blacky. Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Wiedzą, wiedzą - i są przede wszystkim Wam bardzo wdzięczni, za to że powiedziałyście o umowie i za namiary na osoby, które mogły by skontrolować dom. :) Ale umowa adopcyjna dopiero do nich dojedzie... Quote
blacky. Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Właśnie weszłam żeby napisać o Esce :) Ani gościu ze Stargardu, ani Pani ze Świnoujścia się nie zgłosiła, ani nie przyjechała. Eska w poniedziałek przyjedzie do mojego przytuliska. Niestety ... :( Quote
Cudak Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Gdzie jest ogłoszona? Podstawa to allegro, alegratka i infoludek... Quote
Greven Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Gdzie jest to Twoje przytulisko? Warunki domowe, kojcowe? Masz www? O Esce jest powiadomiona Fundacja AST? Quote
katlis Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Greven napisał(a):Gdzie jest to Twoje przytulisko? Warunki domowe, kojcowe? Masz www? O Esce jest powiadomiona Fundacja AST? Przytulisko jest w Gryfinie, a blacki 764 to nasza stara znajoma angel z Gryfina. Pamiętasz Geven spektakularną zbiórkę na psa z połamaną łapą w grudniu 2009? Quote
blacky. Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='Greven']Gdzie jest to Twoje przytulisko? Warunki domowe, kojcowe? Masz www? O Esce jest powiadomiona Fundacja AST? Przytulisko w Gryfinie na terenie Przedsiębiorstwa Usług Komunalnych ul. Targowa 1 Psiaki są w klatkach, masz tutaj zdjęcie: www.kojec-gryfino.bloog.pl Fundacja AST o niej nie wiem, ale dam im znać jak już sunia będzie u nas. [quote name='Cudak']Gdzie jest ogłoszona? Podstawa to allegro, alegratka i infoludek... Allegro miała, aukcja się zakończyła, wystawie ponownie z pewniejszym opisem i zdjęciami jak sunia będzie w przytulisku Tak to ja organizowałam zbiórkę na Bruna... Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]Uwaga, uwaga !![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Z tym postem dziękuję Wszystkim zaangażowanym i osobą[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]które pomogły. Sunia dzisiaj miała do mnie przyjechać, ale[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]znalazły się 2 dziewczyny ze Szczecina, które wzięły Eskę.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Umowa adopcyjna podpisana, a dziewczynki powiedziały, że[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]mieszkają w dużym domu, i mają pudla : )) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Państwo byli zobaczyć mieszkanie i byli pod wrażeniem :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jeszcze raz dziękuję i[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE WĄTKU ! [/FONT] Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Tak, nie było problemu, sunia mieszkała z kotem z pudlem było 0 problemu :) Quote
andzia69 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 mam nadzieję, ze to dobry domek i nie będziemy odgrzebywac za parę wątku, bo psiana wróci... trzymam kciuki ale cieszyc się będę pełną gębą za miesiąc;) Quote
katlis Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 blacky764 napisał(a):Tak, nie było problemu, sunia mieszkała z kotem z pudlem było 0 problemu :) Na kiedy planujesz wizytę poadopcyjną? W Szczecinie jest wiele cioteczek wprawionych w rekrutacji, więc nie będzie problemu z kontrolą. Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 katlis napisał(a):Na kiedy planujesz wizytę poadopcyjną? W Szczecinie jest wiele cioteczek wprawionych w rekrutacji, więc nie będzie problemu z kontrolą. Dopiero dzisiaj tam pojechała, a osoba do wizyt poadopcyjnych już jest (z poza forum) będzie tam jeździć co dwa miesiące lub trzy. A pierwsza wizyta za 2 tygodnie żeby zobaczyć jak się psu tam żyje :) Quote
katlis Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 blacky764 napisał(a):Dopiero dzisiaj tam pojechała, a osoba do wizyt poadopcyjnych już jest (z poza forum) będzie tam jeździć co dwa miesiące lub trzy. A pierwsza wizyta za 2 tygodnie żeby zobaczyć jak się psu tam żyje :) A dla czego z poza forum? Jakie ta osoba ma doświadczenie w ocenianu kompetencji nowego właściela Po pomoc przyszłaś na forum Quote
Cudak Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Miejmy nadzieję, że osoba, która będzie Eskę odwiedzać ma doświadczenie i zauważy, jak będzie coś nie tak. Tak, czy inaczej moim zdaniem wątek nie powinien zostać zamknięty - zwykle, jak pies trafia do adopcji staramy się nadal śledzić jego losy. Miło jest co jakiś czas popatrzeć na zdjęcia szczęśliwego psiaka z nowego domku ;) Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Wiem że przyszła tutaj prosić o pomoc, ale Eskę będzie odwiedzać mój znajomy, który po prostu nie pozwolił na to żeby Eska trafiła do schroniska, Nie ma żadnego doświadzczenia... Jak jest jakaś osoba która może robić wizyty poadopcyjne to nie ma problemu, przynajmniej ja go nie widzę... Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Cudak napisał(a):Miejmy nadzieję, że osoba, która będzie Eskę odwiedzać ma doświadczenie i zauważy, jak będzie coś nie tak. Na pewno, facet zna ją od tych 2 lat i ludzie którzy byli opiekunami Eski są jego nie doszłymi teściami... Także na dobrym życiu Eski bardzo mu zależy.. Quote
Greven Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Po co zamykać wątek, teraz chyba będą jakieś relacje poadopcyjne co jakiś czas? Aha, to pudel, czy spaniel? Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Greven napisał(a):Po co zamykać wątek, teraz chyba będą jakieś relacje poadopcyjne co jakiś czas? Aha, to pudel, czy spaniel? Właśnie się pomyliłam - spaniel... Znaczy zdjęć ja nie będę dostawać, co jakiś czas to będą 2-3 miesiące... Quote
Recommended Posts