno ie było... Ale obiecuję poprawę ^^ Fajnie Ci, ja też bym chciała na psi obóz pojechać, ale Fanta nie toleruje ONków a tam na pewno jakiś się znajdzie :roll: To wyjeżdżasz za 6 dni tak? Miłego pobytu życzę! Macie wrócić z dużą ilością fotek :evil_lol: Nie wyobrażam sobie mojego psa na obozie :)Zamęczyłby wszystkich nadstawiając się do miziania i zabawy,a psy zaczepiałby do zabawy tak długo,aż miałyby go dość.:) Quote
Pin Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 To chyba dobrze, no nie ? :D Dawno mnie tu nie było...dla odmiany, filmik; http://www.youtube.com/watch?v=1aDYJr2crJU ale to i tak beznadziejne oo' ale to cud, że Roki robił to na DWORZE na SPACERZE, gdzie szczekały PSY Oo' on tego nigdy nie robił... xd niedługo dam z piłeczką, frisbee itp. bo piłeczke mam a frisbee nie xp no i po obozie super :> Quote
Daga&Maks Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 rewelacyjny jest i taki skupiony na tobie :D Quote
Sylwia K Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 super filmik, najbardziej mi się podoba jak robi 'hop':p Quote
Pin Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Dzięki. ;) Mam troszeńkę jeszcze fotek, niedługo coś postaram się dodać na blogu, no i szablon zmienić. xD niestety zdjęcia robione komórką. Taa, mój tata był baaardzo szczęśliwy, choć może i troche się zdziwił jak powiedziałam Roki akuku i zrobił akuku tacie XDD No ale zdjęcia; Z kiedyś tam; Quote
Pin Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Pewnego pięknego dnia, kiedy to Roki zaczął ganiać piłkę na dworze. Quote
Recommended Posts