justynia Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 nathaniel napisał(a):Przecież to widać że na pierwszym zdjęciu jest TZ Justyni :) (Wybaczcie, ale zdrowa kobieta płaska nie jest) Pudło- to ja! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój TZ ma trochę większy brzuszek, więc Tamcia ma mniej miejsca przez to na kolanach :lol:- ale za to ma ala poduszeczkę :evil_lol: Oto Tamcia u mojego TZ-a:lol: No wiesz co, Nathaniel, już mam kompleksy :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( No fakt- marna miseczka A (albo mała B jak jakaś firma zawyża rozmiary:cool3:), no ale coś tam w końcu mam! Na dowód chyba muszę wkleić moje zdjączko (proszę się uważnie przyjrzeć tam gdzie trzeba :oops:) Olcha, Koma- faktycznie zmieniłam i spodnie i bluzkę, bo mi się gorąca zrobiło, więc zrzuciłam na ziemię Tamę (dopiero niedawno się nauczyła, co to znaczy "zejdź", wcześniej siłą trzeba ją było siłą z kolan zwalać :evil_lol:), no i się przebrałam :lol: Bora- pewnie i Torcia uwielbia dziwne pozycje przybierać :evil_lol: No to jeszcze Tamcia: Cebulowa... ...i buraczana i na miedzy: zachód słońca nad polami: Quote
nathaniel Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ło kurde, ale gafę palnęłam, aaaaaaa.... Głupol.... :mad::mad: Zgredek zły, zgredek się ukarać. Jesssuuuuuuuuuuuuuuu jaka ja głuuuuupia, ja nie wiem ja 100% pomysle zanim cos napisze ;/. Wiesz co ja Ci tu posty nabijać będe , żeby to moje "obeznanie" , zniknęło gdzieś :). Ps. Tak mi źle, tak mi szaro... Ps2. Ja sobie tego nie daruję .... Wróćmy do tematu Tamci. (myślałam nad skasowaniem tamtego posta :D no , ale skoro juz mnie zacytowałaś , ale na tych fotkach twoje kończyny dolne też mi bardziej na męskie wyglądąły) Quote
justynia Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 He, he, Beatko, spokojnie ;-) Ja się nie obraziłam, tylko mi humor poprawiłaś, bo od rana jakoś czarno wszystko widzę :cool3: No i zmusiłaś mnie do ujawnienia się na wizji :evil_lol: A propo płaskości, to pomijając ten rozmiar A :shiny: to musiałam się nachylić, coby zdjęcie zrobić, bo sama byłam no i koszulka zakryła moje marne wdzięki :lol: No więc niech Ci już kolorowo będzie! No więc wróćmy do Tamci: Lubi pchać łeb tam gdzie nie trzeba :evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Tamcia jaka zadowolona, tylko mam jedno pyt. czyj to seksowny tyłeczek na tej foci widać:loveu::evil_lol: http://img285.imageshack.us/img285/1787/img64874dk.jpg Quote
BORA Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Tamcia jaka zadowolona, tylko mam jedno pyt. czyj to seksowny tyłeczek na tej foci widać:loveu::evil_lol: http://img285.imageshack.us/img285/1787/img64874dk.jpg Ależ Ty spostrzegawcza jesteś :evil_lol: Dopiero jak napisałaś to zobaczyłam :lol: Quote
Patikujek Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Przyglądając się temu zdjęciu lepiej wydaje mi się żę to tyłeczek justynii ale pewności nie mam :evil_lol: Quote
Koma Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 justynia napisał(a): Hihi widze że Tamcia jak Koma- lubi pchać łeb tam gdzie nie trzeba :eviltong: dowód http://img178.imageshack.us/img178/8663/komek3lp.jpg ;) Quote
BORA Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Koma napisał(a):Hihi widze że Tamcia jak Koma- lubi pchać łeb tam gdzie nie trzeba :eviltong: dowód http://img178.imageshack.us/img178/8663/komek3lp.jpg ;) :D Tora też mnie tak zachodzi z zaskoczenia jak przy komputerze siedzę :evil_lol: Quote
justynia Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Przyglądając się temu zdjęciu lepiej wydaje mi się żę to tyłeczek justynii ale pewności nie mam :evil_lol: Oczywiście, że mój- taki okrąglutki i pulchniutki :evil_lol: Koma napisał(a): Hihi widze że Tamcia jak Koma- lubi pchać łeb tam gdzie nie trzeba :eviltong: dowód http://img178.imageshack.us/img178/8663/komek3lp.jpg ;-) He, he, ciekawe, skąd te ciągoty te nasze psinki mają :lol: BORA napisał(a)::-D Tora też mnie tak zachodzi z zaskoczenia jak przy komputerze siedzę :evil_lol: Skąd ja to znam :cool3: Ale najbardziej lubi, jak na podłodze sobie siądę, a jak jeszcze znajdzie szparę między nogami, to już pełnia radości, pcha się, jakby nie wiadomo co tam miała znaleźć :mad: Tak w ogóle, to w ten weekend Tamcia zostaje z moimi rodzicami. Chrzest bojowy, chociaż raz już tak została na 2 dni, ale jeszcze wtedy mniejsza była. Już mi jej szkoda, ale cóż.... Siła wyższa... Mam nadzieję, że zniesie to dobrze, ale już się nie mogę doczekać jak wrócimy :lol: Quote
anetta Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 :roflt::roflt: az musialam rozjasnic ta fote bo nie widzialam o czym godocie hahahaha :roflt: Quote
Alka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Tamcia nie wytrzymała, pewnie Pańcia za długo przed kompikiem siedziała ;), widać ,że nie ważna wygoda byle na kolankach u Pańci :loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Hej Justyniu!! :loveu: Piękna ta Twoja Tamcia, oj piękna... :iloveyou: Quote
Patikujek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 A czemu to Tamcia zostaje, czyżby mały urlopik od suni :evil_lol: Quote
justynia Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Cześć, już wróciliśmy :multi: Tama strasznie się cieszyła, normalnie szał! :evil_lol:Rodzice mówili, że miała sensacje żołądkowe, wiele razy wymiotowała dziś w nocy. Zastanawiam się, czy to zbieg okoliczności, czy z tęsknoty. No nie wiem, czy może pies tak zareagować :confused: Z drugiej strony to już w piątek miała rozwolnienie, zastanawiałam się czy po ciasteczkach Eukanuby i Pedeegree, czy po paście Trixie do zębów dla psów?? Teraz jest ok, jest "normalna", bardzo się cieszy, że wróćiliśmy :evil_lol: Nie wiem, co to będzie, jak pojedziemy na tydzień w sierpniu nad morze- raczej nie będziemy mogli jej wziąć :shake: Teraz w zasadzie mogliśmy ją wziąć ze sobą, ale takie upały straszne no i chciałam, żeby się trochę przyzwyczaiła... Quote
BORA Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ja raz kupiłam jakieś przysmaki pedigree czyszczące zęby niby, a Torcia miała taką biegunkępo tym, że powiedziałam nigdy więcej nic z pedigree :cool1: Także obstawiam, że to raczej po pedigree Tamcia tak miała, bo po paście nie słyszałam, żeby jakiś pies miał, moje nie miały, a Eukanuby ciacha chyba dobre :cool3: Quote
justynia Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 BORA napisał(a):Ja raz kupiłam jakieś przysmaki pedigree czyszczące zęby niby, a Torcia miała taką biegunkępo tym, że powiedziałam nigdy więcej nic z pedigree :cool1: Także obstawiam, że to raczej po pedigree Tamcia tak miała, bo po paście nie słyszałam, żeby jakiś pies miał, moje nie miały, a Eukanuby ciacha chyba dobre :cool3: No właśnie też obstawiam Pedegree... Chociaż co do Eukanuby to nie mam pewności, bo to nie było zamknięte opakowanie, bo niby nie idą i tylko dodawali gratis :shake: No więc może przeterminowane :cool3: Byłam dziś z nią u weta, bo wczoraj znów zwróciła całą kolację (zaparzony mielony len z suchym). No i trafiłam na stażystów, dostała jakieś zastrzyki -3 :crazyeye:i mam jeszcze 3 razy iść (Bora, Twoja umiejętność dawania zastrzyków by się przydała :evil_lol:) Tak naprawdę poszłam bo się bałam, żeby to nie była jakaś parwo, albo odkleszczowa... Ale chyba jest ok, bo tem. nie ma, humor dopisuje jej, apetyt też (dosłownie zjadła po wylizaniu kubek po maślance), ale z jedzonkiem to poczekamy :lol: Co do tych zastrzyków to nie jestem przekonana, ale chyba jej nie zaszkodzą... Quote
BORA Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 justynia napisał(a):(Bora, Twoja umiejętność dawania zastrzyków by się przydała :evil_lol:) To było krótkie szkolenie :evil_lol: minuta, wet wytłumaczył co i jak, raz pokazał i już. Może poproś o instruktaż weta :cool3: Quote
Patikujek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Z zastrzykami większego problemu nie ma, to proste tylko że niektórzy boja się żę tym zwierzakowi krzywdę robią a to przecież dla jego dobra :) Znam osoby które nie zrobia zaszcyku dlatego że nie umieją bólu sprawić, choć to więcej panika u wiekszości niż ból A co do biegunki to mozliwe że po pedigree chociaz mój pies nigdy po żadnym smakołyku tej firmy nie miał problemów:) Ale kazdy zwierzak reaguje indywidualnie Quote
Agnisia =) Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Mnie robić zastrzyki podskórne nauczył ludzki lekarz po kilku piwach. :D Moje psisko jeszcze się na mnie nie skarżyło :) Ale muszę powiedzieć, że mimo że psu robię zastrzyki bez problemu, człowiekowi bym nie zrobiła. Pozdrawiam!!! Quote
ajcka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ojej niech szybko wraca do zdrowia.Głaski od nas. Quote
Recommended Posts