OlaAB Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 spoko dziewczyny - same nie zauważycie kiedy TO:cool3: zadziała Quote
Saba Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Owszem zadziałało Saba juz nie chodzi po toże tylko biega, ale żeby nie móc jej dogonić to raczej nie możliwe. My 3 lata trenujemy. Quote
AniaP Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Saba']Ja jak biegne z Sabą to cały czas cos wołam, aż czasami mi głupio, No, ja mam to samo. :lol: [quote name='Saba'] ale dzieki temu toche szybciej biegnie. Hm, no mam taka nadzieję, że Asti dzięki: [quote=] jej to trzeba powtarzać "dobry pies" często i dobitnie biegnie szybciej. :razz: Oj, a chwalona to ona luuuuuubi być, oj lubi. :eviltong: Żeby jeszcze tak w obedience można było ciągle do psa gadać i chwalić i robić małpi cyrk :evil_lol: , oj to o wiele lepiej by nam wychodzilo. ;) Quote
Mokka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Saba napisał(a):Ja jak biegne z Sabą to cały czas cos wołam, aż czasami mi głupio, ale dzieki temu toche szybciej biegnie. A potem na zdjęciach z zawodów wszyscy przewodnicy mają otwarte usta :evil_lol: . Quote
Flaire Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Mokka napisał(a):A potem na zdjęciach z zawodów wszyscy przewodnicy mają otwarte usta :evil_lol: .Ale tylko Kenia zawsze ma owtarty pysk, bo ona do PATI mówi"Dawaj, dawaj Pańcia, biegnij, no, doooobra PATI". :-) Quote
stereo Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Dzisiejszy trening początkujących w Cavano: Slalom Negra (strasznie mi się podoba, jak zarzuca tyłeczkiem ;-)) Samba: Bianka: Mini kombinacja Negra: Bianka: Samba: Tigra: Tor Negra: Samba: Bianka: Quote
Medorowa Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Po prostu cudowne cudeńko :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
shangri_la Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 witam znalazlams tronke gdzie jest naprawde duzo filmikow, raczej jeszcze nie byla tu podana. sa tu: wystawy, agility, frisbee, skoki do wody i jeszcze pare innych, polecam http://www.events.purina.com/dogs/events/index.aspx po prawej w "events" mozna wybrac kategorie :) Quote
Klaudia:-) Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Jestem pod wrazeniem postępów Fanty,a przecież nie było mnie tylko na 2-3 treningach. Brawo Quote
Polna Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Nie uczyłysmy sie dlugo :) chyba od konca kwietnia ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Tym bardziej należą sie gratulacje :multi: :multi: :multi: Quote
asia&smyk Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Kurcze, a mi nie działaja żadne filmiki na tym zippyvideos, czy jak im tam. :shake: :( Quote
KaRa_ Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ja z moja Era od paru dni zaczelismy cwiczyc;) Narazie takie cos umiemy troszke: http://s64.photobucket.com/albums/h180/sabaera10/?action=view¤t=filmMOV.flv Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 no proszę i to po kilku dniach :) a z jakiej części Poznania jesteś??? Quote
KaRa_ Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):no proszę i to po kilku dniach :) a z jakiej części Poznania jesteś??? Za lotniskiem mieszkam;). Jak myślicie wyjdzie coś z tego psa?:lol: A ćwiczyłam z nią jakies 4 dni Quote
Zielsko Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Tu macie jeszcze rozne filmy :) http://www.kafort.pl/obrazki/filmy.htm Quote
Paskuda_Bandzior Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 troche odświeżymy atmosferkę :P http://www.youtube.com/watch?v=GKtx-B1V3ZU Bandzik na naszym "torze" :))) Quote
Klaudia:-) Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Bandzior zrobił ogromne postępy,wielkie grtulacje dla Ciebie i psiaka. Jednak popełniacie niewielkie błędy(zresztą jak większość z nas) niby są to detale,ale zaważają na czystości przebiegu. Nie zaliczona strefa na huśtawce(chyba za szybko dobiegłaś od przeszkody i zeskoczył w bok zamiast w przód),slalom nie od tej strony(może lepiej jak byś odeszła kawałeczek w lewo i dopiero powiedziała slalom),zrzutka na ostatniej hopce to nie był nieudany skok tylko Ty się za wcześnie zatrzymałaś i psiak chcąc też zwolić zrzucił tyczkę. Jeszcze raz gratuluje postępów i oby tak dalej. Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dzięki bradzo :) zdaję sobie sprawę z tej strefy na huśtawce ale jak potem ćwiczyliśmy już na wyższym podparciu to zaliczał :) po prostu on na takiej nieskiej cos nie łapał i to już mamy dosyć przerobione :) chociaż na pełnej wys, nadal nie robimy :/ co do zrzutki na ostatniej tyczce to sszczerze powiem, że nie wpadłam na to ! Będę bardziej uważać na zwalnianie :) A slolom od złej strony? chodzi o to że ja źle weszłam ? Bo Bandzi zaczął chyba dobrze :) postępy to zasługa głównie ćwiczeń i cieszę się że nie tylko ja je zauważam :D Quote
Klaudia:-) Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Jak pierwszy raz robi slalom to mija pierwszą tyczkę od złej strony,a dopiero jak go odwołałaś zrobił poprawnie. Dlatego uważam,że powinnaś odejść kawałeczek w lewą stronę i pokazać psu ruchem ręki jak ma wejść do slalomu. Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 aha ! tak rzeczywiście za pierwszym razem źle wszedł... ja mu tak jakby drogę zastawiłam sobą :/ dzięki! Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ooooo......:crazyeye: kurcze! niezła Tia.......:) Quote
nathaniel Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Taura napisał(a):Mi opadła szczena :crazyeye: : http://www.youtube.com/watch?v=oDTt4lGhxjw&mode=related&search= O ja Cię sunę ... Quote
Recommended Posts