anetta Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Straszny widok zalanych pol...Jeszcze troche i by woda na most sie wdarla... Konsumpcja serka wymiata :D Swja droga, dobre one sa :fadein: Quote
KaRa_ Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='justynia']Obrazkowa instrukcja konsumpcji serka homogenizowanego: Tak to się robi: I. Najpierw delikatnie oblizujemy brzegi: II. Później boki: III. Na końcu staramy się dostać do dna (w zależności od długości języka). Pamiętajmy o zamknięciu oczu!: Dla tych, co niedowidzą, zbliżenie ostatniej fazy konsumpcji :evil_lol:: I wreszcie można zaliczyć odlot............:jumpie: U mnie tak samo schodza:lol: :lol: :lol: i na tym samym poziomie glowa sie zatrzymuje w kubku:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :evil_lol: No ładnie A ta minka cudna... Serek chyba był niesamowicie pyszny! :multi: Quote
Patikujek Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ty to justynia pewna jesteś że to był serek homogen iazowany bo mi sie coś wierzyć nie chce ona ma taka mionę jakby cos mocniejszego tam było może on był po terminie Quote
justynia Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 KaRa_TC napisał(a):U mnie tak samo schodza:lol: :lol: :lol: i na tym samym poziomie glowa sie zatrzymuje w kubku:lol: He, he, pewnie mają taki sam rozmiar głowy :evil_lol: Patikujek_Zabrze napisał(a):Ty to justynia pewna jesteś że to był serek homogen iazowany bo mi sie coś wierzyć nie chce ona ma taka mionę jakby cos mocniejszego tam było może on był po terminie No coś Ty Pati! Ależ to jest błoga rozkosz :evil_lol: :evil_lol: No ładnie g_o_n_i_a napisał(a): A ta minka cudna... Serek chyba był niesamowicie pyszny! :multi: W końcu waniliowy- jej ulubiony :loveu: Quote
Alka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Wpadłam zobaczyć , czy są jakieś nowe fotki .:roll: Kiedy będą nowe zdjęcia Tamci ? Quote
justynia Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Popatrzcie, spadł u nas śnieg!!! :-o Ale czy to na pewno śnieg? Muszę spróbować! E, chyba jednak nie :shake: Ranyyyyyy!!! Ale bezkres! I to wszystko jest mojeeeeeeeeee!!!!! Wreszcie mogę sobie pobiegać! *Ps. Wiecie, że jej się chciało biegać w tę i z powrotem, aż pod te drzewa w oddali? Tam stał mój mąż i ją wołał, a potem ja ją wołałam i biegła jakby się paliło :evil_lol: Chyba ją na jakiś zawodach wystawię :evil_lol: A jak biegnie, to jakby stado koni przebiegało :lol: I w zbożu można pobuszować... Hmm, to chyba też zboże, dopiero co wysiane... Trzeba stąd uciekać, bo mnie sąsiedzi przegonią :cool3: Dodatki: [SIZE=2]Trochę dziwne miejsce na pajęczynę, nie? [SIZE=2]Zgadnijcie co to jest? A to się dobijało do żarówki... i strasznie łaskotało: Quote
justynia Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Alka napisał(a):Wpadłam zobaczyć , czy są jakieś nowe fotki .:roll: Kiedy będą nowe zdjęcia Tamci ? Cześć Alka! Chyba telepatia :evil_lol: Prawie napisałyśmy w tym samym czasie :lol: Quote
madziasto4 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ale dumnie stoi :cool3: Jak władczyni wszystkich pól :razz: :eek2: Quote
Behemot Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 A kto to jest taki śliczny? No kto? Tamciuniu, proszę tu szybciutko do cioci Behemot, pysiaka do wycałowania poproszę! :loveu: Quote
Behemot Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Takie cuś niedawno wpadło nam do domu i zaczęło się szamotać po podłodze. Moja nieustraszona Sonia tak się przeraziła, że schowała się za mnie w łóżku (jeszcze spałam) i wcisnęła pysio pod moje plecy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mi. Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 O FU!:eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2:ale obrzydliwe:evil_lol: Erga vy od razu to zjadła Quote
anetta Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Aleeee cuudowwwne, Tamcia, jestes ekstra :loveu: http://img88.imageshack.us/img88/4274/cma1go.jpg cma?! Quote
justynia Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='*luthien*'] O FU!:eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2::eek2:ale obrzydliwe:evil_lol: Erga vy od razu to zjadła Hehe, Tama też ma słabość do wszystkiego, co się rusza, nawet mrówki nie zostawi w spokoju :evil_lol: Pewnie naszym suczom białka brakuje :lol: [quote name='Bohemot']Takie cuś niedawno wpadło nam do domu i zaczęło się szamotać po podłodze. Moja nieustraszona Sonia tak się przeraziła, że schowała się za mnie w łóżku (jeszcze spałam) i wcisnęła pysio pod moje plecy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale masz obrońcę :lol: Ja to musiałam ratować tego biednego chrabąszcza majowego od zapędów zabawowych Tamy, bo raczej dla niego to by się źle skończyło :grab: [quote name='Bohemot'] A kto to jest taki śliczny? No kto? Tamciuniu, proszę tu szybciutko do cioci Behemot, pysiaka do wycałowania poproszę! :loveu: :Dog_run:Tamcia nastawia pysio :buzi: [quote name='nathaniel'] Wiadomo, że śliczna , bo moja :lol::lol: No nono, Beatko! :mad: Jak Tamcia Twoja, to Rambo i Pusia moje :diabloti: [quote name='anetta'] http://img88.imageshack.us/img88/4274/cma1go.jpg cma?! Brawoooooooo!!!!!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Hej Justynko :buzi: Piękne zdjęcia... :angel: Moja piękna i rozmarzona Tamcia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agnisia =) Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 ten psiak takisłodki, że napatrzyć się nie mogę!!! Duży jest? tzn. ile ma lat i wzrostu? Quote
nathaniel Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 justynia napisał(a): :Dog_run:Tamcia nastawia pysio :buzi: No nono, Beatko! :mad: Jak Tamcia Twoja, to Rambo i Pusia moje :diabloti: To ja tak nie chce :obrazic: Quote
justynia Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='Agnisia =)']ten psiak takisłodki, że napatrzyć się nie mogę!!! Duży jest? tzn. ile ma lat i wzrostu? Cześć Agnisiu! Miło, że wpadłaś! Tamcia duża to raczej nie jest :evil_lol:- ok. 37 cm. w kłębie, ok. 10 miesięcy ma- nie wiem dokładnie bo jest ze schroniska :lol: [quote name='nathaniel'] [quote name='justynia'] No nono, Beatko! :mad: Jak Tamcia Twoja, to Rambo i Pusia moje :diabloti: To ja tak nie chce :obrazic: A kroił się już taaaaaki interes :evil_lol: Nie to nie :eviltong: [quote name='g_o_n_i_a']Hej Justynko :buzi: Piękne zdjęcia... :lilangel: Dzięki Gonia! A my czekamy na letnie zdjączka Azuni i Edka :loveu: Quote
justynia Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Parę sypialnianych zdjączek :evil_lol: No co znów zdjęcia? Śliczny misio :loveu: Ciekawe, czy smaczny :lol: Mogę spróbować? Zacznę od głowy Ale mi się spać zachciałoooooooooo....... :sleep2: Quote
KaRa_ Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Ale ma łoże:cool3: Zawsze mowilam ze z misiem najlepiej sie spi:loveu: Quote
nathaniel Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Pies morderca, a ja ją chciałam do domu wziąść (ja nie będe z toba interesów robić, co to za interes dwa psy na jednego wymienić ? :shake:) Quote
Behemot Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Tamcia idealnie kolorystycznie pasuje do tych mebli :lol: Rozumiem, że to jej pokój? :cool3: Widzę, że misio również dobrany pod kątem koloru :evil_lol: A ogólnie to jedno wielkie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts