justynia Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Koma'] Komka ma dokładnie taki sam ręcznik ;) A jesteś pewna Koma, że jeszcze go ma? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='*luthien*'] moją czeka jutro podwórkowa wanna:evil_lol: Będzie podobno 36stopni:-o [quote name='Patikujek_Zabrze']Widzę że kąpiel Tamcia przezyla, a mojego czeka za chwilę wanna :smile: I jak po kąpieli? Czekam na zdjączka w Waszych galeriach!!!! [quote name='Patikujek_Zabrze']No i jest jutro ale u mnie nad domem to jakaś taka wielka czarna chmura się zebrała i mam nadzieję tylko żę deszczu z niej nie będzie, miałam dość spore plany co do słoneczka!!!U nas jak był upał, tak jest, deszczu ani słychu ani widu :lol: [quote name='nathaniel']Jak dla mnie to niech pada, chcoiaż nie wiem co gorsze , upał bez deszczu, deszcz bez upału, jeszcze większy upał po deszczu :evil_lol::evil_lol: I tak źle, i tak niedobrze, ech, człowiekowi nie dogodzi... :cool3: Quote
justynia Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Nie ma to jak posiłek na świeżym powietrzu! :sabber: Mam kosteczkę no i co z tego? :sweetCyb: Uwaga! To nie jest reklama lodów!!! :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ona umie główke wyginać we wszystkie strony:loveu: :-o :loveu: Quote
Koma Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Haha cały łepek jej się mieści w kubku :lol: ale mi narobiłaś ochoty na loda, ja poprostu uwielbiam te koktajlowe z korala :sabber: mniam A jak się Tamcia czuje w te upały? ;) Quote
justynia Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Koma napisał(a):Haha cały łepek jej się mieści w kubku :lol: ale mi narobiłaś ochoty na loda, ja poprostu uwielbiam te koktajlowe z korala :sabber: mniam A jak się Tamcia czuje w te upały? ;) No to migiem do sklepiku :evil_lol: A Tamcia nawet nieźle znosi upały. Nie wychodzę z nią na dłuższe spacery- chyba, że rano lub wieczorem. Tylko, że takie spacery są nie za przyjemne, szczególnie wieczorem, bo komarzyce sobie robią ucztę :mad: W dzień sunia najczęściej rozkłada się na linoleum w przedpokoju, albo na balkonie, jak jeszcze nie ma słońca. Dziś spała koło naszego łóżka- widocznie było tam najchłodniej, bo okno na oścież- rano mnie obudziła w pół do ósmej, bo mamlała jakieś kurze spod łóżka :evil_lol:- tak głośno :lol: A jak Komka? Krótszą ma sierść, pewnie jej chłodniej :evil_lol: Nieraz jak widzę niektóre psy- np. pekińczyki czy chow- chow, albo takie z futrem na 5 cm, to mi się gorąco robi. Ja bym takiego psiaka po prostu obciachała :roll: (tylko ciekawe, jak by wyglądał), ale w takie upały to straszna męczarnia dla nich... *luthien* napisał(a): ona umie główke wyginać we wszystkie strony:loveu: :-o :loveu: Jak lalka Barbie :evil_lol: Ale najlepiej jej idzie udawanie, że rozumie- wtedy przekręca w lewo i prawo, nieraz to śmiać mi się chce :evil_lol: Quote
olcha Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Lecę po lody :eviltong: :eviltong: :eviltong: Tamcia przecudna :loveu: Quote
Koma Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 justynia napisał(a):No to migiem do sklepiku :evil_lol: Tylko że nie wszędzie są akurat te, pyszne lody :placz: justynia napisał(a):A jak Komka? A Komka głównie wyleguje się na płytkach, żal mi jej bo musi jeszcze te majtki nosić :shake: A radzimy sobie podobnie jak Wy, dłuższe spacery wieczorem kiedy jest już nieco chłodniej, w poludnie ograniczamy spacer właściwie do minimum bo sunia idzie za moją nogą, częściej się zatrzymuje, powącha- widzę że ten upał ją męczy więc jej nie ciągam ;) A z tymi długowłosymi to racja :shake: zimą mają niezłą ochronę ale latem? pewnie męczarnia... Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 justynia napisał(a): Czekam na zdjączka w Waszych galeriach!!!! juz się zabieram za kąpanie:evil_lol: Biedna Erga:p Quote
Patikujek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='justynia'] Uwaga! To nie jest reklama lodów!!! :evil_lol: Czym częsiej tu zaglądam tym więcej widzę podobieństw między Baksikiem a Tamcią :evil_lol: Mój psiulek wyglada tak samo jak próbuje wylizać resztki z kubeczków po jogurtach czy lodach a nawet mają takie same kolorki siersci na łepkach :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Mniam ona je jedne z moich ulubionych lodow:razz: Poranna gimnastyka no prosze:lol: Quote
nathaniel Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Poranna gimnastyka dla buzi i języka :D Jakie ja mam skojarzenia :D A Tamcia, no cóż, ja wciąż rozważam nasz interes, ale chyba jednak sie nie skusze :D Quote
Patikujek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='justynia'] Jakbym widziała swojego, tyle że mój śpi podczas robienia taki póz [quote name='justynia'] Co ona piła/jadła przed zrobieniem tej footki :evil_lol: Quote
justynia Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 To nie jest fotomontaż! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BORA Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 justynia napisał(a):To nie jest fotomontaż! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :-D Nie spadła? Na pierwsze zdjęcie musiałam chwilę popatrzeć, bo nie wiedziałam do końca jak ona leży :lol: A na trzecim to już zasnęła na dobre :sleeping: Quote
nathaniel Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 justynia napisał(a):To nie jest fotomontaż! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ja nie wiem, co to za pies wogóle :) Quote
ajcka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Przesłodki z twojej panienki psiak. I ten kolorek:loveu:. Quote
olcha Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 justynia napisał(a):To nie jest fotomontaż! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tamcia to Tamcia...ale jak ty zdjęłaś te spodnie? :crazyeye: :lol: :lol: :lol: ;) Quote
Koma Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 justynia napisał(a): Ale rozczulająca fotka :loveu: Tamcia jest przesłodka :loveu: olcha- i bluzkę zmieniła :crazyeye: Quote
nathaniel Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Przecież to widać że na pierwszym zdjęciu jest TZ Justyni :) (Wybaczcie, ale zdrowa kobieta płaska nie jest) Wstyd, dobra ja ide do okulisty po nowe okulary, wogóle ja taka tępa jestem... i ślepa eeeeeeeeeeeeeee. Quote
Recommended Posts