Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

justynia napisał(a):
Oj, kochane, kochane :loveu: A najbardziej jak się trzeba z pieleszy łóżkowych wygrzebać o 6.30, albo i wcześniej, no czasami do 8 da pospać :evil_lol: Ale czegóż się nie robi dla kofanego biszkopcika??

Witamy Żabko :multi::multi::multi:!!! Miluśki masz nick ;)

Thx :lol:
Heh... to przynajmniej do tej 6 se pośpisz :evil_lol:
Mój Roki chce siusiu punkt 4 lub 5 rano :mad: . A jak po 5 min nie wstaniesz to pod drzwiami zostawia prezent :angryy: . Na szczęście tak się tylko 2 razy zdarzyło, ale lepiej nie zapeszać :x

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tamcia ma samoobsługę , może przebierać w zabawkach do woli ...

a na 2 focie to jakbym Tuffiego widziała, uwielbia chować się w różne zakamarki :evil_lol:

Pozostaje mi tylko potwierdzic,że śliczną sunieczkę masz, ma cudowny pyszczorek :loveu::loveu::loveu:

Posted

justynia napisał(a):
Ha, Tama jest u mnie jakieś 5 tygodni, także to początek kolekcji :evil_lol:
Półeczka się niska znalazła, a że Tama trochę większa jest od Ery i Tekusi (mogę tak zdrobnić?;)) więc dostaje. Tylko żeby jeszcze odnosiła na miejsce :mad: Zazwyczja się zabawki walają po podłodze, a kiedyś mąż o mało co nie dostał zawału, jak po ciemku na kiełbaskę piszczącą stanął :diabloti:

Ależ proszę bardzo. Eee jak 5 tygodni to jeszcze Ci się nazbiera :evil_lol: :eviltong: Ja też po ciemku wchodzę na kostki, piłeczki, pluszaki, i inne porozrzucane po całym domu :eviltong:

Posted

Słuchajecie Ciotunie, Tama dziś dostała pierwszą cieczkę :lol: Ja tu ją biorę na ręce no i proszę, trochę mokro ma :evil_lol:
Pewnie ma już dość tego mojego zaglądania w TE miejsca, bo na początku się zastanawiałam, czy się może skaleczyła, czy co... Przynajmniej jedno mam z głowy- sterylka będzie po I cieczce :evil_lol: Teraz się musze przygotować na inwazję machos samczos :diabloti:
To na dobry początek kilka zdjątek młodej kobitki:
"No, co mi przerywasz toaletę? Znów ten aparat...:mad:"

"Ach, pyszny patyczek, pyszny!"

Posted

justynia napisał(a):
Słuchajecie Ciotunie, Tama dziś dostała pierwszą cieczkę

Wow!!!! :multi::multi::multi::multi: Masz już prawdziwą kobietkę w domu!!!
:BIG::laola::cunao:
Ucałowania dla Was obu :lol:

Posted

Ojejciuś, jakie to pyszne :sabber: :evil_lol:
A Pańcia w tle miała włączoną Dogomanię. :cool3:
No to Justynka masz już prawidzwą kobitkę w domku. :knajpa: Tamcia, ale Ty szybko rośniesz... :-( ;)

Posted

Behemot napisał(a):
Wow!!!! :multi::multi::multi::multi: Masz już prawdziwą kobietkę w domu!!!
:BIG::laola::cunao:
Ucałowania dla Was obu :lol:
Ach, dziękujemy, ależ całusowanko :loveu: Właśnie mężowi powiedziałam, że jest już w mniejszości, no bo w końcu ma dwie kobitki w domciu, a nie kobitkę i szczeniorka:lol: Swoją drogą, to dobrze, że zdążyłaś Bohemot ze sterylką Soni, bo w sumie to są w podobnym wieku... No, ale Sonia to 3 razy moja Tamcia, a większe psiaki później dostają cieczkę, przynajmniej tak wyczytałam :lol: Chyba, że Tama jest jednak starsza...

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Ojejciuś, jakie to pyszne :sabber: :evil_lol:
A Pańcia w tle miała włączoną Dogomanię. :cool3:
Obowiązkowo :evil_lol:, bo te zdjączka są bardzo świeże, robiłam tuż przed wrzuceniem do topiku :lol:
g_o_n_i_a napisał(a):
No to Justynka masz już prawidzwą kobitkę w domku. :knajpa: Tamcia, ale Ty szybko rośniesz... :-( ;)
Oj, rośnie, rośnie... Dziś ją ważyłam i w półtora miesiąca u nas przybrała na wadze pół kilo... Z 5,5, na 6,100 :multi: Ciekawe tylko czy jeszcze urośnie :razz:

Posted

Behemot napisał(a):
Justyniu, a czy Tamcia podczas cieczki będzie chodziła po domu w gaciach? :cool3:
Żądam zdjęcia Tamy w gaciach! :zly7:

Tamcia w gaciach :roflt:

Era serdecznie nie znosi gaci więc pańcia posłusznie chodzi za sunią z jej kocykiem...:stupid:

Posted

Behemot napisał(a):
Justyniu, a czy Tamcia podczas cieczki będzie chodziła po domu w gaciach? :cool3:
Żądam zdjęcia Tamy w gaciach! :zly7:
No właśnie jeszcze nie wiem :niewiem:. Na razie bardzo nie brudzi, no bo to drugi dzień... Zlizuje sobie, a bardziej ma podpuchnięte, wiecie gdzie :oops:
Tyle, że mamy jasny dywan (w zasadzie jedyny w mieszkaniu, reszta to trzy małe dywaniczki- też niestety jasne :cool3: i jedne ciemny), pozostałe powierzchnie to linoleum. Zobaczymy, czy będzie bardzo brudziła, może niewiele, bo w końcu to nie owczarek niemiecki ;) Najwyżej mąż padnie zemdlony, bo na widok krwi słabo mu :shiny: Moi rodzice przy Korze dywan na ten czas po prostu zwijali. Tylo się zastanawiam, co będzie, jak wyjdziemy, bo ona zostając sama wskakuje skubaniec na wersalkę :mad:. Chyba przykryjemy czymś w razie czego.
Dziś do teściów jedziemy, więc nie będę mieć nawet kiedy majteczek kupić, ale jeśli będzie się w nie stroić, zdjątka obiecuję ;)