Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia z Demonem napisał(a):
ooo nawet Klarcia jest :) jak miło :) ale na żywo i tak jest lepsza niz na filmiku :)

A jest jest, bo miałam nadzieję że ktoś coś napiszę na temat filmiku. Ale coś nie baudzo.

Posted

Viris napisał(a):
A jest jest, bo miałam nadzieję że ktoś coś napiszę na temat filmiku. Ale coś nie baudzo.

liczylas pewnie ze ktos cos powie ze buldozek na torze to niecodzienny widok, a jak widac radzi sobie dobrze ... a tu o ... czyzby nikogo nie zdziwil widok buldozka na torze?

Posted

Viris napisał(a):

Czemu nie poprawiłaś strefy :diabloti:
Oprócz tego bardzo ładnie :razz:

Posted

Kasia z Demonem napisał(a):
liczylas pewnie ze ktos cos powie ze buldozek na torze to niecodzienny widok, a jak widac radzi sobie dobrze ... a tu o ... czyzby nikogo nie zdziwil widok buldozka na torze?
E nie, sama szukałam wieści o buldożkach na agility i może popularne nie są, ale bywają.
Bardziej liczyłam na "cokolwiek" sama nie wiem na co:roll:

Saba - To wszystko przez te emocje:evil_lol: My dopiero zaczynamy i wszystko jest dla nas nowe. Mamy duże problemy z motywacją - chociaż Klara uwielbia kładkę i huśtawkę i ostatnio się śmialiśmy że powinnam ją motywować taką zabawką - mini kładeczką:eviltong:

Bardzo się cieszę z Twojego " Bardzo ładnie":loveu:

• 6 months later...