żabka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 justynia napisał(a):Oj, kochane, kochane :loveu: A najbardziej jak się trzeba z pieleszy łóżkowych wygrzebać o 6.30, albo i wcześniej, no czasami do 8 da pospać :evil_lol: Ale czegóż się nie robi dla kofanego biszkopcika?? Witamy Żabko :multi::multi::multi:!!! Miluśki masz nick ;) Thx :lol: Heh... to przynajmniej do tej 6 se pośpisz :evil_lol: Mój Roki chce siusiu punkt 4 lub 5 rano :mad: . A jak po 5 min nie wstaniesz to pod drzwiami zostawia prezent :angryy: . Na szczęście tak się tylko 2 razy zdarzyło, ale lepiej nie zapeszać :x Quote
Alka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Tamcia ma samoobsługę , może przebierać w zabawkach do woli ... a na 2 focie to jakbym Tuffiego widziała, uwielbia chować się w różne zakamarki :evil_lol: Pozostaje mi tylko potwierdzic,że śliczną sunieczkę masz, ma cudowny pyszczorek :loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 justynia napisał(a):Ha, Tama jest u mnie jakieś 5 tygodni, także to początek kolekcji :evil_lol: Półeczka się niska znalazła, a że Tama trochę większa jest od Ery i Tekusi (mogę tak zdrobnić?;)) więc dostaje. Tylko żeby jeszcze odnosiła na miejsce :mad: Zazwyczja się zabawki walają po podłodze, a kiedyś mąż o mało co nie dostał zawału, jak po ciemku na kiełbaskę piszczącą stanął :diabloti: Ależ proszę bardzo. Eee jak 5 tygodni to jeszcze Ci się nazbiera :evil_lol: :eviltong: Ja też po ciemku wchodzę na kostki, piłeczki, pluszaki, i inne porozrzucane po całym domu :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 justynia napisał(a): Cześć Gonia!!! Tu jestem, chodź do mnie! :bluepaw: Oj przyjdę kiedyś do Ciebie i wymizam Cię po tym biszkoptowym futerku :loveu: :loveu: Quote
Patikujek Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 KaRa_TC napisał(a): No nie moge:lol: Czego ona tam szukała?:lol: Ona tak specjalnie do zdjęcia pozowała:evil_lol: Quote
Koma Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 te uszka ma przesłodkie :loveu: :loveu: :loveu: kochana Tamcia :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Dobry wieczór!! A gdzie nowe fotki Biszkopcika? :cool3: Quote
Patikujek Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Nasza biszkoptowa panienka jest przecudowna:loveu: Quote
justynia Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 KaRa_TC napisał(a): No nie moge:lol: Czego ona tam szukała?:lol: Hihihi, kostecki, a że ma długie łapki, to prawie zawsze się jej udaje wyciągnąć :lol: Quote
justynia Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Słuchajecie Ciotunie, Tama dziś dostała pierwszą cieczkę :lol: Ja tu ją biorę na ręce no i proszę, trochę mokro ma :evil_lol: Pewnie ma już dość tego mojego zaglądania w TE miejsca, bo na początku się zastanawiałam, czy się może skaleczyła, czy co... Przynajmniej jedno mam z głowy- sterylka będzie po I cieczce :evil_lol: Teraz się musze przygotować na inwazję machos samczos :diabloti: To na dobry początek kilka zdjątek młodej kobitki: "No, co mi przerywasz toaletę? Znów ten aparat...:mad:" "Ach, pyszny patyczek, pyszny!" Quote
Behemot Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 justynia napisał(a):Słuchajecie Ciotunie, Tama dziś dostała pierwszą cieczkę Wow!!!! :multi::multi::multi::multi: Masz już prawdziwą kobietkę w domu!!! :BIG::laola::cunao: Ucałowania dla Was obu :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ojejciuś, jakie to pyszne :sabber: :evil_lol: A Pańcia w tle miała włączoną Dogomanię. :cool3: No to Justynka masz już prawidzwą kobitkę w domku. :knajpa: Tamcia, ale Ty szybko rośniesz... :-( ;) Quote
justynia Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Behemot napisał(a):Wow!!!! :multi::multi::multi::multi: Masz już prawdziwą kobietkę w domu!!! :BIG::laola::cunao: Ucałowania dla Was obu :lol: Ach, dziękujemy, ależ całusowanko :loveu: Właśnie mężowi powiedziałam, że jest już w mniejszości, no bo w końcu ma dwie kobitki w domciu, a nie kobitkę i szczeniorka:lol: Swoją drogą, to dobrze, że zdążyłaś Bohemot ze sterylką Soni, bo w sumie to są w podobnym wieku... No, ale Sonia to 3 razy moja Tamcia, a większe psiaki później dostają cieczkę, przynajmniej tak wyczytałam :lol: Chyba, że Tama jest jednak starsza... Quote
justynia Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Ojejciuś, jakie to pyszne :sabber: :evil_lol: A Pańcia w tle miała włączoną Dogomanię. :cool3: Obowiązkowo :evil_lol:, bo te zdjączka są bardzo świeże, robiłam tuż przed wrzuceniem do topiku :lol: g_o_n_i_a napisał(a):No to Justynka masz już prawidzwą kobitkę w domku. :knajpa: Tamcia, ale Ty szybko rośniesz... :-( ;) Oj, rośnie, rośnie... Dziś ją ważyłam i w półtora miesiąca u nas przybrała na wadze pół kilo... Z 5,5, na 6,100 :multi: Ciekawe tylko czy jeszcze urośnie :razz: Quote
olcha Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 :lying: :lying::lying: Jacieeeee ale widoczna zmiana ;) :eviltong: GRATULACJE!!! :eviltong: Quote
Behemot Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Justyniu, a czy Tamcia podczas cieczki będzie chodziła po domu w gaciach? :cool3: Żądam zdjęcia Tamy w gaciach! :zly7: Quote
olcha Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Behemot napisał(a):Justyniu, a czy Tamcia podczas cieczki będzie chodziła po domu w gaciach? :cool3: Żądam zdjęcia Tamy w gaciach! :zly7: Tamcia w gaciach :roflt: Era serdecznie nie znosi gaci więc pańcia posłusznie chodzi za sunią z jej kocykiem...:stupid: Quote
justynia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Behemot napisał(a):Justyniu, a czy Tamcia podczas cieczki będzie chodziła po domu w gaciach? :cool3: Żądam zdjęcia Tamy w gaciach! :zly7: No właśnie jeszcze nie wiem :niewiem:. Na razie bardzo nie brudzi, no bo to drugi dzień... Zlizuje sobie, a bardziej ma podpuchnięte, wiecie gdzie :oops: Tyle, że mamy jasny dywan (w zasadzie jedyny w mieszkaniu, reszta to trzy małe dywaniczki- też niestety jasne :cool3: i jedne ciemny), pozostałe powierzchnie to linoleum. Zobaczymy, czy będzie bardzo brudziła, może niewiele, bo w końcu to nie owczarek niemiecki ;) Najwyżej mąż padnie zemdlony, bo na widok krwi słabo mu :shiny: Moi rodzice przy Korze dywan na ten czas po prostu zwijali. Tylo się zastanawiam, co będzie, jak wyjdziemy, bo ona zostając sama wskakuje skubaniec na wersalkę :mad:. Chyba przykryjemy czymś w razie czego. Dziś do teściów jedziemy, więc nie będę mieć nawet kiedy majteczek kupić, ale jeśli będzie się w nie stroić, zdjątka obiecuję ;) Quote
justynia Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Zdjątka z pluszowym kolegą: Cierpliwego mam psieska, nie :lol:? Niestety, na koniec tak go potraktowała :evil_lol: Quote
Behemot Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 justynia napisał(a):Zdjątka z pluszowym kolegą: I to ma być mała kobietka? Przecież to dzidzia jeszcze :loveu: Pluszakami się bawi, maleństwo :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Justynka, jesteś pewna czy to przypadkiem nie jest brat Tamci? Tacy podobni... :evil_lol: Czy Ona zawsze tak szeroko ma te przednie łapcie? Słodka :iloveyou: Quote
żabka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 justynia napisał(a): Ale jesteśmy do siebie podobni :evil_lol: Ale chyba dlatego nie ma tu miejsca dla nas dwóch :evil_lol: Słodziasek :] Quote
KaRa_ Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 No no świetny ten kolega Tamci:razz: A gratulujemy jej dorosłości:cool3: Quote
Recommended Posts